Wat een rare maar spannende tijd is het toch. Zo hebben we enorm veel energie om wat te doen en een paar maanden later zijn we massaal op de bodem beland en lijkt het of er niets uit je handen komt. Het lijkt wel of alles wat er de komende tijd gebeurd is nu zijn uitwerking heeft. Heb je teveel energie verloren of is het wat anders? Je vraagt je af wat er gaande is. Mensen in je omgeving zijn gauw geïrriteerd, klagen (ook). Vrienden laten het afweten en het kan zelfs lijken of je alleen op de wereld staat met je eigen ikje.

Het lijkt wel of je niet vooruit te branden bent en alles wat je wilt doen, teveel moeite kost!
Iets in jou zegt dat het tijdelijk is maar de moeheid in je lichaam kan zelfs zo overheersen dat je geen puf meer hebt.
De inspiratie ontbreekt terwijl er toch zoveel moet gebeuren.

Het klopt allemaal met het evolutieplan, dus maak je geen zorgen.
We gaan namelijk steeds beter vibreren met de hogere energieën en die energieën verbinden zich met jouw hele wezen. Je lichaam is zwaarder dan deze verfijnde energieën daarom voel je moeheid, net of de tijd stilstaat aan de ene kant en de aardse tijd als een speer gaat! 
Het lichaam kan niet anders dan een tandje terugdraaien zodat alle oude energieën het lichaam kunnen verlaten en dan pas kunnen we de nieuwe dimensie 
betreden. Oude energieën kunnen namelijk niet worden meegenomen naar de nieuwe dimensie en moeten worden afgelegd. Die zijn te zwaar en zijn nog wel voelbaar in je lichaam, zoals bijvoorbeeld pijn, problemen in je gewrichten, longen,tumoren, maag en darmklachten. Je lichaam weerspiegelt precies de ziel.
Luister naar de signalen die het lichaam uitzendt!

Er komen nieuwe indrukken op je af, zoveel nieuwe wegen en bijna iedereen maakt een dezer dagen een of meerdere spirituele ervaringen door. Die kunnen, als je dat niet gewend bent, je echt wel tot nadenken zetten. De wereld draait letterlijk door en sneller dan voorheen, terwijl het lijkt dat jij stil moet staan, terwijl de dagelijkse plicht roept … Jij staat voor intense beslissingen. Iedereen moet in deze tijden wel een of meerdere knopen doorhakken. Wat betreft omgaan met geld, relatie, werk, verhuizen wel of niet, kinderen, familieperikelen etc.etc. Het leuke hiervan is dat het allemaal te maken heeft met aardse zaken. Bekijk het eens van een spirituele kant en maak van daaruit je beslissing. Laat je hart nu eens echt spreken in plaats van het ego.
Als je door de enorme beslissingen heen bent, zul je zien dat er weer ruimte komt en dat liefde van binnenuit weer kan schitteren,dan komen er heerlijke tijden aan…

Sommige zielen zijn hier doorheen en voelen weer passie, liefde en vooral inspiratie. Ze willen meehelpen om de nieuwe aarde op een positieve manier op te bouwen. Er komen steeds meer zielen bij en de kinderen die nu worden geboren weten ook dat dit hun missie is.
Daarom is het belangrijk dat kinderen met liefde worden opgevoed en het goede voorbeeld krijgen zodat ze voelen wat liefde is. Zo hoeven ze niet meer door de (aardse)modder te kruipen omdat ze liefde als voorbeeld zien. Liefde stroomt…..ook op aarde kan het onvoorwaardelijk zijn. Begin eerst eens met jezelf, wees, lief en mild voor jezelf, laat de wereld zien hoe uniek en mooi jij bent! 
Ik wens je mooie weken met veel inzicht en wijsheid!

Liefs Annemarie Sips


© A.sips 12 september 2008