Balans is een sleutelwoord waar heel wat factoren aan vastzitten. Momenteel kan het lijken dat je in een glijbaan naar beneden glijd en je hebt letterlijk geen grip meer. Of je beklimt een berg met moeite maar je niet het idee hebt dat er veel vooruitgang in zit.Iedereen beleeft het anders.

Warmte, liefde en verbindingen staan je op te wachten als je eenmaal op de berg bent… je hebt het level van hoog bewustzijn gehaald. Hier wilde je altijd zijn want het feest vieren kan beginnen met alle anderen die ook hun level hebben gehaald. Vanaf dan is alles anders. Hetzelfde geldt voor de glijbaan, als je eenmaal aan de grond bent is alles anders. Je hebt weer grip op je leven. Je kunt weer beginnen met klimmen. 
Kansen blijven zich aandienen omdat ze er altijd zijn, waar je ook bent. Op dit moment ervaren veel mensen een tweestrijd van liefde en angst. De ene keer komt angst naar boven en ander andere keer voel je liefde stromen. Beide kanten zijn voelbaar en creëeren jouw leven.

Je mag ontzettend trots zijn op jezelf dat je steeds bewuster bent van liefde en dat stap voor stap of zelfs met sprongen je bewustzijnsstaat vernieuwt. Dat maakt dat je steeds beter je missie kunt uitdragen. 
Iedereen heeft een missie. Met z’n allen hebben we gekozen nu op aarde te zijn om een bewustzijnssprong te maken met elkaar. De tijd is gekomen om echt… echt je missie te gaan herinneren. 
Je wil meebouwen aan een universum vol geluk en vreugde.

Waar het eens in Atlantis mis is gegaan krijgen we nu een nieuwe kans. Het helen van je tempel (lees lichaam) en een collectieve kracht ontwikkelen zodat als de polen zijn geshift (getransformeerd) het collectief bewustzijn mee verandert. Hoe groter dat het licht wordt hoe groter ook de duisternis. Weet dat je beide bent maar naar een kant kunt transformeren. Beiden zijn goed alleen anders. Het is maar net welk leven je het fijnste lijkt en wilt ervaren. Klachten in lichaam en geest komen omdat jij je eigen -oude- gedachten gelooft.

Het is tijd om nieuwe gedachten te creëeren die voor je werken. Dan werken we collectief aan onze missie op aarde om onze trilling te verhogen zodat het universeel bewustzijn klaar is om eenheid te creëeren. Laten we dit bewustzijnsspel goed spelen en… beginnen! 
Zie je missie, voel wat je positieve (en negatieve) gedachten creëeren en focus je op je doel. Wijk niet meer af. Als onze harten samen kunnen resoneren hoeft er niemand meer te lijden tenzij men dat wil ervaren. Op verschillende plaatsen op aarde wordt de hart-activatie ingezet door ceremonieën en rituelen. Laat geluk en liefde optimaal stromen, reik elkaar de tools aan…. En maak de aarde en alle harten heel. Creëer positieve gedachten, voel je hart en blijf gefocust… Dat is nu heel hard nodig om jouw missie te gaan voltooien. Laten WE het SAMEN doen…..!

Liefs Annemarie