De onrust slaat weer toe, het leven slokt je (weer) op met allerlei problemen die ineens op je pad komen. Zoals kinderen die onrustig zijn, relatieperikelen, vriendschappen die uitgeblust zijn, problemen op je werk en vooral veel loslaten. Je merkt dat het veel moeite kost als je ergens bent waar de energieën een andere frequentie hebben.

Sommigen proberen met man en macht hun oude leventje staande te houden al zien ze het zo door de vingers glippen. De angststroom is vaak sterker dan de
liefdesstroom wat betreft de liefde voor jezelf.
Je ziet dat veel zielen op zoek gaan naar hun/haar ‘soulmate’ (lees:ik ben niet gelukkig met mijzelf dus ik heb iemand nodig om mij gelukkig te maken). Omdat je dit ‘gewenst’ hebt, kan het zijn dat je de persoon ontmoet die je hart doet ontwaken. Je leven is niet meer hetzelfde na deze ontmoeting. Het wil niet zeggen dat je dan vast moet houden aan deze persoon. Laat liefde stromen in je aardse leven.
De spirituele liefde die je hebt aangeraakt kan nog niet samen met de aardse liefde als je daar nog niet klaar voor bent.

Op gebied van werk en geld zie je ook dat men zich angstvallig vasthoudt aan veiligheid en niet durft los te laten en het hart te volgen. Geld = energie en dat vergeet men vaak. Stagneert de energiestroom, dan stagneert ook de geldstroom.
Loslaten kan acuut gebeuren. Omdat je de keuze niet durft te maken, komt het uiteindelijk dan toch maar ineens op je pad.
Je ziet ook dat er zoveel verschillende zielfrequenties ontstaan op aarde. Laat los als het energie kost. Hoe graag je ook anderen mee wilt trekken in de hogere frequenties, iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar pad. Uit liefde loslaten is niet egoïstisch, daarmee maak je het mogelijk om de ander de eigen spirituele weg te laten bewandelen.

Nog steeds kan het levenspad warrig zijn omdat het lijkt dat je zoveel moet loslaten. Het is soms ook zo oneerlijk dat iemand waar je zoveel van houdt, de aarde verlaat!
Bijna elke ziel heeft wel klachten van groot tot klein. De energieën zijn zo sterk dat de totale transformatie echt alles ondersteboven haalt. De kleinste ‘vastgehouden’ energieën resoneren los. Daardoor ontstaan de lichamelijke klachten. Een grootse healing is op allerlei niveaus bezig.

De noodrem wordt aangetrokken en je moet een paar stapjes rustiger aan gaan doen terwijl je nog zoveel wilt doen. De aardse dagen gaan in snelheid voorbij. Doordat de sluier steeds verder optrekt, zijn dromen echter dan ooit en je zal ook denken dat je ‘s nachts steeds wakker wordt. Dat is niet zo, dromen beleef je zó echt dat het lijkt dat je wakker bent.
Droomtijd en aardse tijd (overdag) beginnen te intrigeren. Als je dromen ‘warrig’ zijn wil dat zeggen dat je aan het loslaten bent. Maar er komen ook al nieuwe inzichten via droomtijd tot je. Via een droom kunnen hogere energieën( aards vertaald: engelen en gidsen) je bereiken en worden je helderziende waarnemingen steeds zuiverder.
Er is ook goed nieuws: het lukt steeds beter –als je hebt kunnen loslaten- om echt in rust & balans je leven te leven en gelukkig te zijn gedurende de dag. Als je het leven niet voorbij rent is elk moment prachtig en een meditatie! Hoe bewuster je in het leven staat hoe beter de energie stroomt….. je kunt hemelse modder of hemelse liefde op aarde creëren, aan jou de keus! Je hoeft alleen maar met je hart te kiezen….
We komen er wel. Al lijkt de evolutie een zware taak, stap het licht in en gooi je bagage af … je zal zien hoe magisch echte liefde werkt. Liefde begint met…..ver-licht-ing!

Liefs Annemarie©