Het lijkt wel of de achtbaan wat extra loepingen heeft gekregen. Achtereenvolgend wentel je heen en weer, en zelfs door elkaar. Om en door je heen gebeurt van alles en omdat er zoveel van binnen gebeurt ben je ook minder in staat om jezelf echt te verbinden. Je weet dat als jij je zelf helemaal geeft dat je kan worden meegesleurd in een proces vol emoties. 

Op dit moment is de intensiteit erg sterk en alles wat je beleeft, beleef je in volle glorie zowel de positieve als negatieve ervaringen. Dat betekent dat je leven steeds weer kan veranderen door zelfs een zin die iemand uitspreekt die je totaal niet had verwacht.

Iedereen moet volgens zeggen ‘zijn eigen weg volgen’, maar nemen we dat niet een beetje te letterlijk? Is het dan zo dat als je je eigen weg wil volgen je over de emoties van de ander heen moet walsen? Het is nog altijd wat je een ander aan doet, krijg je dubbel dwars voelbaar terug.

En wat gebeurt er dan energetisch gezien? Er ontstaat een mindere verbinding waardoor beiden energieën zich terug trekken. Dat kan op alle levensgebieden zijn, zowel zakelijk als privé. Overal werkt de wet van aantrekken en afstoten door. 
Het is niet leuk als je wordt gekwetst of dat er een dolk in je rug wordt gestoken. Je mag best boos worden maar is het terecht dat je een ander veroordeelt? Als jij nog nooit een levensfout hebt gemaakt mag je dat doen. Als jij nog nooit iemand gekwetst hebt mag je ook veroordelen, helaas ben ik die powermens nog niet tegen gekomen. 
We zijn allemaal UNIEKE mensen die allemaal op hun eigen manier liefhebben. Mensen die allemaal hun eigen weg geluk zoeken of ervaren. Soms gaat het beter en soms gaat het even niet. Door wat anderen zeggen niet gelijk te veroordelen, op je zelf te betrekken of als strijd te zien, kun je je hart open houden. Iedereen leert en groeit en bloeit er zelfs van!

Probeer, al heb je het idee dat een ander je wat aan doet of aan heeft gedaan niet hetzelfde terug te doen. Blijf optimaal netwerken met je eigen energiebeheer. Verwerk eerst je eigen emoties en bekijk dan de situatie helder. Haal alle emoties er bewust van af, zodat je door de lading heen kunt kijken en kijk naar de kern van het proces.

Wat er dan over blijft is: 
Je houd niet genoeg van jezelf en daardoor kan een ander jou (pijnlijk) raken. Als je vervult van liefde bent zal je innerlijke straal bestand zijn tegen alle omwentelingen zowel die van het leven als van de mens. Door verwachtingen en beloftes te maken zal je ook steeds je les vertrouwen tegenkomen. Als je geen vertrouwen hebt in anderen wil dat zeggen dat je niet vertrouwt op je eigen gevoel. 
Leef het leven zoals het zich aandient en wat en in wie je ook je spiegel tegenkomt, durf er in te kijken. Leef met liefde, passie en vreugde. Hier door zal je innerlijke netwerk ook je netwerk buiten jou vergoten omdat je PUUR jezelf kunt zijn. 
Laten we afspreken als iemand je kwetst dat je de ander ( puur) toelacht en zegt met liefde: “dit is mijn grens want verder dan dit punt in het liefhebben kan ik niet”. Dan ben je eerlijk en ben je puur naar jezelf toe. Het leven wordt makkelijker en je weet van binnen dat jij alle geschenken op je pad met liefde aanvaard tot op zekere hoogte. Zo leren we met elkaar liefhebben en volgen we de weg naar geluk. Geluk is niet meer dan een toestand in de volledige staat van liefhebben. Als we de straal van liefde willen versterken zullen WIJ moeten leren om elkaar PUUR lief te hebben. Leef het levensspel meesterlijk!

Wil je weten hoe je je innerlijke straal versterkt en krachtig maakt? Lees dan verder in het nieuwe boek “Magoli” wat universeel staat voor Master Game of Life!

www.magoli.nl 
Liefs Annemarie