Alles is en komt voort uit energie. In feite ben je een energiewezen dat geboren is in een lichaam. Dat lichaam is gedurende jouw leven op aarde, jouw heiligdom. Hiermee kun je heel veel meer ervaren dan als lichtwezen. Je bent hier met een doel, dat doel komt voort uit de frequentie van je ziel. Het is de energie die de geest, je levensvonk van binnen laat branden.

Op dit moment vallen er steeds meer puzzelstukjes in elkaar. Wat kunnen we de komende weken gaan beleven: je wordt bewuster van de magie van het universum en we voelen massaal dat de energie anders is dan voorheen. Heftige processen worden afgemaakt en doorleefd waardoor er ruimte ontstaat voor een nieuwe weg met meer inzicht en liefde.

Liefdesrelaties die gebaseerd zijn op angst, vallen uit elkaar. Merkbaar is dat veel mensen ziek zijn. Dat komt omdat alles wat niet uit liefde bestaat, uiteen valt. Ook het lichaam zuivert en de ziekte is een signaal van het lichaam en zegt in feite:” Kijk naar mijn signaal en voel het. Je hebt mij nodig op aarde, koester mij”

Je ervaart, dat als je relatie goed is, deze intenser en nog completer wordt. Het gevoel, het vertrouwen is er gewoon ‘ineens’. Vriendschappen worden intenser en men gaat meer en meer verbinden. Als je verbinding met je innerlijk sterker wordt, kom je weer de juiste personen tegen die jouw krachten weerspiegelen.

Je voelt precies wanneer je met de levensstroom mee stroomt of wanneer je stagneert. Het enige wat je hoeft te doen is naar je innerlijke stemmetje te luisteren, dan volg je de weg van het hart. Laat dit nu in deze tijd moeilijk zijn. Teveel wordt er nog gekeken naar wat anderen zouden denken over jou. Je kunt pas gaan leven als jij je eigen weg neemt en als het er niet meer toe doet wat anderen van jou vinden. Ieder heeft zijn/haar eigen proces.

Voel eens diep van binnen, wat zegt dat stemmetje jou? Wat wil je echt? Doe een wens uit liefde en zie je het voor je? Neem het leven in eigen hand en doe wat goed voor jou is, ook jij verdient het beste in het leven, meer hoeft niet. Jouw ziel wil niets liever dan vreugde en liefde uitstralen, jij bent liefde en vreugde, het vreugdevuur gaat branden als jij
de taal van je hart voelt en begrijpt. Het leven is een geschenk, een geschenk aan jou, aan ons allen. Waarom zou je het jezelf zo moeilijk maken?
Voel, leef en geniet! Meer vraagt het leven niet.

Het kan zijn dat je meer behoefte hebt om te aarden en dat je meer gaat eten, vooral suikerproducten maken dat je lichaam zwaarder wordt. Iedereen wordt zwaarder en hoe harder je lijnt hoe meer je aankomt… voel wat je lichaam vraagt. Het vraagt nu echt niet: ‘alsjeblieft honger mij uit’, daar krijg je acute lichamelijke klachten van.

Als het lichaam niet de juiste voeding krijgt, raakt het gedesoriënteerd. Door vermagering of het niet goed voeden van het lichaam kan het lichaam een groot waarschuwingssignaal geven, van acute hart- en longklachten tot darmklachten. Zelfs de hersens kunnen verkeerde prikkels oppakken waardoor je duizelig wordt of je evenwichtsorganen je laten wankelen. Kleine waarschuwingssignalen zijn: moeheid, infecties, grieperig gevoel en schouder- en hoofdpijnklachten. Op dit moment is het nodig om goed te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Geef aandacht aan de tempel die jouw ziel draagt op je reis op aarde.

Als je door het geboortekanaal bent, kun je ook last hebben van aardingsproblemen, door te wandelen, balansdagjes te nemen en stress te vermijden, voel jij je kracht en balans weer en dat maakt je energiek. Je krijgt steeds beter door hoe jij je energie wilt beheren en doet niet meer mee aan zinloze conflicten waardoor je alleen maar energie verliest.
Liefde stroomt door je heen en je hebt zin om nieuwe plannen te maken. Je hebt een doel voor ogen en door het gevoel er helemaal te laten zijn, wakker je het vuurtje in je aan waardoor de passie door elke cel van het lichaam stroomt. Met je doel voor ogen ga je het leven met vreugde tegemoet en voel je steeds beter de verbinding van lichaam & ziel. Je ervaart steeds meer de stilte en de innerlijke vreugde geeft een magisch gevoel. Zo magisch dat alles wat zich aandient op je pad, goed is. Alles is goed, en ja dat is het…. Eindelijk, eindelijk we zijn Samen op Weg!

Liefs Annemarie

Vorig jaar heb ik met Paul een boekje uitgebracht waar de titel ook “Samen op Weg ” heet >> Tekst

© A. Sips- 9 april 2008