Veel mensen hebben een knoop moeten doorhakken en soms was die knoop zo hard geworden en zelfs verkleefd dat het echt moest gebeuren of staan nog voor een keuze.Daar zit ook nog een verwerking aan vast maar tegelijkertijd geeft het ook ruimte naar een nieuwe kijk op het leven. Je ziet ook dat veel relaties sneuvelen, vriendschappen die zo hecht waren in één keer over zijn. Familiebanden worden ook onder de loep genomen en soms kun je een keuze maken om de familiebanden wat te laten vieren omdat dat beter voelt.

Op de werkvloer is de burn-out een favoriete klacht waarin men laat weten letterlijk te zijn uitgeblust!
Overal om je heen ervaar je dat er heftige processen gaande zijn. Ook de dood en ongeneselijke ziektes doen heftig mee in het zuiveringsproces. Er zullen meer mensen ziek worden deze winter dan voorgaande jaren en virussen kunnen heel heftig toeslaan.
Energieën die te zwaar zijn kunnen niet door het transformatie filter heen.
We worden goed wakker geschud en heftig geconfronteerd met oude processen die nog niet zijn afgesloten. Oude gedachtes/problemen waarvan je dacht dat ze waren verwerkt komen ineens weer naar boven.
Niet alleen de mensheid maar ook bedrijven merken dat er wat gaande is…. Het loopt niet meer zo gesmeerd als voorheen. Collectief gezien is er nu meer angst op de voorgrond dan liefde en zo kan het niet langer. Ook bedrijven staan voor radicale en heftige beslissingen.

Aankomende weken zal je zien dat je meer in jezelf keert omdat eerst je eigen universum weer in balans moet komen. Je zult je meer terug trekken dan anders om alleen te zijn met je eigen gevoel en gedachten. Inzichten vergaar je door tijd alleen door te brengen.
Je hebt weer een voelbare aansluiting nodig van de bron zodat je weer verbinding voelt in je hart. Je voelt je soms ook onbegrepen en alleen. De energieën waren zo zwaar afgelopen weken dat je weer evenwicht zoekt.We naderen het eind van de
zuivering en stromen door naar een collectieve transformatie waarmee iedereen die op aarde is mee wordt geconfronteerd. Dat zal rond januari/februari 2009 (aardse tijd) plaats gaan vinden. Tot die tijd gaat de collectieve zuivering door en zal flinke chaos in levens kunnen scheppen om vervolgens de vernieuwing de ruimte te geven.

Innerlijke conflicten, oude patronen worden wel opgelost doordat de liefdesstroom steeds meer voelbaar is in je hart. Je hart wordt daardoor wel sneller geraakt, je hebt het idee dat je toch minder kunt hebben maar tegelijkertijd kun je ook weer de schoonheid zien die het leven op aarde met zich meebrengt. De komende weken staat in het teken van balans en werken aan een hernieuwde basis op zuiver gevoelsniveau. Wees attent op wat je voelt en luister goed naar je lichaam. De extreme moeheid wordt minder. De transformatieklachten zijn: druk in het hoofd of hoofdpijn, snellere ademhaling door onrust, heel warm of koud hebben, pijn in de schouders en een droge mond en keelklachten en kleine vervelende klachtjes.
Heftige dromen, helderziende waarnemingen, het innerlijke weten kunnen zich steeds meer openbaren. Hoe gevoeliger jij bent hoe sterker deze spirituele waarnemingen zijn. Blijf bij jezelf wil eigenlijk zeggen blijf zoveel mogelijk in je eigen energie en ruimte.

Beleef de dag en creëer geestelijke rijkdom door steeds bewuster in het leven te zijn. Geestelijke rijkdom neem je mee op je reis, materiële rijkdom blijft op aarde en zal je ziel niet verrijken toch. De financiële crisis er niet voor niets. Geld is energie en hoe meer energie hoe machtiger je bent in het Universum. Om energie wordt al eeuwen een strijd geleverd.
Vandaar een grote zuivering die ons drie keer voor 24 december 2012 gaat voorzien van ruimte waarin we kunnen creëren met zuivere intentie.

Volg je eigen hart door lief te zijn voor jezelf en creëer liefdevolle gedachten naar jezelf toe. Tenslotte moet jij je hele leven nog met deze gedachtes leven dan kun je ze het beste voor jou laten werken. Zorg dat je innerlijke schoonheid naar buiten straalt door liefdevolle en intense gedachtes… uiteindelijk zijn we ontstaan vanuit een liefdevolle Bron en diep in je hart wil je niet anders dan harmonie en vrede. Breng de harmonie eerst in je eigen universum aan en verspreid de liefde met een intense warmte en met een onvoorwaardelijke stroom naar ieders hart. Liefs Annemarie

 

©A.sips-28 oktober2008