In aardse tijd tussen 20 en 21 juli zijn er weer portalen geopend (hogere frequentie) en we zouden mede door de zonsverduistering een energiestoot krijgen, mits we collectief verbonden zouden zijn in het hart! Helaas, hebben vrij weinig zielen dit gevoeld en sterker nog, men is zich alleen nog maar eenzamer in het hart gaat voelen. Extreme,diepgaande emoties overvallen je. Gevoelens van je niet begrepen voelen en vooral niet verbonden voelen treden nu op. Het wordt erger want de maansverduistering zorgt voor emoties en gevoelens die gaan opspelen op collectief gebied en daar heeft iedere ziel last van. Al heb je vakantie, toch zal je niet altijd het vakantiegevoel kunnen vasthouden.

De emotionele klachten die je ervaart, zijn nu dus ook alles wat te maken heeft met afwijzing, lange tenen hebben, weinig kunnen verdragen, boosheid, eenzaamheid, onbegrip en verdriet. Fysiek: zeurderige pijntjes, huidproblemen door hogere gevoeligheid, ook verbranden van de zon hoort hierbij en koortsachtige verschijnselen. Je niet lekker in je vel voelen. Organen die even niet in balans resoneren. Met name darmen, nieren, blaas en lever hebben het zwaar.

Collectief zien we dat we niet verbonden zijn met elkaars harten en zodoende moeten we eerst weer verbinding gaan zoeken in jezelf en bij elkaar! Willen we doorgroeien in frequentie en echte liefde laten stromen dan kan het niet anders dan dat we oordelen die gebaseerd zijn op invullen,denken en voelen voor een ander, loslaten. Luister goed naar wat anderen voelen.
Probeer je te verplaatsen in de ander en soms is het best ook fijn om in plaats van je eigen weg te gaan, samen op weg te gaan. Als je samen op weg wilt gaan dan is het ook fijn om de tijd eens te nemen, zeker voor de mensen van wie je houdt.

Familieperikelen, vriendschappen, relatieproblemen komen allemaal voor omdat we geen hartverbindingen willen of kunnen maken. We hebben allemaal wel een oordeel vanuit angst.
Degene van wie je houdt, kan je raken, kan je kwetsen, dat kan zelfs pijn doen. Luister wat de ander heeft te zeggen en vertel dan wat jij voelt. Zo hou je het open. Laat elkaar zien dat je van elkaar houdt! Begin opnieuw met een schone lei. Probeer die oude patronen om te vormen…. Dat lukt echt wel met wat geduld en een dosis liefde.

Wat betreft aardse relaties; liefde stroomt en angst blokkeert, doet liefde pijn dan is de relatie niet gebaseerd op liefde.

Je hebt geleerd afgelopen tijd hoe je beter bij jezelf kunt blijven en hoe je je eigen weg kunt kiezen en nu is het nodig om je weer te gaan verbinden met anderen zodat je in onvoorwaardelijke liefde kunt baden. Ik wordt wij. Begin om met het gezin en de familie een eenheidsgevoel te krijgen, door met liefde erin te gaan staan en de stroming op gang te zetten. Dat is jouw missie, je taak. Maak hartsverbindingen en laat frustraties achterwege, zet je in voor de liefde en maak er je missie van!

We draaien het eens om, maak een ander blij en je zal zelf ook blij zijn. Geef je liefde en jouw liefde stroomt mee. Vraag niet om aandacht=energie maar geef aandacht en je zal zien dat het een goed gevoel geeft! Geven en nemen moet wel in balans blijven. Meen oprecht wat je geeft en straal vanuit het hart! Als we massaal liefde laten stromen, profiteren we er allemaal van. Energie die is vastgehouden, krijgt weer beweging en een positieve beweging zorgt voor meer energie….

Houd vertrouwen in het plan en houd vertrouwen in de liefde. Elke dag is een nieuwe dag met uitdagingen, liefde en heel vele mooie momenten of een dag met stress, frustraties en vervelende momenten. Kies maar, jij mag bepalen hoe jij het wilt voelen!
Heel veel zielen hebben ook door hoe liefde werkt en stralen van binnenuit en stijgen naar ongekende hoogte. Sla je vleugels uit en begin met de eerste liefdesles: maak (weer) hartverbindingen.
Help en zorg voor elkaar en laten we nu eens samen met z’n allen een front van liefde vormen. Open je hart en maak hartsverbindingen, begin de dag met een dansje….. zou de ziel zeggen!

Liefs Annemarie ©