De energieverhoging heeft plaatsgevonden op collectief gebied. Dat betekent dat alle energievormen nu een hogere vibratie ontvangen en dat we beter in verbinding staan met onze zielenopdracht . Het is heftig geweest, rare dingen zijn er gebeurd(zie vorige blog)

Techniek zal het steeds meer af laten weten.De straling op aarde wordt teveel en je zal zien dat er steeds meer technische storingen komen, zoals netwerkverbindingen die haperen of technische machines die op onverklaarbare wijze toch storing geven. Dat komt omdat de straling in de lucht zwaarder is dan de frequenties van het universum. Over een paar jaar wordt het fenomeen nog meer zichtbaar. Nu zien we de beginselen.

De rijkeren van de aarde hebben veel geld verloren en dat is nu in omloop. Dat betekent dat geld= energie meer verdeeld gaat worden en dat de gemiddelde mens meer gaat overhouden. Al komt er werkeloosheid, dat is ook niet voor niets.
Je krijgt bedenktijd en het geeft je de ruimte om echt te gaan doen wat je eigenlijk al wilde….. je zal merken dat je ‘toevallig’ de juiste weg inslaat! Werken zonder passie hoeft niet meer.

Het wordt allemaal anders. Alhoewel, er zitten nog oude patronen in ons systeem die misschien nog even blokkeren.Zoals je al gemerkt hebt de afgelopen weken als je over je grenzen ging, werd je fysiek moe en werd het je teveel. Je lichaam zei letterlijk stop en degene die nog steeds in sneltempo doorgaan merken vanzelf dat ze worden terug gefloten. In hogere vibratie kun je niet vanalles snel doen want gedachten zijn echt kracht. Hoe meer gedachten je voedt, hoe meer er op je pad komt.

Nu moeten we gaan leren om rust & balans te krijgen en zo ook bewust onze gedachtes ECHT positief gebruiken. Op aarde zijn nu verschillende bewustzijns- niveaus en dat wordt alleen maar erger. Dus er zal meer strijd komen. De lagere energiegroepen kunnen ook niet leven zonder licht, dus er zal een energetische (heftige) strijd om energie gaan worden gevoerd.
Belangrijk is nu dat jij je verbindt met je hart en niet meer met alle harten maar met het hart van licht & liefde. Uiteindelijk zal iedereen dat kunnen, maar voor nu is het niet anders dan dat je soms echt moet loslaten.

Klachten die verhoogd bewustzijn met zich meebrengen zijn warme, tintelende voeten & handen en zelfs je tong kan warm of tintelend aanvoelen. Verscherpte zintuigen en veel intense dromen, zelfs voorspellend. Ook een licht gevoel in lichaam of wat duizeligheid kan voorkomen. Vergeetachtigheid en even niet meer weten wat je aan het doen was, komen veelvuldig voor. Je oude gedachtes zijn zonder heftige emoties.
Door de reset nu is het van belang dat jij de juiste gedachtes creëert vanuit een nieuwe energie, anders voed je het oude weer naar het nieuwe.

Nieuwe fases dus nieuwe rondes, oude schuldgevoelens, verdriet en haatgevoelens mogen niet meer mee. Je kunt ze wel weer opnieuw creëren. Enkelen moeten nog een grote stap maken die eigenlijk al gemaakt moest worden maar de meeste aardse zielen komen in een moment van rust terecht, even niets meer moeten. Je kunt zelfs allergisch raken voor het woord ‘moeten’.
In deze rustperiode is het werken aan het maken van nieuwe wegen en nieuwe kansen want die komen er!!!

Je hart brengt je precies naar jouw missie en je geduld is op de proef gesteld.
Je zal zien dat je niet eens moeite hoeft te doen om je doel te bereiken. Moet je veel moeite doen en kost het energie, dan zwem je tegen je stroom in. Door harten die met elkaar verbinden zal de energie alleen maar tot ongekende hoogtes worden getrokken en daarmee heal je tegelijkertijd lichaam & ziel. Kijk uit met 1 op 1 healingen die zijn heel sterk en je raakt als healer gauw uitgeput of ziek. Neem een rustperiode.

Je zal worden toegetrokken naar een kristal of je zal deze van een persoon krijgen. Die kristal zal je verbinding met aarde & kosmos bewerkstelligen. Kristallen zullen komende maanden heel belangrijk zijn om onze lichaam en ook in deze liefdevolle vibratie te behouden en ons te beschermen.

Liefdes die elkaar nu tegenkomen zijn al eeuwenoud, deze ontmoeting is niet voor niets… Maar blijf open minded want deze liefdes hebben spirituele banden en open je hart naar liefde als reminder. Dat hebben jullie afgesproken. Tijdens deze aardse ontmoeting is de liefde gaan stromen,bedank elkaar en laat fysiek los….. Je bent toe aan de grootste les op aarde: onvoorwaardelijk liefhebben.

Kortom: er staat een mooie fase klaar voor ons en als we de liefde laten stromen, zal je hart een sprongetje maken. Vriendschappen die op je pad komen, liefdesrelaties die uitdiepen in ongekende vorm en prachtige processen die ons verblijden…..
Lieve Atlantiërs eindelijk vinden we de weg van liefde weer en zijn we weer op het punt beland waar we eens waren gebleven…. Dit keer doen we het anders, toch…..!!!
Liefs Annemarie