Na de volle maan (in de nacht op 10-11-11) gaan we de nieuwe dimensie in. Op 11-11-11 om 11:11 gaan de energetische poorten open en dan gaan we 
collectief de ECHTE ware transformatie in!

Na de volle maan (in de nacht op 10-11-11) gaan we de nieuwe dimensie in. Op 11-11-11 om 11:11 gaan de energetische poorten open en dan gaan we collectief de ECHTE ware transformatie in!

Waarschijnlijk heb je afgelopen maanden al afscheid genomen van de medemens(en) waar je heel veel van houdt omdat de verbinding leek te haperen of omdat de energieën te zwaar zijn. 
We naderen de zesde dimensie waarin LIEFDE heerst. Je hebt heel wat los mogen laten, kijk maar eens naar afgelopen maanden. Nu ik dit schrijf krijg ik kippenvel en ik zie nu ook de processen die ik door moest maken om de ‘energetische’ bagage los te laten.

Misschien merk je dat je niet vooruit te branden bent en hoe goed je je best ook doet, niet voor elkaar krijgt wat je wilt. Je voelt wel een innerlijke drang, een verlangen maar het lijkt wel of je dit, wat je ook doet, niet optimaal voelt. 
Zoals in mijn boek Magoli omschreven, krijgen we te maken met het zevende en achtste zintuig. Dat betekent dat we niet op alles invloed hebben. 
De moeheid die je kunt voelen in je lichaam is de collectieve energie. Omdat na 11-11-11 het “IK” wegvalt en het “WIJ” er voor in de plaats komt, gaan we de energie ook collectief voelen. Dat betekent dus dat je alles om je heen voelt (onbewust en bewust) als een netwerk van energie. Des te meer reden om echt vanuit liefde te gaan leven.

Het wordt volgend jaar een dolle boel, met verwarde, vernietigende energieën als we niet bewuster omgaan om vanuit liefde te leven.
Ik wil er alles aan doen om de bewustwording te bevorderen en velen met mij. Ik heb de opleiding Life trainer opgericht om personen op te leiden hoe je kunt onderwijzen, bewust worden en delen in bewustzijn. Schrijf berichten en blogs, een boek, zet een bewustzijnsteam op. Laten we massaal leren hoe we weer terug komen in ons hart zodat we de collectieve energie positief en sprankelend laten bewegen! Doe je mee? Wat ga jij doem om liefde te verspreiden? Maak je leven met elkaar magolisch en zet liefde in beweging.

Om meer te lezen over Life trainer of over het boek Magoli!

Wat je ook kunt doen is een hoge trilling steen bij je dragen zoals Indocraas, Prasioliet, Arkansas, Aqua aura, Cherry Toermalijn, Vuur opaal! Of gebruik Anne’s aura sprays. Kijk dan eens in de webshop www.spiriland.nl


Liefs Annemarie