Het is een zware taak op aarde om je hele weg in liefde te bewandelen. Met ups en downs leer je steeds beter inzichten toe te passen en leer je wat liefde inhoudt. Op 11:11 gaat de energiepoort open naar Goddelijke vibraties. Op aarde hebben we zwaardere vibraties doordat we in een lichaam zitten maar de laatste voltooiing van energieverhoging komt eraan. Tussen (ook de datum 11 november tot 12 december)11:11 en 12:12 zal de energiepoort helemaal open staan en kunnen wij ons steeds beter verbinden met ’al wat is’. 

De nieuwe fysieke gewaarwordingen zijn dat je hart rustiger klopt dan voorheen (in balans)en je bloed optimaal stroomt (vol vertrouwen). Je gaat beter voor je lichaam zorgen en ook beter voor je geest. Je vermijdt heftige prikkels en je gaat tijd alleen doorbrengen als het even kan. Heftige dromen zullen je overmannen, zó echt dat je gaat voelen in droomtijd en je niet meer weet of je nu wakker bent of niet. Ook zul je meer dagdromen en je zal merken dat overdag dagdromen je energie geeft. Je 6de zintuig werkt steeds beter en je voelt je steeds zekerder en mooi! 

Afgelopen maanden is er gestreden, gevochten en overleefd, dat gaat anders worden. Ondanks de chaos op aarde zul je steeds beter tegen media en angsten bestemd zijn. 
Je weet dat het leven draait om jouw eigen kern die in balans blijft en dat je van daaruit een optimale verbinding krijgt met andere energieën. Alles wordt beetje bij beetje puur en zuiverder. 

Je zult zien volgend jaar een zwaar aards jaar gaat worden in de maatschappij en we worden gedwongen om terug te gaan naar waar het allemaal om draait: liefde. 
Samen dragen we liefde, engelenliefde. 

Engelenliefde is de mooiste energie die er is op aarde. Als je eenmaal weet dat ook jij engelenliefde bij je draagt, kun je engelenstof mee verspreiden en kun jij je vleugels openen naar anderen die het nodig hebben. Samen dragen we de maatschappij naar een andere dimensie. 
Probeer niet ontevreden te zijn, probeer niet te mopperen en laat je frustraties achterwege, die helpen niet. Verspreid liefde vanuit het hart, wees vriendelijk tegen iedereen om je heen. 
Door hoffelijkheid en vriendelijkheid oprecht vanuit het hart te geven zul je zien dat de hartsverbindingen vanuit puurheid gaan ontstaan. ‘Ik voel je’ of ‘ik begrijp je’ vanuit het diepste van je hart kunnen de ander raken zodat harten niet meer eenzaam zijn en je samenhorigheid voelt. Samen bouwen, samen leven en samen in liefde leven dat is toch wat wij allemaal willen? 

In Atlantis was er maar een woord dat je direct zou herinneren als je niet uit je hart kon leven: engelenliefde. Gedraag je als een engel en dan voel jij je ook als een engel. De kristallen van de aarde vibreren tot ongekende hoogte, tillen de komende dagen de aarde op. 
Zorg dat je een kristal bij je draagt! 

Als je in balans leeft, zie en voel je Schoonheid en Goddelijkheid in al wat leeft. Je kunt het ook niet willen zien en afstand nemen door in je eigen ellende te zwelgen, te klagen en de sfeer in jou en je omgeving te verlagen. Weet dat er altijd een andere manier is. Sterker nog, liefde 
samengebald door meer personen is de sterkste genezing voor wonden in de ziel. 

Engelenliefde is magisch want waar je ook je engelenstof verspreidt, daar verschijnt de zon in harten. Laat het maar stromen! 

Liefs Annemarie