Zoals je zelf hebt gemerkt, is het gevoelsmatig flink aan het rommelen en door de nieuwe energieën die steeds meer de overhand nemen, raak je gauw uit balans.

Je lichamelijke balans wordt dan ook goed door elkaar geschud en het kan zijn dat jij je grieperig hebt gevoeld of komende dagen griep krijgt of dat ineens oude klachten terugkeren waarvan je dacht dat je ze had overwonnen. Voornamelijk ‘het keel gedeelte’ dat te maken heeft met overdracht en communicatie kan opspelen. 
Intensief dromen en meer wakker worden tijdens de slaap zijn ook nog steeds aan de orde en daardoor kan ook wat vermoeidheid ontstaan 
en kun je het gevoel hebben dat je ‘geen zin hebt om actief te zijn’.
Gevoelsmatig lijkt het dat alles net even teveel is. Voordat je het weet, schakel je over op de automatische piloot en dan geniet je minder van de dagelijkse momenten.
Soms kun je het gevoel hebben dat je geen zin hebt om intensieve gesprekken 
te voeren omdat het te heftig binnenkomt.
Wat de nieuwe energieën doen en wat wij nog niet helemaal door hebben, is dat alles veel intensiever en zuiverder binnenkomt. Daarom kun je ook tijdens een gesprek het gevoel hebben dat men iets zegt en jij wat anders achter de woorden voelt. Dat geeft weer die dualiteit die je weer flink uit balans kan brengen. Denk er niet teveel over na en laat zo snel als je kunt alles op gevoelsniveau los, want je kunt er niets mee en het geeft alleen maar onrust. Het is raar maar jaloezie speelt aankomende weken een grote rol en daardoor kunnen machtstrijdjes ontstaan. Merk je dat iemand die wil ‘voeren’ , doe vooral niet mee want het kost bergen energie.

Er zijn ook hele positieve wendingen wat betreft de aankomende weken. 
De vriendschappen die echt zijn zullen intenser worden en relaties die nu een goede basis hebben, zullen ook dieper verstrengelen. 
Wat iedereen zo graag zou willen voelen, gaat nu ook echt gebeuren en de eerste stap wordt gezet: verbondenheid. Maar dat kan alleen als de basis puur en onvoorwaardelijk is.
Zolang je strijdt, angst of verwachtingen hebt in een vriendschap, relatie of familiesfeer zal de verbondenheid niet voelbaar zijn en krijg je strijd en onbalans. Let wel, als je relatie slecht is en je zoekt het buiten jezelf dan wordt de ruimte gevuld met aardse afhankelijkheid inclusief de voorwaardelijkheden die erbij horen. 
Zie het signaal als een teken en keer naar binnen. Als je de ruimte die je hebt, steeds ‘vol denkt’ dan kun je niet meer manifesteren omdat er geen ruimte is om nieuwe energie toe te laten. Gun je zelf de ruimte door bewust om te gaan met je gedachtes en neem voor even de minst stressvolle weg voor jezelf.

Probeer eens ieder mens in zijn waarde te laten en niet in te vullen en niet voor die ander te gaan denken. Dat helpt al heel veel hersenspinsels te voorkomen.
Als jij je blijft afstemmen op de hoge frequentie en jezelf echt de ruimte gunt, dan kun je ook die verbondenheid echt gaan ervaren met anderen die dit zichzelf gunnen. Neem een paar keer per dag stilte en laat lichaam & geest even ervaren wat het is om één te zijn.
Wat ik zelf mee maak is ongelofelijk en bijna niet te beschrijven maar ik voel, als ik de stilte opzoek, de vibratie van de eenheid helemaal door alles heen. Grenzen vervagen, liefde stroomt in elke cel van mijn lichaam en vervult mijn ziel in al wat is. Het geeft zon rust en balans en het laadt je motor goed op. Oefen en gun jezelf weer die ruimte en tijd om je af te stemmen, het zal beloond worden door balans & liefde die je jezelf gunt.

Liefs Annemarie