We komen in een dubieuze, collectieve stroom terecht. Sommige zijn hun koers al kwijt, anderen hebben t op n rijtje maar t lichaam werkt niet mee. 

We willen met onze gedachten vooruit maar het lichaam lijkt er de energie niet voor te hebben. Het slapen is bij veel mensen ook al verandert, veel dromen ook bewust dromen, dat laatste word alleen maar meer. Dan is het net of je het wakker beleeft maar je bent in slaap. Er is ook een slaap – waak verplaatsing gaande. Als je vroeg naar bed gaat kun je vroeger wakker worden. Veel kinderen willen ook al later naar bed evenals volwassenen die het steeds later maken. Veel meer wakker worden dan voorheen gebeurt ook veel. Als je wakker word kun je moe zijn, zelfs geradbraakt en gedurende de dag leef je even op met tussendoor een energie dip. Ook kinderen hebben hier last van en voelen de verandering maar zijn afhankelijk van volwassenen. Als je kind te vroeg naar bed moet omdat het tijd zal t tegen gaan sputteren. Laat het kind zijn/ haar eigen tijd bepalen. In de ochtend zijn ze toch,net als de ouders moe. Uiteindelijk maar dan spreek ik jaren vooruit gaan de scholen zich aanpassen en gaan later beginnen net als kantoortijden.

Wat is er gaande in de energiewereld?

We zijn in de eerste fase van transparantie terecht gekomen. In deze fase word het lichaam voorbereid op het hebben van geen zwaar lichaam, dus zo licht mogelijk worden en dat vergt heel veel aan passingen. 
Alle zware emotionele bagage wordt losgewrikt en dat veroorzaakt moeheid en als eerste zullen de bijnieren worden uitgeput, zij zijn als t ware onze energie reserves. Het is dus toegeven aan het lichaam waardoor gedachten vaart moeten gaan minderen. 
Onze gedachten zijn nodig voor creatie en op dit moment zijn er overcreaties waardoor collectief gezien de boel aan het klappen is. Het universum geeft ons onvoorwaardelijk wat we denken alleen het is teveel geworden waardoor er een overprikkeling van energie vrijkomt en alle kanten uitschiet. Zolang we niet collectief bewust leven creëren we maar door maar veelal in chaos. 
Het is energetisch gezien een zooitje. Hierop reageert het universum en dus is dat voelbaar in ons lichaam (wij zijn t universum) we worden terug gefloten. Als de energiereserves op zijn dan is dat individueel en collectief voelbaar. De energie zit vast en word dan zwaar, dan gaan we onbewust ‘ piraten’ en zuigen we elkaar leeg. Er is dus een energieoorlog gaande. Dat betekend bewuster omgaan met energie.

We zijn bijna in een nieuwe fase van tijd aanbeland ( 21 december tot 25 december wordt de overgang) en daarbij kun je twee kanten uit of het lichaam explodeert van binnen figuurlijk gezien omdat het lichaam vol zit met zware energieën of je gaat bewust je richten op een lichte energievorm en je maakt voorbereidingen. Alles wordt heel snel anders en zolang je in ik blijft denken zonder aansluiting met anderen wordt het moeilijker. Ook het bedrijfsleven heeft een uitdaging omdat toch de mensen die het bedrijf zijn ook deze ervaringen hebben. Wees bewust hiervan en vernieuw indien mogelijk.

Vind je dit bovenstaande onzin, dat is prima gewoon lekker laten.

Wil je bewust leven en toewerken naar de transformatie kun met het volgende 
Beginnen met je te verbinden met succesvolle mensen. Je herkent ze aan: niet klagen, liefde verspreiden, goedlachs en graag helpen en ze zijn puur van hart. Samen vorm je een team van puurheid en dat helpt je in tijden waar je energie even dipt.

Luister naar je lichaam en geef toe aan je gevoel maar ga niet bij de pakken neer zitten. Probeer je gedachten te legen door je lichaam te helpen: veel sporten, zo min mogelijk suiker en goed voedsel.

Kijk naar je missie : ga doen wat bij je past, kijk naar de mogelijkheden.

Ik ga proberen om jullie het komend jaar door deze magische tijd heen te loodsen. Verspreid jij het mee naar anderen zodat we degene die ook willen, mee kunnen werken! ? 
Hier is niets zweverigs aan, want als je voelt dan merk je dat je collectief netwerkt om met elkaar succes te boeken.

Verspreid passie, warmte, liefde door het te zijn! Liefs Annemarie

 

Vanaf nu laat ik mijn teksten niet meer nakijken, dus er kunnen taalfouten inzitten, als je achter de woorden het gevoel leest heb je er geen last van.