Het wordt een bijzonder jaar mensen, het is een jaar waar in “ik” plaatsmaakt voor wij. “Ik’ valt uiteen en alles wordt collectief in ‘wij’ zichtbaar. 

Het is nu van belang dat we elkaar willen helpen en aanvoelen dat we samen een sterkte kracht vormen vanuit Synergie, want liefde is synergie. 
Alles is energie en alle kleine oneffenheden in je innerlijk systeem zullen zich openbaren, alles wat niet in balans is zal getransformeerd mogen worden. 
In 2012 gaat er niet alleen veel chaos komen, maar ook innerlijke conflicten zullen intens pijn gaan doen. Wat wil je precies zeggen; er komt veel chaos maar ook interne conflicten; dat is ook chaos. Dus de eerste chaos zou ik even duidelijker uitleggen!!!

Er zullen grote crashes en krachtige conflicten optreden, die tot doel hebben een test te zijn om te kijken of je het “ik gevoel” kan laten plaatsmaken door het “wij gevoel”. Als je van ego tot ego gaat spelen zal je pijn, verdriet en boosheid ervaren. Je zult grote keuzes gaan maken waarbij je sommige personen uit je leven zal bannen. Je zal puurder dan ooit gaan leven. Dit alles heeft zijn tijd nodig en daar zal je bijna een jaar voor krijgen. Donker en licht gaat ook in de mensheid zichtbaar worden, er zullen verschillende frequenties in de collectieve energie vormen, waaruit groeperingen zullen gaan ontstaan. Sommige denken zieltjes te gaan winnen en strijden om energie. Andere groepen zullen liefde zijn en zullen geen strijd leveren. 

Occupy is prachtige beweging.
Het is alleen jammer dat er weer strijd bij komt en dat zorgt ook voor wrijving onderling. Het financiële systeem valt ook uiteen als er geen strijd wordt geleverd. Macht zal niet langer de macht zijn als het financiële systeem gaat tollen en de markt uiteen valt. Er zal veel angst ontstaan onder de mensen die zich vasthouden aan geld. Geld is een ruilmiddel en ruilen kan op verschillende manieren. Misschien kun je al onderling ‘ruilen’ en elkaar helpen daar waar nodig is. Gun elkaar een mooi, succesvol leven.

Alleen op een mooie, liefdevolle manier leven gaat 2012 geluk en succes opleveren. Zoek pure, inspirerende mensen om je heen en ga samen bouwen met elkaar. Gun anderen meer dan ooit,
vernieuw steeds en wees flexibel. Durf veranderingen door te voeren en wentel zo nu en dan de energie goed om. 
Ververs je ‘oude’ patronen door steeds anders te durven kijken en naar anderen te luisteren. Geef ook degene de kans die je het eigenlijk niet gunt of waar je stiekem jaloers op bent. Zij zijn de spiegel van jouw blinde vlek.
Probeer niet te oordelen, maar probeer te voelen waar de kern van liefde verbind en waar je samen wel een klik in hebt. 
Geef elkaar een stukje van je hart en kijk of je samen wel een klikmoment kunt hebben.

Ik verzeker je: je zult in 2012 wat betreft (zelf)vertrouwen flink op je snuit gaan, misschien meer dan eens, maar houd je hart open. Het zijn deze vernieuwende leermomenten die je verder gaan brengen. 
In mijn boek Magoli schrijf ik hierover: leer af, leer bij. Magoli is het boek voor 2012 dat iedereen op zijn of haar nachtkastje moet hebben om 2012 door te komen. Het boek geeft je een toekomstvisie over hoe het is om in geluk te kunnen leven.

Misschien word het wel tijd om je eigen boek van jouw leven eens optimaal te verfrissen. Geef jezelf en anderen in 2012 de mooiste kans ooit! Ga voor jouw/onze missie, ga voor jouw onderbuik gevoel, verbindt, heb lief en beleef elke dag de levensglorie van je nieuw geplante zaadjes! Soms heeft een zaadje even wat donkerte nodig om te ontkiemen maar als het eenmaal liefdevolle voeding krijgt elke dag opnieuw zal zijn in volle glorie bloeien.

Ga jij ook jouw liefdevolle zaden optimaal voeding geven en samenwerken aan een nieuwe wereld die, na ontstane chaos en donkerte, weer oogverblindend in volle schoonheid zal schitteren?
Begin anderen hun hart te verblijden en leef zo onzelfzuchtig mogelijk, dan zal jouw licht sterker en krachtiger zijn dan ooit! Het is (bijna) 2012 mensen, een vreselijk jaar met vreselijke momenten of een jaar met sprankelende momenten en schoonheid. De keuze op welke manier je dit jaar gaat beleven is aan jou!

Ik wens jou een puur kerstfeest met de mensen die van je houden. Dat betekent ook keuzes maken om ergens niet te gaan zitten, ondanks dat het eigenlijk hoort. Ook wens ik je een gezond, liefdevol maar vooral gelukkig 2012 met elkaar.

Liefs Annemarie Sips