Je merkt ook in het dagelijkse leven dat je je niet meer bij iedereen kunt aansluiten. Teveel meningen, teveel gevoelens en je kunt er moe van worden. Degenen van wie je dacht dat ze je begrepen, zijn in een andere frequentie dan jij! De chaos in de maatschappij. Angsten zijn groter dan ooit aanwezig. En angst krijgt flink toegang op onze gedachten en zelfs op onze gevoelens. Dit zorgt voor een geheel collectieve angst en ontevredenheid.

We zijn massaal toe aan rust, maar hoofden tollen!

Het probleem is nu balans. De energie is uit balans geraakt door grotere collectieve angst.
Je merkt het ook aan de klachten: Fysiek moe, stress, depressie, burn-out, moedeloos en geen doel voelen. De lichamelijke klachten zijn virussen in het lichaam,darm-, maag- en huidklachten. Afgelopen maanden is er nogal wat gebeurd bij velen en de impact is groot, erg groot. Deze groep is nu het grootst op aarde!

Je wilt wel en je wilt ook positief denken maar als het om je heen een chaos is, dan maakt je hoofd overuren. Maar kan dat niet worden omgedraaid? Als je nu eens je gedachten vóór je laat werken in plaats van tegen je. Wees bewust van je denken en wees bewust wat je uitzendt.
Wat wil je voeden?Weet je nog dat het universum je onvoorwaardelijk geeft wat jij denkt? Gebruik je liefdevolle intentie voor jou en verbind je met je hart! Maak plannen en creëer een prachtig leven samen met je gedachten, elk stapje is er een. Als je binnenkant in balans raakt, zie je dat terug in de maatschappij. Je gaat anders denken….. in liefde.

Als je een vreugdevol leven wilt zonder al teveel stress is dat de enige mogelijkheid. Dat is spiritueel leven, vanuit liefde leven, geven maar ook ontvangen. Deel met elkaar en geef vanuit je hart! Doe elke dag iets moois voor een ander en verbind zonder verwachtingen.

Zolang je met verwachtingen leeft, zal je nooit gelukkig leven. Op het moment dat je verwachtingen loslaat, zal je zien dat je vrij bent van alle opgelegde regels ook vanuit de maatschappij. Je krijgt energie van geven en verbindingen maken vanuit het hart! Je ontvangt dan altijd universele liefde terug en dat hoeft niet van die persoon te zijn. Heb je geen baan, weinig geld, denk groots in plaats van blokkerend!
Je houdt je eigen stroom tegen door angstgedachten die dan gaan creëren. Wil je de liefde van je leven? Geef je deze dan eens door de liefde van je leven met je eigen gedachten aan te gaan.
Dan pas is er eenheid en zal je ook van buitenaf deze hartverbinding kunnen maken!
Op dit moment zijn er zoveel stromingen die uiteindelijk allemaal op één pad uitkomen!

Stroom mee met jouw hartfrequentie en weet dat er altijd gelijke frequenties zijn waarmee je jouw pad kan bewandelen! Maar zoek niet naar liefde buiten jou, dat is geen liefde. Begin altijd eerst van binnenuit dan zal het buiten jou vanzelf zichtbaar worden.

Nu is er ook een groep die steeds meer rust & balans gevonden heeft afgelopen weken Deze groep op aarde zal de liefde verspreiden op groot en /of op klein niveau. Geen stress, alles vanuit een voorbeeld van balans vanbinnen. Deze groep wordt steeds groter en kan door de universele hartverbindingen verbinden zonder dat men elkaar ziet, men weet! En hoe groter deze collectieve groep wordt hoe groter de liefdesenergie wordt en hoe beter zichtbaar het op aarde gaat worden. Iedere ziel zal zich uiteindelijk aansluiten en dat is waar we naartoe willen toch! Veranderingen maken ruimte! En die ruimte kun je weer benutten!

Het is aan het gebeuren, sterker nog, we zitten er middenin. Houd vertrouwen en houd moed. Help elkaar, leer elkaar weer om te verbinden, deel je adviezen, geef elkaar de ruimte, praat over de liefde en creëer eenheid zowel vanbinnen als vanbuiten! Liefde heelt, geeft ,ontvangt en creëert en geeft vreugde, laten we vreugde samen delen! Geniet met elkaar van het leven, samen delen geeft kracht en zal zielswonden helen! (S)amen zoals ooit in Atlantis!
In liefde, Annemarie

©Annemarie Sips -2009