Februari staat weer voor de deur en wat lijkt het dat het allemaal in een razend tempo gaat en ga je daarin mee dan kom je tijd tekort. 

De kunst is om bewuster in het nu te leven dan speelt tijd geen rol (meer). De aardse tijd is voor velen toch nog belangrijk om de dag door te komen.

Zo laat naar je werk, zo laat op een afspraak zijn en zo laat ben je thuis. Om de race tegen de klok te doorbreken zal je daar anders mee om mogen gaan.
Gewoon bewust in het Nu blijven en je niet druk maken over wat komen gaat. Het is leven is zo veranderlijk dat je nog niet weet wat er over 10 minuten gebeurd, laat staan over een maand of een jaar.

Misschien merk je wel in de overgang naar de hogere dimensie dat je slaappatroon even wat veranderd was of nog steeds is, dat je meer droomt en dat het lijkt of je maar even hebt geslapen, of juist meer wakker ligt. Hoofdpijn en duizeligheden, onrust in het lichaam geven aan dat je lichaam met hogere energieën aan het verbinden is en je kunt ook echt ‘uitputting ‘ ervaren, dat het net lijkt of je niet vooruit kunt.

Gevoelige personen kunnen dualiteit ervaren, gelukkig voelen en tegelijkertijd ook verdriet of zelfs angst. Als je jaren tegen de stroom in heb geleefd kun je ‘tijdelijk’ lichamelijke klachten krijgen. Er wordt voor elke ziel gezorgd en
het universum maakt geen fouten, alles bestaat uit liefde.
Al wil je dat niet altijd voelen als je ziet dat de ander “lijdt”.
Je kunt er zijn voor de ander uit liefde en dat is wat de ander net nodig heeft, jouw liefde, zorgzaamheid en aandacht.

Lichamen reageren nu ook uiterst gevoelig op je emoties, wees daar bewust(er) van.
Luister naar de signalen en geef er aan toe, ga je grenzen niet over.
Je kunt ook meer gaan ‘voelen’ en ‘zien’ wat je voorheen niet zag en daardoor kan verwarring ontstaan in de geest. Je ervaart je dualiteit door te voelen maar de ratio geeft je ook andere impulsen.
Hechte vriendschappen en zelfs relaties die kunnen spontaan eindigen. Dit kan diepe pijn veroorzaken maar je weet van binnen dat het ‘beter’ is voor je. Je moet verder.

Om bewuster in het leven te staan is afstemming nu heel belangrijk. “Bewust verbonden zijn met de bron van inspiratie en passie”dit zorgt ervoor dat je in beter in balans kunt blijven.
Afstemming kun je bewust doen door in stilte te zijn en elke dag een paar minuutjes jezelf de stilte te gunnen. Je kunt ook een wandeling in de natuur maken, als de geest maar even niets hoeft.

Dualiteit is een spel van liefde en angst. Het gaat niet om winnen maar het gaat om afstemmen. Liefde maakt vreugde en rust, angst maakt vreugde ongedaan en geeft disbalans.
Besef dat jij uitmaakt wat je toelaat en blijf je uit angst bij je partner of uit angst bij je baan waar je allang ‘klaar’ mee bent of doe je dingen die je teveel energie kosten dan is dat een keuze uit angst, er is meer….. er is liefde en vrijheid . Laat je niet (meer) binden door geld, personen of werkzaamheden waar je niet gelukkig mee bent. Als jij niet voor je eigen geluk zorgt wie doet het dan…… Durf te dromen en durf je droom waar te maken…… doe het voor je zelf, maak verbinding met de inspiratie bron: liefde!

Liefs Annemarie
22 januari 2008 ©