Terugblik: onder de voorspellingen voor 2011(vanaf 5 dec 2010)staan de voorspellingen van 2010 ook nog. 
Ze klopten voor mijn gevoel aardig goed.

Zoals eerder vermeld 90% komt uit en 7% zal later uitkomen. 
De voorspellingen mogen NIET worden overgenomen of delen ervan zonder toestemming van Annemarie Sips.

Veel leesplezier.

VOORSPELLINGEN voor 2011 vanaf 5 december 2010


Maatschappij Nederland 
Er komen strenge regels die worden doorgedrukt via het nieuwe kabinet ( die ook nodig zijn). KLOPT heel wat LINK
Er zijn veel tegenstrijdigheden in het land omdat er weinig inspraak is in hoe snel wetten worden aangenomen. Het draait allemaal om bezuiningen die moeten gebeuren om Nederland gezond te houden. Veel landen gaan gebukt onder een valutacrisis en raken failliet ( Klopt zie griekenland, ijsland etc). Door de bezuinigen zal Nederland het hoofd boven water houden. Iedereen gaat wel mee betalen om de tekorten op te vullen. Niemand wordt overgeslagen. Ook de extra’s zoals voor bejaarden of gehandicapten worden overal weggenomen. LINK 

Link

Ook de zorgverzekeringen moeten anders en er wordt gewerkt om een nieuwe zorgstelsel voor 2012 in werking te laten gaan. Ziekenhuizen raken in geldproblemen en de wachttijden voor operaties worden langer. Ook worden de spoedoperaties niet langer met spoed uitgevoerd.

Veel stakingen, werk wordt vaker neergelegd omdat men het niet eens is met de nieuwe regels LINK. Studenten zijn ook niet blij, uitwonenden worden streng gecontroleerd of ze ook daadwerkelijk uitwonend zijn. Er komen boetes aan voor de fraudeurs onder studenten.LINK Link
Wie teveel aan zorgpremies heeft gekregen kan ook een terugvordering verwachten.

De huizenmarkt blijft nog wat instabiel maar beter dan vorig jaar. Er staan teveel huizen te koop waardoor er te weinig doorstroming is. LINK

Bouwsectoren gaan slecht, gebouwen worden niet afgemaakt door geldgebrek. De 6% regeling helpt in 2011 weinig meer. LINK
Er komen echt armen in ons land. Gas en elektriciteit worden vaker afgesloten. Mensen gaan hierdoor wel meer voor elkaar zorgen en helpen elkaar door bijvoorbeeld meer ruilhandel of door tweedehands goederen door te geven. LINK
Herstel van de economie loopt trager dan verwacht. Soms is er een opleving maar dan gaan we weer een paar stappen terug. LINK

Rutte zal voor het buitenland een voorbeeldfunctie zijn. Er is bijna geen tijd voor een relatie, toch zal een (buitenlandse? ) dame het hart van Rutte raken. Of dit tot een relatie gaat komen dit jaar, moeten we afwachten.

Het hele land krijgt dus te maken met bezuinigingen en het zal voelbaar zijn in de portemonnee. Dit kabinet gaat het mijns inziens dit jaar redden. 
Enig klein puntje is de Afghanistan kwestie en de media die van alles naar buiten brengt wat opgeblazen wordt. Daardoor kan er wat instabiliteit ontstaan. Rutte en Wilders steunen elkaar door en door. 
De twee heren doen het heel goed samen. Ze regeren met strakke hand. PVV en VVD hebben het voor het zeggen en CDA zit er meer bij om stemmen van het volk terug te winnen.

Het weer en vakantie 
Strenge winter, koud en veel nachten met vrieskou zelfs onder de -10. Gure winden en zo nu en dan een paar tussenpozen waarin de temperatuur rond het vriespunt is. LINK LINK

Aanvulling: Er komt dit jaar geen elfstedentocht 
Een bui met grote kogels hagelstenen zorgt even voor paniek. (niet overal, plaatselijk) (2-6 gebeurt zie link)

Tekort aan strooizout, kapotte wegdekken die eigenlijk nog van vorig jaar poreus waren, zorgen voor gevaarlijke wegdekken. 
Zomer met warme perioden en droog weer afgewisseld met wat natte dagen. 
De zomer begint vroeg, misschien al in Maart . LINK
Vakantiegeld wordt door velen gebruikt om tekorten aan te vullen,de meeste mensen blijven in eigen land. Duitsland en Frankrijk worden de populairste vakantielanden. Campings zijn favoriet.

Het Koningshuis
Eigenlijk zie ik hier weinig beweging, wel een sterfgeval en een geboorte van volgens mij een meisje. LINK

Buitenland 
De valuta’s staan op springen. Er is al een ware oorlog ontstaan, maar dat gaat gewoon door. De euro is sterker dan verwacht. Het zou zomaar eens kunnen dat er landen over gaan op de euro. ( Per 1 jan. ijsland) (Italie, Griekenland, Ierland en ga zo maar door)

Amerika is zwakker dan verwacht en eigenlijk meer dan bankroet. Obama krijgt het zwaar om het land te regeren en Amerika verliest het vertrouwen in hem. 
Er komen schandalen boven drijven waar Obama verantwoordelijk voor wordt geacht (maar eigenlijk niet is). ( zijn geboorteplaas bijvoorbeeld) (Bush/Obama)

China wordt wat sterker en ook de landen in Azië. LINK

De Dalai Lama komt in het nieuws, het is een triest bericht. LINK

De moord op Kennedy, daar is iets mee….( het kan iets symbolisch zijn) wellicht een aanslag. LINK


Overig 
Antibiotica werkt steeds minder goed LINK en er is meer kans op muterende virussen (super virus). Virussen worden via airco in vliegtuigen meegenomen naar allerlei landen. Er komen aparte delen van het ziekenhuis voor de mensen die een virus hebben opgelopen waar de antibiotica niet meer voor werkt. 
De oplossing is simpeler dan we denken en een kruidgewas zal uiteindelijk de oplossing bieden om de muterende virussen om te buigen.(Kan later dan 2011 zijn dat ze her medicatie voor vinden)

Er komt ook een doorbraak op behandelingen van tumoren. Het is iets met eiwitten die afwijken en die reageren op sterkere eiwitten. Het lijkt erop dat dit een effectieve aanpak is. link LINK(voorzichtige link) LINK LINK <–dit is ‘m 
Aids komt weer meer in opspraak, in armere landen nemen de aidspatiënten toe.

Veel natuurrampen gaan opspelen met name water is erg krachtig(LINK) (LINK(LINK) (LINK). Ook in Nederland geeft water overlast. LINK LINK LINK
Rivieren overspoelen huizen (niet in Nederland maar in Kenia?)… dit jaar is het water dat de aarde teistert, het vele water verwoest enorm veel.

Vulkanen barsten meer uit dan normaal. LINK (Japan) en nog vele zelfs de atma.

De zeeën zijn vuiler dan gedacht.Vis uit de zee is ongezonder dan gedacht, blijkt uit onderzoek. 
Er muteren vissoorten en men vindt nieuwe vissoorten LINK

Er wordt een wrak gevonden uit de oudheid. LINK

Draaikolk iets met een draaikolk… er is een draaikolk (zou het symbolisch zijn hoe het leven ons nu opslokt?) Misschien de opstanden van het midden oosten of de Tsunami in Japan en omstreken de landen LINK ?

VIPS:
Martijn Krabbé en relaties; het lijkt niet samen te gaan. LINK LINK LINK 
Johnny de Mol en Bridget zou het wel of zou het niet… het lijkt er sterk op wel te gaan maar beiden zijn erg explosief. Sterke aantrekkingskracht tussen beiden LINK. 
Nee hè, niet weer een bankroet voor een van de investeringen van Borsato, blijkt hij er toch meer mee te maken te hebben of stoot die weer z’n neus aan dezelfde steen? 
Buitenechtelijke relaties komen in het nieuws van vips waarvan je het niet verwacht. 
Yolanthe en Wesley, jawel hoor ze komen weer in de media. (genoeg toch) 
Het is even een babyboom in media land. ( en dat is ook zo vele babies) 
Veel begrafenissen en ook geboortes. ( denk Farell, Feynoord icoon Moulijn en Amy Winehouse en echt veel meer)
Geboortes heel veel van nederlandse vips zelfs een tweeling van Mariah Carey buitenland.

Bruiloft van het jaar wordt in Engeland gevierd.
En ja hoor vorig jaar vertelde ik dat Ali B vader werd LINK

Koningshuis: Een van de meisjes heeft tijdelijk wat medische hulp nodig
LINK

Wil je een persoonlijke voorspelling voor 2011? KLIK dan HIER

**********************************************************************************************************************

Update Aug 2010: Ik ben al gaan kijken wat is uitgekomen, kijk zelf mee!! Ik hou van bewijzen dus heb ik vanaf nu.nl linkjes geplaatst in het blauw!


Toekomst voorspelling voor 2010 en later;. 
Al jaren (n jaar of 8) doe ik toekomstvoorspellingen over het volgende jaar,schrijf ze op en kijk wat er van uit komt, 90% komt uit en 7 % moet nog later komen. Dus houd daar rekening mee.

Ik wil het voor de eerste keer in het openbaar brengen, zodat jullie je er ook op kunnen voorbereiden. 

Maatschappij Nederland 
Banken raken meer en meer in de problemen, zo ook de ABN-Amro bank (al is die van de staat). Grote leningen krijgen wordt nog moeizamer waardoor er nog meer bedrijven in de problemen komen. Acute sluitingen van bedrijven, meer werkeloosheid en onstabiele werksfeer komen naar boven. Paniek in het bedrijfsleven. (klopt)
Er ontstaan wel kleine bedrijfjes die vanuit intentie gaan werken. Die groeien in de markt. De oplossing is: veranderen van aanpak en samenwerken in de branche . Bedrijven gaan fuseren. 

Steeds meer mensen kunnen hun rekeningen niet meer betalen.(klopt, link) Schulden lopen daardoor op waardoor er meer problemen komen die met huisvesting te maken hebben. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van ruilen en doorgeven van gebruikte spullen en goederen. Ik zie steeds meer rommelmarkten en ruilbeurzen. 

Voedselproblematiek: sommige prijzen stijgen, zoals die van de basis behoeften als rijst,aardappelen en meel. Dat gebeurt pas in het tweede gedeelte van het jaar. Oogsten kunnen mislukken doordat de boeren besparen op bemesting en teveel vochtigheid.. (Buitenland klopt nog een link(Binnenland klopt) Rusland 

Vakantieperiode: meer mensen kiezen ervoor om naar campings te gaan en hotels verslonzen. Hotels worden gesloten. Er komen veel klachten over campings en hotels wat betreft achterstalling onderhoud. (klopt)

Het weer blijft zacht, op een paar extreme weken na. Veel nattigheid dit jaar! Ook in de zomer zijn er druilerige dagen, maar ook een paar warme, het zomert lang na.(4 aug: Tot nu toe klopt dit ook) 3 oktober 23 graden.

Meer mensen worden ziek en ziekenhuizen maken overuren. Je moet steeds langer wachten als je zorghulp wil krijgen. De zorg heeft meer aandacht nodig.(Link) Er gaan maatregelen komen die gebaseerd zijn op preventie. Het alternatieve gedeelte wordt steeds meer de kop ingedrukt door de machthebbers in de zorg. 
Er komt een groot schandaal in de zorg naar boven dit jaar. 

Op voetbal gebied ben ik niet neutraal omdat ik voor een bepaalde club ben .Er gaat een grote voetbalclub bijna failliet.(Link wel meer dan een) En nog een.En Feijenoord is denk degene die ik zag.
Die club moet goede spelers verkopen. De oranjes gaan het wel goed doen en gaan waarschijnlijk door naar de halve finale. (Klopt)
 

Het koningshuis: daar komt weer een financieel schandaal naar boven.( Link) (link)
Maxima heeft meer rust nodig en houdt zich wat stiller dan normaal. ( dat mag ieder zelf bepalen, er is weinig nieuws)
Willem Alexander verliest geld op zijn investeringen. ( dat is nog niet naar buitengekomen, wie weet later)
Een van de meisjes heeft tijdelijk wat medische hulp nodig. Pieter van Vollenhoven krijgt te kampen met gezondheidsproblemen en de koningin heeft last van haar onderstel (knie?) (niet kunnen verifieren)

Politiek 
Tja daar heb ik ook weinig goeds over. 

Steeds meer ontevreden burgers, stakingen, meer protesten, meer tegenstand maar er wordt niet geluisterd naar burgers. (Klopt daar hoef ik geen bewijs voor te geven)

De regering wankelt aan alle kanten, men is meer bezig met strijden tegen elkaar dan met het land te regeren. Balkenende is steeds minder geliefd omdat hij alles in het midden laat. CDA en PVDA zakken in peilingen (klopt) en stemmen gaan naar Wilders en kleinere partijen.(Klopt PVV en D66 en Groen links)Veel zwevende kiezers kiezen voor verandering bij de volgende verkiezingen. Uitspraken van politiek leiders zijn niet voor de poes, ze maken elkaar zwart. 
Er komt een kabinetscrisis, waarschijnlijk over wel of niet in Afghanistan blijven. (Klopt daar hoef ik geen bewijs voor te geven)

Wilders moet meer gaan uitkijken voor zijn veiligheid dan normaal, er zijn veel groeperingen die hem liever niet in de politiek zien. Wilders laat alleen nog maar meer van hem horen. (klopt)( nog een link)

Chaos in de politiek, niemand kijkt meer met de neus dezelfde kant op en regeren gaat met macht.(link) Er komen steeds meer harde woorden (link)en zware speculaties in debatten, ook persoonlijk gericht.(klopt)Wouter Bos heeft wat trubbels in zijn privé-leven en is er niet altijd met zijn hoofd bij.(Men. bos is zelfs uit de politiek gegaan(Plus extra link)

Er komen kleine (belasting) wetjes zodat het volk nog meer mag afdragen. Auto rijden wordt duurder en drank en sigaretten krijgen weer een wat een hogere accijns. (Hier het begin Link ) 

KPN krijgt het moeilijk, er vallen ontslagen.(klopt) ook.
Ook de NS zit steeds meer financieel in moeilijkheden. De invoer van de OV-chip is nog steeds niet goed en geeft strubbelingen. (Link)

De overheid wil geen steun meer geven aan banken en wellicht krijgt de ING het moeilijk om het hoofd boven water te houden.(Link) 
DSB bank komt in het nieuws waarin het een en ander nog naar boven komt drijven. (Link)
Meneer P. Lakeman kan toch een proces aan zijn broek verwachten. (Link) Link

De huizenmarkt blijft wankelen (klopt)en veel makelaars gaan over de kop. Eind van het jaar 2010 wordt het stabieler. De individuele makelaars doen het beter dan grote makelaarskantoren. 


Buitenland: China raakt in financiële problemen. Amerika wordt weer sterker. (link)
Aanslagen van AlQaida worden weer voorbereid. Engeland en Amerika moeten het doelwit worden. Alleen denk ik niet dat het grote aanslagen worden.(link)


Bnners: Yolanthe en Wesley kondigen trouwenplannen aan,waarschijnlijk eind van het jaar 2010!(dat was dec 2009) dan trouwen ze wel in 2010.(nog een heel gedoe over de betalingen trouwens) 
Patricia Paay laat haar nieuwe (jonge) geliefde zien. (klopt)
Marco Borsato komt terug met een krachtig (gevoelig) album.( Dromen Durven Delen 19 november,link)
Antonie Kamerling krijgt goede opdracht (en) waarschijnlijk tijdelijk in buitenland.(Ik zag hem weggaan dus het was symbolisch, Rust zacht link)
Ali B wordt weer vader 2010/2011. 
Reinout Oerlemans gaat weer regisseren. 
Esther en Ruud Gullit’s huwelijk wankelt.(in de story van 28 aug)
Tatjana trouwt. ( inmiddels gescheiden misschien later spontaan, we laten het open)


Spiritueel: er komen steeds meer mensen die spiritueel gaan leven en zodoende ook inzien dat het anders moet. Als wij zo doorgaan vernietigen wij onszelf. Het object geld is namelijk een ziekmaker en als je dat weg denkt, blijft er wat anders over, namelijk innerlijke rijkdom. Als je tevreden kunt zijn en samen in liefde kunt leven, ben je rijker dan met veel (materieel) eld. 
Ik zie dat de innerlijke glimlach van de Dalai lama verandert in zorgzaamheid en hij ziet ook in dat wereldvrede niet voor de hand ligt. 


Positief 
(sorry dat het vrij weinig is) 
Steeds meer mensen veranderen in denkwijze. Er rukken bewegingen op die liefde verspreiden. (aug 2011 Link)

Er wordt meer getrouwd dan gescheiden. 

Overig 
Uitvindingen gaan door en er komen uitvindingen die beter zijn voor het milieu. Er wordt achter de schermen druk gewerkt aan waterenergie. (link)

Men komt meer te weten over de werking van de zon en het universum . (aug 2011 Link)

Buitenaardse zijn de aarde aan het observeren. Er worden steeds meer Ufo’s waargenomen. (aug 2011Link) LINK 

De Mexicaanse griep muteert in een ander hardnekkig virus of bacterie. Link

Vrouwen worden steeds meer onvruchtbaar via de natuurlijk weg. 
Er komen betere technieken voor Ivf. (klopt)
Aids komt weer in opspraak (Link)

De (aankomende) griepprikken kunnen volgend jaar zorgen voor opschudding .LINK

Mobiel bellen gaat meer via je laptop en er komt een cam op je telefoon. LINK

Copyright Annemarie Sips 2009, deze tekst mag niet gedeeltelijk of in zijn geheel worden overgenomen ook niet door mediums/collega’s die daarmee de media benaderen. Het mag ook niet worden gepubliceerd in bladen zonder toestemming.