Terwijl de ene ziel de rust beleeft, staat bij een ander het leven op de kop. 

Niets is zo veranderlijk als het leven, dus het rustmoment kan omslaan in stress en chaos om daarna weer de rust in te schieten. Het gaat op en neer. 
Het kan ook niet anders want het had zo mooi kunnen zijn. We zouden massaal opgetild worden naar een hogere dimensie. Tussen 11 november en 12 december zou er een Vortex poort open gaan waarin het ware licht in ons ging branden. De liefde zou gewonnen hebben van de angst. Helaas het sprookje gaat niet door, de angst is massaal toegeslagen en vertrouwen heeft plaats gemaakt voor een negatieve spiraal. 

Niet getreurd want tussen 22 november en 22 december in 2012 krijgen we nog een kans waarin de hemel de aarde zal ontmoeten. De Vortex poort zal weer open gaan voor de aardbewoners en ik weet zeker als wij allen vanuit een wij-gevoel gaan leven, dat het wel gaat lukken. 
Strooi engelenliefde rond en waar angst wordt gezaaid, zaai daar vertrouwen en liefde. Wij zijn hier op aarde om te leren wat liefde inhoudt en liefde houdt in dat je er bent voor je medemens. Dat je met elkaar leeft in plaats van tegen elkaar. 

Er zijn nu op aarde verschillende frequenties en die verschillende frequenties nemen steeds meer toe waardoor we de ander gevoelsmatig niet meer voelen en kunnen verstaan. Communiceren zal steeds moeilijker worden en iedereen gooit zijn/haar mening in de strijd. 
Er is geen goed of fout, het is ‘anders’ en zolang we tegenover elkaar gaan staan en elkaar veroordelen zal er geen enkele stroom samengaan. 

Op dit moment is er een energieversplintering gaande en dat kun je positief of negatief opvatten. We gaan terug naar de oorsprong en wat er gebeurt is dat je aansluiting zoekt bij gelijkgestemden. Er zijn overal grote of kleine conflicten, zowel privé als in de maatschappij. Doordat men elkaar niet meer kan voelen (door verschillende frequenties) slokt het je energie op. Angst lijkt een collectief virus op dit moment . De massale angst om geld, griep en werk, verliezen van materie is verder doorgedrongen in de maatschappij. Vandaar dat er ook veel virussen en parasieten werkzaam zijn, ook organen zijn overmatig belast zoals longen en hart! Je onderbuik kan opgezwollen zijn. Dat komt omdat de energieën niet kunnen doorstromen naar de hogere energieën. Het lijkt vast te zitten. 
Zelfs kinderen krijgen het voorbeeld hoe we massaal in angst leven. Dat mogen we toch niet laten gebeuren? 

Enkelen zullen toch de poort ingaan dit jaar en zullen worden onderwezen in onvoorwaardelijke liefde. Ze zullen voor liefde gaan en zullen een brug slaan. De aardse engelen zullen het niet makkelijk krijgen, er is zoveel weerstand van buitenaf. Geef niet op want je taak zal beloond worden. Weet je nog? Je wilde de uitdaging aangaan en je zou in dienst van het universum werken vanuit je hart! Ondanks dat je tegenslagen krijgt, harde woorden en gemene aantijgingen, blijf in liefde geloven. Dat is je missie! 

Je zielsverbinding is nu van belang. Pak je vertrouwen weer op en durf moed te tonen, help elkaar en geef elkaar de ruimte. Denk niet alleen “ik” maar maak wij –verbindingen. Iedereen is ontstaan vanuit hetzelfde Licht en als wij de hemel op aarde willen creëren begin dan om je medemens gelijk te stellen aan jezelf! 

We worden massaal bijgestaan door de engelen vanuit de ongeziene wereld, ook daar hadden ze graag gezien dat wij een hemel gingen bouwen op aarde. Zullen we laten zien dat wij dat kunnen? Want als we een paar lichtzaadjes strooien en enorm veel engelenliefde dan maken we weer een (nieuwe) start voor en in liefde. 
Ooit in Atlantis hebben we de kansen vergooid, een enorme stormvloed heeft Atlantis verwoest. NU doen we het anders! Dat is zeker!