We zijn er bijna, bijna,bijna!!

Rond 23 juni opent zich de matrix en gaan we allen over naar een hogere vibratie. De twee staat voor het vrouwelijke en de drie voor het mannelijke. Twee plus drie is vijf wat hereniging aangeeft. En maand 6 staat voor het eerste perfecte getal. De 6-puntige Davidsster met religieuze betekenis symboliseert perfectie en integratie: Tegengestelden gaan in elkaar op in de verbonden driehoeken. Tijd, een geneesmiddel voor alles, de wereld, toereikendheid, harmonie, schoonheid, eerlijkheid, liefde. Kortom, we staan onder invloed van liefde.

Voor nu zie je, dat je afgelopen week of aankomende week een desorientatie krijgt/voelt in je lichaam. Niet goed slapen of wakker worden in de nacht, onrust (waar je niet weet waar die vandaan komt) Je merkt wel dat er rust is, telefoontjes zijn minder en er is minder stress (in die zin dat anderen wat van je willen) maar toch is er ‘wat’ en je kunt er je vinger niet opleggen.
Het kan al voorbij zijn maar het kan ook nog komen. Het lijkt op een grieperig gevoel waar je hart centraal staat. Je hebt aarde nodig dus het kan zijn dat je de natuur opzoekt. Het bos in, het strand op, tuinieren of tuincentrums gaat bezoeken. Ook merk je dat je eetpatroon veranderd….
Je hebt minder zin in vet voedsel of je bent zelfs al aan het lijnen.

Lichamelijke & psychische klachten zijn: totale onrust, de weg kwijt zijn, even niet verbonden voelen, rugklachten, zenuwklachten, ontstekingen, grieperig gevoel, oor, keel en buikklachten, vooral kinderen klagen om oor,buik en keel klachten.

Afgelopen maanden hebben we geploeterd om de rust & balans te bereiken en nu we zo ver zijn dat we weten hoe het moet krijg je van binnnen een onbestemd gevoel. Dat komt omdat we als we eenmaal engelenvibraties gaan voelen we ons meer en meer verbonden gaan voelen met ‘Al wat is’.

De tijd dat iedereen opzichzelf op onderzoek gaat is voorbij. Men gaat steeds verbinden vanuit de liefdesstroom. Dat wil ook zeggen dat we niet naar andermans liefdesstroom moeten gaan kijken maar eerst naar onszelf. Dat betekend dat je op dit moment iedereen van dezelfde vibratie als ’tweelingziel’mag zien. Zielsliefdes staan klaar om elkaar te connecten in fysieke vorm.
Gelijke trekt het gelijke aan dus als we met de vinger gaan wijzen, weet dan dat je vinger naar binnen wijst. Je innerlijke conflicten laten je de spiegel zien.

Komende tijd – voor de matrix zich opent- is het van belang om stil te zijn, hoe stiller je van binnen bent hoe rustiger je de matrix ingaat. Je moet het zien als een vliegtuig wat opstijgt, heb je stress van te voren voelt het erger aan dan dat je rustig het gevoel laat overkomen.

Het gaat allemaal anders worden, door de algemene crisis is de basis van de machts energieen gecrasht. Men wil het anders en dat zal ook geschieden. De funderling zal anders worden en omdat we alleen nog maar vanuit het hart kunnen wensen is het van belang dat je je engelenvibraties blijft zien en vasthouden.
Om en bij ons op aarde zijn nl ook andere zielen die willen vernietigen, de zgn. reptilianen en waar je ook komt,in elk universum zullen ze aanwezig zijn. Het licht kan niet zonder donker en zogauw jij je laat verbinden met modder wordt je in de slijk getrokken. Laat je vleugels helen en probeer te voelen hoe liefde voelt ….

Wat er de komende tijd staat te gebeuren beschrijf ik in de volgende boodschap dat is mooi en tegelijkertijd heel erg heftig. De wereld staat op z’n kop en dat voel je … Het is een prachtige tijd om in te leven want dat we gekozen hebben om nu op aarde te leven is niet voor niets, nog even geduld en je weet dat al het ploeteren en doorleven van processen niet voor niets is geweest.
Er mag en moet nog heel wat gebeuren maar het tij kan gaan keren zodat we niet meer het zelfde mee hoeven maken als met de val van Atlantis want jullie -degene die dit lezen- zijn allemaal de engelen van Atlantis.

Liefs Annemarie ©23 juni 2009