Er is veel tegenstrijdigheid op je pad, van de ene kant bruis je en van de andere kant voel 

je dat het tijd wordt om alles los te laten wat je niet nodig hebt en een nieuw begin te maken in vreugde. Dat komt omdat we nu echt in de Chris-ma energie zitten en alles wat niet in liefde is verbonden uiteen valt. Echte vriendschappen blijven bestaan, maar je merkt ook dat vriendschappen waarvan je dacht dat ze hecht waren verwateren, ze zijn niet langer nodig. 
Zo zal ook alles wat niet in liefde is gebouwd, uiteen vallen totdat je de stap maakt om de matrix van verbondenheid in liefde in te stappen. Je zult ook om je heen gaan zien dat je 
anders omgaat met verbindingen, je verbindt je bewuster vanuit liefde.

Je merkt ook verschil in verbinden als het minder goed voelt met een bepaalde persoon. Dat kun je dan maar beter accepteren. Familiebanden worden gesterkt of verbroken, er wordt niet langer energie besteed aan eeuwenoude patronen die niet tot onvoorwaardelijkheid behoren. De familieprocessen worden, voordat je de matrix ingaat, geneutraliseerd en dan weet je dat 
je familie in je hart zit en dat hoge energieën je verbinden met ‘familie’ en dat je daar niet persé aardse contacten voor hoeft te hebben. Voor het neutraliseren van deze familiegevoelens is het van belang dat je onvoorwaardelijkheid kunt voelen naar je familieleden en de aardse banden loslaat, die je beperken om je vrij te voelen. Nadat je de ruimte hebt gecreëerd zal je weer nieuwe mensen ontmoeten die je raken door de enorme hartverbinding, je voelt je door een oogopslag verbonden.

Ondanks dat je voelt dat je patronen en aardse gevoelens achter moet laten en zelfs los moet laten, bruist het van binnen. Je zielsverbinding is beter te voelen dan ooit. De ziel wil zich aards en spiritueel verbinden in het hoogste goed en wil dat je gaat voelen wat je hart wil.
De taal van het hart is liefde en doordat de meeste wondjes aan het genezen zijn, wil je ook daadwerkelijk op weg gaan. Je missie roept, voel maar in je hart. Je hebt al van alles gedacht wat je graag wilde en nu wordt het tijd om een begin te gaan maken. Sommige personen om je heen zijn je al voorgegaan en je voelt deze mensen als ze je aankijken. Ze hebben een gevoel van vrijheid bij zich en manifesteren wat ze graag willen, ze hebben de magie van het universum door. Ze zijn niet arrogant maar zitten in hun kracht, dat is wat je voelt. 
Ze weten wie ze zijn.

Ga deze maand aan de slag met je tegenstrijdigheden en erken ze, dat is genoeg. Alle angsten en oude patronen die naar de oppervlakte komen willen worden erkend, meer hoeft niet. Zo kunnen die patronen en de eeuwenoude angsten worden opgeruimd.
Heb je dat vol gevoel in je lijf dan hou je nog genoeg vast om los te laten, sporten en gezond eten kan hierbij helpen. Anderzijds wat je los mag laten geeft ruimte, start met je nieuwe weg vol met nieuwe mogelijkheden. Eindelijk….. je bent echt op weg naar de tuin van Eden, daar waar liefde de toont voert!

© Annemarie sips 25 oktober 2007