Afgelopen weken was er een energetische storm die heel wat conflictjes veroorzaakte. Die conflicten lagen diep verborgen en zijn naar boven gekomen. Het kan zijn dat je nog in het staartje van de energetische storm zit. Als de lucht geklaard is, komt er veel creërende ruimte vrij. Het is nu de tijd om iets nieuws te gaan doen of om je plannen goed uit te stippelen en actie te gaan ondernemen. Het wordt na de energetische storm “broedtijd’.

Door knopen door te hakken kun je de tekort gekomen energie weer aanvullen. Het opgeluchte gevoel zorgt letterlijk dat je hart lucht en dan zul je ook je hart weer horen. 
Geef jezelf een paar dagen tijd voor bezinning, stilte en vooral liefde. De liefdesstroom is echt wel aanwezig maar als er steeds energetische stoorzenders tussen zitten kun je je niet afstemmen op de juiste frequentie van de pure liefdesenergie.

Op dit moment heeft iedereen wel een mening klaar, we zijn gauw op de teentjes getrapt, je kunt je diepe gevoel niet uitspreken. Ieder zegt z’n zegje maar zonder rekening met de ander te houden. Het gevoel van alleen staan, niet begrepen worden en het idee hebben dat men niet luistert naar jou kan je overvallen. 
Je kunt weer in een spiritueel dipje vallen dat je onzeker maakt en je het idee geeft dat mensen je niet mogen of je niet zien zoals je werkelijk bent. 
Gevoelens gaan gedurende de dag heftig op en neer, tenzij je de nieuwe energieën al aardig hebt geïntrigeerd en de stilte in jezelf kunt vinden. 
Zo nu en dan vang je toch een glimp op van de liefde.

De komende weken zul je verbinding maken met je diepe angst en verdriet maar ook met het diepe geluk en de verwarmende liefde. Heel intens voel je beide tegengestelde energieën. De bijbehorende emoties zijn verwarring, overlopen van gevoel en emoties, geen weg meer zien, geen helderheid, geen doel meer zien. 
Lichamelijk kun je pijn ervaren van kiespijn tot buikpijn. Dat is letterlijk het knellen van de oude energieën die los gelaten willen worden. Je kunt niet lekker in je vel zitten en de energiebehoefte is erg groot. Dus het kan zijn dat je lichaam nog steeds om meer eten vraagt en de behoefte kan zelfs ontstaan in ander voedsel dan dat je normaal eet.

Maar kijk uit, want doordat gevoelens zo schommelen kan het zijn dat je meegesleurd wordt in de lagere vibraties. Als je denkt dat je je zielsliefde hebt gevonden en/of nieuwe vriendschappen die hemels lijken te zijn, kan het een beproeving zijn van het universum of je de liefdevolle vibraties kan dragen door bij jezelf te blijven. Echte, zuivere liefde is eerlijk en oprecht en stiekeme liefde en vriendschappen zijn voorwaardelijk. Je hebt elkaar dan nodig. 
In de nieuwe creërende sfeer laat je voorwaardelijkheid juist los. Zo zullen toch zielen achterblijven omdat ze vast zijn komen te zitten in de modder, als het ware vastgeketend met de ketting van lust & liefde. Voor deze zielen is dat het nieuwe aardse leven en zij zullen zich niet meer in deze boodschappen herkennen. Er komen nu twee collectieve, actieve energieën die zorgen voor een behoorlijke verwarring en chaos op aarde. Tenslotte dragen we allemaal hetzelfde licht in ons hart mee van de oorsprong. De verwarring is al te aanschouwen doordat men minder respect naar elkaar toe heeft.

Heb u naaste lief, dat waren de magische woorden van Jezus die nu ook weer geschreven worden. Hoe dan ook blijf met respect de medemens zien en vergeef anderen de in jouw ogen gemaakte zonden. Verlos je van kwade, negatieve energieën en verbind je met liefde. Hoe dan ook: houd je frequentie hoog door groot in liefde te denken en te creëren. Veroordeel niet, maar beoordeel in het hoogste goed van liefde. Vermijd negatieve sfeer en conflicten, neem de weg van liefde en weet dat als jij in balans kunt blijven, je lichtje overal kan stralen. We zijn allen op weg naar het licht, dat het pad is van saamhorigheid en liefde. Er leiden vele wegen naar het licht, uiteindelijk kom je er!

liefs Annemarie