De grote zuiveringsfase is nu echt achter de rug en (ook) de aarde maakt zich op voor een nieuwe transformatie-fase. De chaos is even nodig (geweest) om wakker te schudden maar nu is het zover en nu kan er collectief gezien weer gereorganiseerd worden.

Afgelopen periode heb jij geleerd om beter naar je hart te luisteren en als je afstemt op het hart dan zal het liefdevol resoneren.
Toch hoor ik je soms nog fluisteren en durf je nog niet geheel je hart te vertrouwen in wat je voelt. In de transformatie-fase kun je niet anders meer dan de weg van het hart volgen. Andere wegen worden gelijk gevoed door angst en blokkeren je weg. Dan weet je dat je een andere weg zal moeten kiezen.

Er worstelen nog veel zielen op aarde met relaties. Wordt het nu geen tijd om eens echt je hart te verbinden met schoonheid en liefde, ook op aarde is de tuin van Eden
aanwezig. Op aarde kunnen ook 2 zielen samen-zijn zonder oordeel of actieve (negatieve) levenslessen.
Als je verliefd wordt op een ander in plaats van je eigen partner is het dat jij de liefde nog buiten jezelf zoekt. Ben je nog geforceerd bezig om de liefde in je eigen te relatie te laten stromen en het lukt niet, bagatelliseer het niet (meer) erken dat jullie toch niet elkaars levensmaatjes zijn omdat levensmaatjes het beste in elkaar omhoog halen en als het zwaar is en je werkt tegen elkaar in het leven, vraag je dan eens af wat er zo leuk is om samen elke dag zo door het leven te gaan?
Als je bij elkaar blijft om de kinderen is dat een prachtig initiatief maar geef je je kinderen dan wel een goed voorbeeld? Kinderen zijn niet gelukkig in een geforceerde omgeving waarin achter de schermen steeds onenigheid plaatsvindt en nogmaals geef het voorbeeld hoe de liefde hoort te stromen, vanuit het hart! Veel relaties zullen deze fase niet overwinnen….. 

De komende maanden zullen veel zielen de liefde gaan vinden en hun levensgezel van hart tot hart vinden. Uiteindelijk zal je een zielenverbinding maken en samen de hemel op aarde beleven. Ieder mens die nu op aarde leeft, moet weten dat ook er voor iedereen een ‘passend’ levensmaatje is.
Maar hoe hoger je frequentie is, hoe completer jij bent en dat betekent dat gelijke het gelijke aan zal trekken in een prachtige vorm. Wil jij je ware vinden, dan zal eerst de verbinding met je eigen hart & ziel in harmonie moeten zijn! Dan is je hart open voor een ander hart wat ook in harmonie is, twee harten resoneren dan samen!
Echte liefde is niet meer of minder dan de hereniging van twee zielen die optimaal durven en kunnen verbinden.

Hou nog even vol (al kan het zwaar zijn) adem in, adem uit! Je staat er niet alleen voor, al voelt het misschien zo wel! Let op de tekens om je heen….zie ze!

Je gaat de komende weken alles op een rijtje zetten en zelfs reorganiseren zoals in werk, wonen, relatie, opvoeding omdat er steeds nieuwe inzichten op je pad gaan komen. Het kan zijn dat je ‘drang’ gaat voelen naar iets wat je nog nooit hebt gevoeld. Iets wat je van binnen zegt dat je moet doen, verhuizen of van baan veranderen of gaan reizen. Dat kan van alles zijn. Die drang hoort bij de nieuwe transformatie fase. Je hart roept harder dan ooit: dit is jouw missie, ga ervoor! Er zijn ongekende krachten actief in het universum zodat je steeds tekens op je pad zal krijgen, intuïtieve gevoelens die sterker worden en je zult contact kunnen maken met de overzijde (ook kinderen). Je kunt dromen krijgen, visioenen en de juiste mensen op je pad krijgen die je net dat zetje zullen geven!
Wat betreft de gezondheid, daar is het minder rustig want oude klachten kunnen terug komen in een ergere fase. Wees alert op je voeding, meer dan ooit en luister naar de signalen van je lichaam. Hoe je het went of keert, je lichaam is je voertuig, wees er zuinig op!
Er zijn nog steeds onverklaarbare klachten, want angst maakt acute klachten. Als je moe bent of je voelt je niet lekker in je vel, laat je nakijken en blijf er niet mee lopen. Door de nieuwe fase kan het zijn dat je lichaam & geest totaal overrompeld worden door de ‘transformatie-reset’ die elk levend wezen de komende tijd gaat meemaken….(daarover de volgende keer meer)

Uiteraard zijn er ‘voorlopers’ die dit bovenstaande al hebben meegemaakt en hebben doorlopen. Deze zullen rust & balans in geest ervaren maar ook de nodige lichamelijke klachten kunnen hebben. Ook jullie lichaam staat onder druk van het magnetisme van de aarde. Voor jullie even rust & balans maar behoud je grenzen en probeer je licht (frequentie) hoog te houden. Als je zakt in de modder kunnen ook jouw vleugels doordrenken door de zwaarte! Lichtdragers wees alert op je energie-beheer, werk integer maar baken je grenzen zo nodig af want je kunt en mag niet iedereen op je rug meenemen! Laat tijdig los dat voorkomt veel (aardse) problemen.

We zijn toch maar mooi samen op weg, pak elkaars hand en samen stappen we stap voor stap het licht binnen. Elk hart dat tikt, is verbonden met de bron en de bron is liefde……

Liefs Annemarie

© 5 maart 2009-A.Sips