De dagen gaan nu nog sneller dan voorheen en voor je het weet is er weer een dag voorbij. Je kunt het idee hebben dat je maar even slaapt terwijl je de nacht geheel slapend hebt doorgebracht. Er zitten gevoelsmatig nog maar 16 uur in 24 uur.

Na de blauwe maan afgelopen oudejaarsavond is er een trillingsverhogende energie vrijgekomen. Deze energie is gelijk aan de frequenties van Atlantis. De Atlantiërs gaan zich herinneren waarom ze juist nu op aarde zijn neergedaald en ieder wezen op aarde ontwaakt. Het ontwaken gaat in een spoedig tempo en zoals je ziet merk je om je heen en aan jezelf dat deze dagen die je doormaakt veel ‘neutraler‘ zijn dan voorheen. Opeens heb je het gevoel dat je meer je eigen pad bewandeld en dat je daarom juist je meer verbind met anderen. Dit fenomeen `verbinden` gaat de komende weken steeds intenser worden en verbindingen die worden gemaakt gaan van hart tot hart. Doordat frustraties, woede en boosheid op een laag pitje doorkabbelen zal je merken dat er meer tijd en ruimte vrijkomt voor prettige, positieve gedachten. 
Het voelt allemaal luchtig en vrij. De verwachtingen die je hebt van en voor anderen, ga je langzaamaan loslaten en dat is een collectieve herinnering die ons daarbij helpt.

De herinneringen vanuit het hart van het universum dalen neer het stof in en door tijd door te brengen in stilte zal je ze ontvangen.

Als jij je eenzaam voelt, rot voelt of angsten hebt, maak je dan niet druk, het hoort erbij. Het zijn de stuiptrekkingen die een oud mechanisme nog met zich meedraagt. Ook kan je hart hoorbaar zijn, dat wil zeggen dat je hart wil dat je luistert en je longen, bronchiën en keel zijn kwetsbaarder omdat je nog niet volledig de nieuwe energie kan doorademen. Kleine virusjes zuiveren het lichaam. Ook is het deze maand een tijd waar velen overgaan. 
De natuur is ook aan het zuiveren en zuivert zich door natuurrampen. Dit jaar zal de natuur van zich laten horen.

De ontzettend verschillende frequenties die nu op aarde zijn in de mensheid zorgen voor tegenslag. Ongewild, kun je in een lagere frequentie terechtkomen waardoor je meegesleept wordt met emoties en vervelende processen. Weet dat als jij je gedachten zuiver houd je gewoon hier uit kan stappen.

Laat anderen maar denken wat ze willen en zeggen wat ze vinden, weet dat als jij het hart volgt de juiste richting bewandelt. Het zijn je spirituele beproevingen. 
Je hoeft je niet meer met iedereen bewust te verbinden, dat is pas veel later aan de orde. Nu is het van belang dat je herinnert hoe het voelt als jij je verbind met het hart van het universum en dezelfde mensen die ook het pad van liefde volgen. Uiteindelijk ga je het vanzelf voelen dat iedereen uit één en dezelfde energie voortkomt.

Kijk uit dat je niet afhankelijk raakt van andere zielen want dan kom je in de beproeving terecht van verwachtingen. Dan spiegel jij jezelf weer aan een ander.

Bewandel je pad in liefde met anderen, maar zonder verwachtingen.

Zijn er familieleden, vrienden die een andere frequentie willen bewandelen? Heb dan ook daar geen verwachtingen over; er zijn meerdere paden die naar Rome leiden. Jullie paden kruizen elkaar vanzelf wel weer.

Engelen-energieën, gidsen-energieën, goddelijke energieën, het is allemaal maar een sluier die ervoor hangt en bijna tastbaar is als jij je er bewust van bent. Veel mensen gaan spiritueel ontwaken en het zesde zintuig wordt steeds sterker. Sommige voelen al een diepe verbinding met buitenaardse of goddelijke energieën. Het kan allemaal, grenzen vervagen steeds verder. 
Help elkaar en maak elkaar blij door een lief woordje, complimentje of een aai over het bolletje. Kijk elkaar in de ogen en herinner elkaar dan weer dat als de liefde blijft stromen, het uiteindelijk een flink liefdesvuur kan worden en dat we dan collectief een positieve transformatie aangaan. Daarvoor wilde je nu toch op aarde zijn?

Laat je passie stromen en leef, geniet en lach!

Liefs, Annemarie Sips ©