Stel je eens voor alles zou volmaakt zijn? Dat we leven in weelde zonder dat we hoeven denken aan dat we tekort zouden komen. 

Een prachtige gedachte en het zou kunnen mits we echt terug gaan naar de basis. Door de waarde van het geldimperium heeft 75% of meer een droom dat het beter kan. Je ziet dat het gras bij anderen groener is of kan zijn. Daar komt bij dat de collectieve gedachten zijn ingesteld op ‘tekorten’ of ‘dat het beter kan’. 
Kortom, volmaaktheid kan niet omdat er altijd ‘meer’ is en zolang er zoveel gradaties bestaan in levensbehoeften kan niet anders dat we de volmaaktheid collectief niet gaan bereiken zolang geld en macht er heerst.

Het doet mij denken aan de tijd dat ik weinig tot niets had met betrekking tot geld. Ik hield mij er niet zo mee bezig en had in gecalculeerd dat ik altijd te kort kwam. Totdat ik op een dag vond dat ik het beste verdien in zowel materieel als innerlijke rijkdom!
De tijd van tekorten was voorbij want mijn doel was om beiden te gaan genereren en liefst in een korte tijd.

Ik stelde een doel!

Dat vergeet men vaak bij het genereren van ‘leuke’ plannen. 
Als je geen doel stelt dan weet je nooit je eindbestemming. Zonder eindbestemming weet de energie namelijk niet waar het heen gaat. Als je een doel stelt en je twijfelt er zelf over dan krijg je versplintering van energie. 
Dat is niet erg maar wel vervelend want als je geen einddoel in zicht meer hebt wordt je moed en lef op de proef gesteld.

roos-liggend.jpg

Als je nu echt vanuit je hart wil gaan leven dan is het belangrijk dat je doel ook bij je hart past. Sterker nog de grootste successen in het leven komen doordat je de keuze(s) vanuit je hart gemaakt zijn.

Wat heb je nodig?
~een keuze~
Een keuze die je maakt vanuit jouw hart.

~een gedachte~
Een gedachte waarin je de energie in beweging zet.

~een innerlijk weten~
Een weten dat wat je doet, ook echt voelbaar fijn is

~einddoel~
Weet wat je missie is voor anderen ( en jezelf)

~ magie~
De magie van het universum zorgt voor synchroniteit.

I-love-you.gif

De angst weerhoudt de liefde om te stromen. Je gedachten geloven oude hersenspinsels van een tijd daar waar jij je leermomenten had. Je inzichten geven je nu de ruimte om de verandering door te voeren.

Als de keuze is gemaakt vanuit jouw hart dan volgende de andere punten vanzelf. In feite is het dus helemaal niet moeilijk om een verandering door te voeren.

Het begint allemaal met een keuze vanuit het hart.

Liefs Annemarie

 

trans.gif