De aardbeving in Haïti en de andere natuurrampen hebben invloed op ons hele wezen. Doordat de polarisatie van de aarde verandert (door de aardbeving is de dag ook iets minder dan 1 seconde korter) veranderen de mensen op aarde ook mee. Daarom lijkt het nu net of je in de rondte tolt. Alles lijkt fout te gaan en je ziet je pad niet helder meer. De mensen om je heen hebben hetzelfde als jij en iedereen is wat tollende. Dan hebben de afgelopen weken ook nog eens wat conflicten plaatsgevonden op emotioneel vlak en bijna bij iedereen is de balans ver te zoeken. Zo zie je maar weer dat een natuurramp op aarde een invloed uitoefent op al dat wat leeft. 

Kinderen zijn drukker, natuur is ook door de war. In Spanje waren zelfs hevige stormen en de temperaturen in werelddelen wisselen enorm. De hele aardbol is uit balans waardoor er flinke chaos is ontstaan in de maatschappij maar ook individueel.

Veel lichamelijke klachten uiten zich nu en hebben te maken met schommelingen zoals bloeddruk, hartslag, longen, darmen en vergeet de hormonale invloeden niet. Ook emotioneel lijkt het wel of er niemand vreugde kan voelen op dit moment. Ook collectief is het verdriet en wat er gebeurd op aarde voelbaar. Iedereen verwerkt mee en deze samenwerking gaat onbewust maar je merkt het bijvoorbeeld aan nog gevoeliger zijn, gauw geïrriteerd zijn, je willen afzonderen, geen passie voelen, zomaar ineens gaan huilen, een ander afsnauwen zonder dat je dat eigenlijk wilt, niet goed je gevoel kunnen uiten, boos worden om kleine dingen, veroordelen van anderen en jezelf kwijt zijn.

Wat doen we eraan? Niets, alleen accepteren verwerkt en dat maakt ruimte. Als je geforceerd gaat leven en conflicten uit de weg gaat of je gevoel wegstopt gaat het onderhuids werken. De frequentie is nu gewoon lager omdat we collectief meeleven, mee verwerken en dan kan je collectief ook weer spiritueel groeien. Probeer elkaar te steunen, er voor een ander te zijn, samen verwerken en delen, zowel de leuke als de minder leuke dingen. Weet dat iedereen op dit moment rondtolt (de een voelt het heftiger als de ander) en dat het collectief is.

Conflicten die te maken hebben met familie energieën (of kan ik beter schrijven: trauma’s want veel mensen zien dat zo) en diepe relaties die nu een breuk gaan oplopen of opgelopen hebben, maak je niet druk, daar was geen basis vanuit liefde.

Daar gaan we nu naar toe, de basis van liefde creëert schittering en vreugde. Verwarmt het hart en zelfs harten. Een nieuwe basis maken vanuit liefde is puur en onvoorwaardelijk. Met deze basis zal je alleen nog maar uit liefde willen bouwen en elkaars bouwstenen passen dan in elkaar! Je zal zien dat de tekens op je pad komen die je leiden naar echte liefde. Laat maar los wat je niet als liefde kan ervaren. Op aarde mogen we leren wat liefhebben is en liefhebben dat doe je met je hele wezen, van top tot teen. Doordat er nu zoveel zielen verschillende frequenties hebben is het niet altijd makkelijk aansluiting te vinden maar voor iedereen is er liefde. Ook weerspiegeld in een persoon. Die er voor jou is en misschien wel uit onverwachte hoek.

Onze lieve engelen helpen vanuit de kosmische wereld daar waar nodig is en slaan met man en macht hun vleugels uit om de mens op aarde te koesteren. Want wat kun jij je alleen en onbegrepen voelen op dit moment! Het verlangen wat liefde heet, dragen we bij ons. Laten we het weer massaal herinneren en laat de boosheid en woede maar los en herinner je de heerlijke roes van liefde. Liefde heelt, verwarmt en verbindt! 
Kom op nog even doorzetten, je leest dit niet voor niets….. Laat liefde heersen! 
Liefs Annemarie ©