De aarde heeft zich opgehoogd met krachtige frequenties, wat betekent dat er een extreme verandering plaats gaat vinden. (Niet zonder aardse gevolgen zoals we hebben gezien in Haïti.) 

Bij alles wat leeft, zullen de hogere energieën tot juni 2010 gaan indalen in het lichaam. De ziel is er al helemaal klaar voor. 
De hernieuwde energieën zijn subtielere energieën waardoor je het gevoel kunt hebben dat je zomaar in tranen uit moet barsten of dat je zo enorm verdrietig kan zijn om iets heel kleins.

De aarde gaat zich steeds meer zuiveren en dus breken er ook andere natuurtijden aan. De ramp in Haïti is niet toevallig en zal niet de enige ramp van dit jaar worden. 
Door de verandering van energie wordt ook het magnetisch veld van de aarde anders (en wordt bij tijd en wijle extremer) 
Het magnetisch veld rondom de aarde reageert op de veranderende zonne-energie. Er komen meer stroomstoringen waardoor machines uitvallen. Ook kleine huishoudelijke apparaten kunnen hierop reageren!
Ik heb het dit al eerder geschreven maar nu gaat het ook echt zichtbaar worden. Over een paar jaar zul je niet meer kunnen vertrouwen op de technische apparatuur!

De geladen deeltjes die de zon uitzendt, veroorzaken ook de aardbevingen en natuurrampen. De lagere vibraties van de aarde zullen worden geraakt. Het is de taak van de mensheid om de balans in geven en ontvangen door te krijgen! 
Elkaar helpen en samenwerken is bij de nieuwe vibraties van groot belang om te creëren. 
Het wordt een spannende tijd met diepe dalen en hoge bergen maar ook van prachtige creaties, liefdevolle verbindingen en warme vriendschappen.

Volg je droom, je hart en je missie van binnenuit en je zult tekens op je weg gaan vinden! 
Er bestaat geen toeval, als jij je laat leiden door je hart zal je de tekens, je missie vanzelf vinden. 
Door helder te creëren gaan je eigen gecreëerde beren op de weg ook aan de kant en kun je je eigen weg en die van een ander verlichten. Door samen te verbinden komt er een grote creërende kracht vrij die nodig is om de verandering op aarde te verwezenlijken. 
Wees op je hoede voor het duister. Ook de duistere krachten verbinden zich snel, net zoals het licht zich verspreidt.

Het duister kan niet tegen licht, dus hou je trilling zuiver en hoog door je te verbinden met de engelenvibraties. Zo bewandel je je eigen weg in liefde. Er zullen dan wel offers moeten worden gebracht want niet iedereen om je heen is van plan jouw weg te volgen!

Laat iedereen zijn eigen frequentie beleven zonder dat jij daar verwachtingen van hebt. 
Er zullen meer conflicten komen, zelfs van grote omvang, meer ontevredenheid maar tegelijkertijd ook prachtige verbindingen en geweldige nieuwe (grote) creaties!

Door een intense grote glimlach te delen en liefdevolle creaties uit te zenden, zal jij ook helpen de wereld meer te laten glanzen. Vanuit het engelenrijk zal er meer dan ooit liefde en saamhorigheid worden verspreid. Het enige wat je hoeft te doen is vertrouwen. Het is goed, precies zoals het zich aandient. 

Liefs Annemarie ©