Collectief golft het leven tot gigantische hoogtes. De liefde is net zo intens als pijn en verdriet. Er komt een conflict-golf aan waar niemand aan ontkomt. Alles wat niet gebaseerd is op liefde zal tot een ontknoping leiden. De conflicten zijn er om helderheid en inzichten te verschaffen. Zelfs oude familie vetes worden zichtbaar door jouw nieuwe inzichten. Oude stukken die jouw missie vertroebelden worden nu zichtbaar. De weg raakt hierdoor vrij! 

Hogere machten zijn voelbaar aanwezig en ook degene die hier niet in geloven kunnen in twijfel raken of er toch wel iets zou kunnen zijn. Na deze conflictperiode gaan we leren samenwerken en zorgen voor elkaar. Dat word na 11-11-11 in werking gebracht. Harten die samen stralen zullen sterker liefde ervaren. De voorbereidingen voor 11-11-11 gaan nu starten. 
Ieders missie gaat duidelijk worden en we gaan langzaamaan richting onze missie toe. Als het nog niet duidelijk is, zal het zich de komende maanden openbaren. 
De klachten die hiermee in verband staan zijn; goede humor, lachen, genieten en jezelf vooral goed in lichaam en geest voelen. Langzame hartslag, ontspanning en geweldige prestaties leveren horen hier ook bij. Als jij je nu nog niet zo voelt dan kun je ervoor kiezen om toch een heilzame weg te nemen waarin je stap voor stap besmet gaat worden met het geluksvirus. 
Wat je voed groeit en wat je uitzend aan liefde krijg je in veelvoud terug. Wees niet bang om je hart aan te sluiten bij andere harten. Alleen stralen kost meer energie dan samen stralen. Iedereen wil een mooi leven met geluk. Samen delen in geluk geeft een krachtige explosie van geluk en liefde! 
Maak elkaars leven mooi en overal waar TE voor staat is niet balans. Je bent goed zoals je bent en onderdeel van het geheel. De tijd ontwaakt nu om de wereld om te keren en leer van negatief denken naar positief denken. Uit je liefde en spreek het uit. Durf te zeggen dat je van iemand houdt! Laat het de ander voelen en ontvang zoals je geeft!

Het slechte nieuws is dat veranderingen nu heel snel gaan en dat het spannend en avontuurlijk kan zijn wat er zich kan openbaren. Niets is zo veranderlijk als het leven zelf. 
Het goede nieuws is dat de weg naar liefde steeds sneller dichterbij komt en dat harten eindelijk weer kunnen gaan samenwerken. Er gaat meer blijheid en vreugde stromen. Het leven zal tegelijkertijd chaos en liefde met zich mee dragen. 
Je kunt kiezen hoe jij je liefdesgolven laat bewegen, rustig of heel snel. Als je focus op het nu ligt, brengt de liefdesgolf je precies waar je moet zijn. Vertrouw op jouw missie en weet dat jij niet voor niets op aarde bent. Jouw lessen waren een voorbereiding op deze tijd!

Ga vol avontuur en liefde de Vortex (golf naar nieuwe dimensie) in en open je hart om te netwerken en te verbinden. We gaan op de liefdesgolf naar de bestemming toe, namelijk; Liefde verspreiden en harten verbinden! Daar in het universele hart komen alle harten in liefde samen. Zij zijn samen een groot HART vol liefde!


Liefs Annemarie ©