Velen hebben gemerkt dat de druk is afgenomen maar dat er wel heftige processen gaande zijn. Je voelt je gauw geraakt en je kunt het idee hebben dat mensen om je heen op een ander level zitten dan jij. Je voelt onmacht, frustratie, stress en onrust van binnen. Dat komt omdat wij massaal, heel onverwachts in de nacht van 3 november een hogere dimensie zijn ingezogen en nu zijn er sommige zielen, de weg even kwijt. De frequentie is veel hoger dus je kunt moeite hebben om je staande te houden.

Iedereen reageert er anders op. De een neemt een time-out en de ander gaat harder naar de basis zoeken. Je kunt je eenzaam en onbegrepen voelen. Onverwachte huilbuien, paniek aanvallen, onregelmatige ademhaling, grieperig gevoel, hoofdpijntjes en licht gevoel of duizeling in het hoofd zijn de meeste verschijnselen. Je hebt weinig tot geen eetlust en je drinkt meer dan normaal. Of je hebt eetbuien.

Het kan zijn dat je geen zin hebt om iets te doen en dingen vooruit schuift.
Het is niet verkeerd om nu een time-out te nemen en als je kunt, zoveel mogelijk tijd alleen door te brengen.
Het is nu net als bij Atlantis, er gaan twee ‘groepen’ ontstaan. Niet iedereen kan namelijk deze hogere trillingen aan en dus gaan deze zielen samen óók een collectief front vormen .
De zielen met een hogere frequentie worden uitgedaagd nu om bij zichzelf te blijven. Je zal hierdoor veel dualiteit/conflicten kunnen ervaren op je werk, bij familie en in een relatie.

Huwelijken, relaties en vriendschappen kunnen acuut worden beëindigd omdat een energetische band tussen de twee groeperingen niet meer werkt. Het kost voor beiden energie. Niet getreurd, loslaten brengt ook weer ruimte met zich mee en je wilt toch door.
Je zal zien dat de komende weken het leven onverwachtse wendingen maakt, dat is nodig om de evolutie vanuit liefde te gaan bekijken en ervaren. Een groot leerproces om vertrouwen te hebben in het universum.
Toeval bestaat niet daarom kom je de juiste mensen en/of inzichten tegen die je nodig hebt!

Doordat de frequentie hoger is zal je weer je basis moeten gaan zoeken maar dan wel vanuit de liefdesstroming en datis nog even onwennig want 8 seconden (aardse tijd) intentie is manifesterend, elke gedachte heeft kracht en is nu écht van toepassing. Het universum kan onmogelijk de negatieve gedachten scheiden van de positieve. Hou daar rekening mee!

De financiële crisis laat zien dat er verandering plaats vindt. Collectief gezien heeft iedere ziel in het universum ermee te maken. De collectieve basis is door de hogere frequentie (die rust op onvoorwaardelijke liefde) onderuit geblazen omdat deze was ontstaan uit macht. De macht is niet meer alleen voor de rijken der aarde, daardoor vinden er verschuivingen plaats. Er is een nieuwe president van Amerika gekozen met afkomst van blanke én donkere ouders. Hij is onderdeel van het Plan om eenheid te creëren .

We kunnen tot eind van het jaar last hebben van de hogere frequentie(trillingen)zodat het de ene dag beter gaat dan de andere. Iedereen die deze hogere trillingen kunnen ontvangen zal weer opnieuw ontwaken en wil iets voor de mensheid doen. Daarom voel jij van binnen je passie, je intentie om te helpen in deze belangrijke tocht op aarde om iedere ziel eraan te herinneren dat wij één zijn.

Kinderen zijn een voorbeeld voor ouders omdat ze zo puur zijn en met hun gevoel leven. Ze zullen aandacht eisen als ouderen niet naar ze willen luisteren door hun gedrag te veranderen(ook negatief). Hoor en voel de kinderen aan.Zij willen dat wij luisteren en laten zien dat zij de toekomst zijn, geef ze het voorbeeld vanuit liefde die ze verdienen, zodat de aarde een mooie leerschool mag zijn.

Spreek, denk en handel in liefde dan zullen de vreugde momenten steeds groter en intenser zijn. Je voelt je vredig en intens gelukkig als je de “flow” te pakken hebt, dat gaat steeds beter of je hebt het al te pakken!

Liefs Annemarie
© november 2008 -A.Sips

Note: om het te duiden moet ik een woord pakken dat begrijpelijk is vandaar het woord groep of groepering wat gebruikt is

Ps er komt geen boodschap meer dit jaar maar half december komt er een prognose op energetisch gebied van 2009. Ik zie al flitsen en mag een kijkje nemen. Prachtig is onze evolutie.