De meeste zielen zijn in transformatie of zijn door het transformatieproces heen gegaan. Alles wordt anders en dat is even wennen. Je kunt nu alleen door verbinding met je hart, je essentie voelen en ratio is daarbij totaal uitgeschakeld. Je verbindt je met de hogere of met de lagere essenties.

Er zal een grote omwenteling gaan plaatsvinden in werk, wonen, leven en relatie als het niet resoneerde met je hart. Alle vibraties die niet meer bij je horen, verdwijnen evenals oude patronen. Dus daar sta je dan, niet wetend welke kant je op moet gaan. Het zoeken kan energie kosten en nu lijkt het ook nog of niet iedereen je meer begrijpt. De hechte vriendschappen, met wie je alles deelde zijn ook nog veranderd. Je kan een (ernstige) lichamelijke klacht terugkrijgen of een ziekte die je onder de leden hebt, komt nu naar buiten. Ook met ziekte kun je leven in Essentie, als je de moed hebt om je met liefde te verbinden in plaats van met angst. Wat ook kan gebeuren, is dat je relatie misschien niet meer te redden valt. Of je bent je soulmate tegengekomen en je zit nog in een relatie.

Er kunnen spontaan dingen op je pad komen die je totaal kunnen verpletteren en dat is nodig om te healen zodat je aan je levenstaak kan beginnen. Het kan zijn dat de dag omvliegt en je hebt nog teveel te doen…. Moeilijk,moeilijk of toch niet?

Je merkt als je in essentie leeft dat je eerder wakker wordt, minder tot geen behoefte aan suiker hebt, minder eet en je voelt je heerlijk rustig en stress is ver weggevallen. Je plukt de dag op aarde. Je droomt veel, drinkt weinig koffie en geen alcohol want dat verlaagt je frequentie. Je hebt behoefte aan rust en merkt de snelheid van de tijd niet meer. Je zal zien dat je af en toe in deze situatie zal belanden en deze steeds beter kunt vast houden,
Je maakt bewust keuzes om je te verbinden met liefdevolle vibraties en met mensen die leven in essentie.


Om te kunnen leven in essentie zal je vrienden moeten worden met de angst en de controle over het leven laten varen. Vertrouwen hebben in het universum en je verbinden met de schoonheid van je ziel. Van daaruit kun je gaan bouwen. De tussenfase naar leven in essentie is heel verwarrend en als je basis dan ook nog niet stabiel is, raak je de controle kwijt.
Anderzijds als je durft te vertrouwen en mee durft te kabbelen op de stroom van het Universum zal jij je essentie ook terugvinden. Durf het oude los te laten en heb de moed om de sprong te wagen. De tijd is nu gekomen.

Collectief gaan we verbinding maken met het collectief hart van ‘al wat leeft’. Liefde is het sleutelwoord, wees lief en mild voor jezelf en ga leven zoals je als engel zou willen leven. De engelen van de nieuwe aarde durven uit liefde te leven en hebben de moed om hun vleugels uit te slaan. Liefde zal uiteindelijk altijd overwinnen.

De engelen van de nieuwe aarde weten diep van binnen dat het hun taak is om de aarde naar een hogere frequentie te halen zodat we niet weer in hetzelfde schuitje zitten als eeuwen geleden in Atlantis. Jawel, als jij dit leest je bent verbonden met Atlantis en heb jij ook het diepe weten dat je hier bent gekomen om de aarde tot een liefdevolle planeet maken. Jij bent een van de schakels.
Je bent uniek en toch een met het Licht van ons Allen.


Liefs Annemarie © 24-04-2009