De innerlijke bel rinkelt heel hard en trekt aan de noodrem!

En dat is erg voelbaar! Als het je missie is om mee te resoneren naar een hogere frequentie zul je nu echt moeten loslaten en vertrouwen op dat innerlijk belletje wat jou wil bereiken. Je kunt dat negeren om allerlei redenen, bijvoorbeeld omdat je denkt dat je basis veilig voelt en dat je weet wat je ‘hebt’, maar weet dan dat je in dat geval niet kunt mee resoneren met de hogere frequentiegebieden. Net als in de Atlantis-tijd gaan groeperingen uit elkaar en volgen zij hun eigen weg. Er komen op aarde verschillende frequenties in de mensen. Het is nu van groot belang om echt naar je hart te luisteren, naar de oorsprong, daar waar je vandaan komt.

Het is opnieuw zoeken en je herinneren hoe het ook alweer werkte. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het begint bij de ‘mind’. Schep minder gedachtes, op die manier raak je minder je emotie en zul je zelfs – al is het maar voor even – de stilte kunnen voelen. Vraag je steeds af: wat doet liefde, en zolang je in de stroming der liefde blijft, zal je hart spreken en de weg wijzen. Er ‘moet’ niets nu… Het is een tijd van rust en een tijd van bezinning. Iedereen krijgt nu bezinningstijd, waarin je heerlijk kunt uitrusten van de afgelopen maanden, maar het is ook een tijd om echt knopen door te hakken; dat is nodig voor je spirituele ontwikkeling.

Alles loopt volgens plan. Ook als je je baan, partner, geliefde of materie kwijtraakt, heeft dit -al zie je het nu niet – een reden die te maken heeft met loslaten en vertrouwen hebben in het universele plan. Aardse pijnen doen zeer, maar zijn echt te dragen als je vanuit de stroming der liefde bekijkt waarom je deze les mocht leren. Je bent meer verbonden dan je ooit was. Loslaten vanuit liefde healt en verzorgt de ziel en brengt wijsheid en inzichten.

De afgelopen maanden heb je een verhoogde druk gehad en het was net alsof de tijd vloog en je er alleen maar in kon meegaan. Je hart kon letterlijk niets van zich laten horen. Het abnormale tempo was bijna niet bij te houden. Je zag het terug in de maatschappij en toen kwam er een collectieve crash.

Nu ga je merken dat de tijd aan de rem trekt. De snelheid was op zijn hoogst en neemt nu af.
Je voelt gewoon dat je naar balans snakt en dat je ziel de rust opzoekt. Je wilt af van alles wat energie kost. Alle pijntjes en lichamelijke klachten die hebben vastgezeten, manifesteren zich in korte tijd en dat is maar goed ook, want ook deze signalen hebben allemaal reden. Als je de signalen erkent, kan er pas healing ontstaan. De klachten zijn nu van uiteenlopende aard maar de meeste zijn toch wel allergieën, long- en hartklachten en tumoren. Tumoren zijn cellen die zich tegen het geheel (van het lichaam) afzetten. Let goed op de plaats van het lichaam waar ze zich manifesteren en zoek uit waarom het zich wil ‘verzetten’.

Collectief krimpt de energie in, zodat ook zielenbanden elkaar echt gaan opzoeken en versterken.
De stroming der liefde gaat wonderen verrichten en manifesteert zich op magische wijze. Degenen die ‘bewust’ zijn van het grote plan en vertrouwen op het universum zullen de magische effecten gaan voelen en ondanks dat er grote veranderingen plaatsvinden, in balans & rust de veranderingen ondergaan in de stroming der liefde.

De volgende boodschappen gaan ook over verborgen ‘eeuwenoude’ spirituele boodschappen die nu eindelijk gedeeld mogen worden met degenen die verbonden zijn met het Licht van ons Allen.
Liefs Annemarie