Het lijkt wel of je op je blote voeten loopt en letterlijk alles voelt onder en op je voeten. Elke prikkel, beleving is een intense ervaring. Alhoewel het emotioneel steeds beter te dragen is voel je meer dan ooit te voren. Letterlijk alle prikkels of zelfs doornen zijn volledig en intens voelbaar. 

Je kunt niet ontkennen dat er veel veranderingen in werking zijn gezet. Je ziet dat er veel innerlijke en collectieve strijd is. Van de ene kant is het goed als je strijdbaar bent. Dat wil zeggen dat er veranderingen plaats gaan vinden. Anderzijds is het niet nodig om anderen te beschuldigen of aan te wijzen als fout persoon. Hoe meer je oordeelt, hoe meer je ook een innerlijk conflict aanwakkert. Blijf op je eigen weg en laat anderen ook hun eigen weg bewandelen. Het werkt vaak beter om stil te zijn dan je mening te vertellen waardoor een ander gaan twijfelen. Wees oprecht blij en inspireer en motiveer anderen op hun weg en geef een waardevolle, liefhebbende glimlach cadeau! Weet dat alle wegen uiteindelijk uitkomen op de grote universele weg. 
Een om- of zijweg kan heel verhelderend werken. Probeer de race om de tijd gedurende de dag niet te winnen maar aanvaard het dat de dag omvliegt. 
In de komende weken zal je merken dat de huid op kan spelen met rode vlekjes of jeuk en dat je zintuigen alerter worden. Zo nu en dan kunnen je oor,keel of neus ontsteken als er nog oude energie vastzit. Je longen zullen opspelen als je in een ‘benauwde’ situatie zit. Verder merk je dat je hartslag in heftige situaties veel rustiger is en dat je de situaties beter kunt overzien dan voorheen.

Als je inziet hoeveel schoonheid er in elke levensles zit, raakt je hart de hemel en verbindt zich met het universele hart! Als je het pure geluk wilt ervaren, start dan met het leven lief te hebben, te beminnen en te delen vanuit je hart. Je wordt verliefd op jezelf, op de wereld en op anderen en daarmee wordt de passie wakker waardoor je hart van zich laat horen. Je beleeft een opleving waardoor er nieuwe kansen ontstaan en nieuwe ideeën opborrelen.

Oprechte woorden zijn een geschenk en balsem voor de ziel. Schenk anderen je oprechtheid. Door te delen in puurheid en eerlijkheid zal je pure ervaringen samen als kracht ervaren. Verhoog je energie en laat je passie stromen als nooit tevoren. 
Maak je dienstbaar aan het universum door je zwakheden en onzekerheden te veranderen in kracht en zekerheid en leef als een Geliefde die bemind wordt door het universum. Laat liefde je drijfveer zijn en leef op pure intense ervaringen met elkaar! 
Er zijn geen risico’s om lief te hebben, de enige stoorzender zijn je gedachten die denken dat dat wel zo is.

Weet je het nog? Onthoud dat als je de zin ‘Wat zou liefde doen? ’ uitspreekt de kleine twijfels en ruis verwijderen en omgezet worden in intens liefdevolle trillingen. Verspreid geluk en liefde en je zal zien dat je leven hemels zal schitteren omdat liefde delen het mooiste is wat je elkaar kunt geven! Liefs Annemarie