angell.jpg

Wat is er een prachtige tijd aangebroken… De ontdekkingstocht van puur zijn en leven is nu aan de orde. 

Al jouw lessen waren een voorbereiding om nu de juiste stap in je hart te maken. 
Je bent zoals je bent en het mooie ervan is dat je voor niemand meer je masker hoeft te dragen. 
Je hoeft geen andere wegen te bewandelen omdat anderen vinden dat het beter voor je is.

Jouw weg is de weg van geluk en iedereen mag mee wandelen, delen en liefhebben. Jij hebt besloten dat je er helemaal voor gaat maar dan komt het…. 
De mensen om jou heen die jou bij zich hielden voor ‘gebruik’ van energie krijgen last van afkickverschijnselen.
Het heerlijk slurpen van jouw energie is afgelopen want jij maakt je weg vrij.

Dan kan het zomaar zijn dat ze jouw weg blokkeren en dat kost jou energie. Dat noem ik energievampiers. Energie vampiers zien jouw innerlijke kracht en willen mee liften. 
Als jij bent aangesloten op hun energie systeem dan kunnen ze onbeperkt ‘tanken’. 
Dat gebeurt omdat ze het fijn vinden om hun eigen ik te voeden en het gaat soms heel gewiekst. Ze zijn (vaak)de sfeer bedervers. 

Door hun eigen ik zo te voeden moet alles wijken en daarna vallen ze in de slachtofferrol en hebben nooit iets gedaan. Je hebt ze overal. Vooral als je sterk in kracht staat kom je ze tegen, niet als spiegel maar als speler van het universum. 
Daarom is het van belang dat we leren hoe energie werkt en dat je de niet waarneembare wereld die je wel voelt ook werkelijk leert herkennen. 
Je kunt ze ontwijken maar geheid krijg je er dan weer op een andere manier mee te maken. 
Ook op internet zijn ze graag van de partij. Je herkent ze om dat ze altijd over zichzelf schrijven. In bijna elke zin staat ‘ik’. In de ondernemerswereld zit het vol met energie vampieren want ze hebben nu eenmaal anderen nodig, liefst een gehele groep. 

Ze trekken graag een emotie uit het verband waardoor er ‘partijen’ in een groep ontstaan. Kijk daarom ook uit als je bewust en puur in het leven staat dat je niet wordt overspoelt door andermans krachten.

Het is een kwestie van bewust raken met energie en leren puur te verbinden vanuit het hart.

Hoe kun je leren omgaan met energiezuigers?
Allereerst blijf ten alle tijden je zelf. Ook als je het idee hebt dat je even uit de tent word gelokt ( dat doen ze graag liefst zo dat jij het alleen voelt en anderen om hun heen niet) 

Zeg wat je voelt maar handel niet gelijk om het op te lossen.

Stem je af op een hoge energielevel en blijf zelf puur handelen. 
Ga niet met modder gooien want dan verlaag je jezelf al is het onterecht. 
Weet als jij je terug trekt dat de energiezuiger verdergaat dus zet wel je grens neer. 
Als de sfeer wordt bedorven ook voor anderen weet dat je daar niet verantwoordelijk voor bent maar zie wel jouw aandeel. 
Ga niet mee in het roddel circuit maar ga je zeker ook niet verdedigen. Je kunt beter gelukkig zijn dan gelijk willen hebben (staat in mijn boek Magoli).

Doe je best om je eigen inzichten eruit te halen en kijk of je ze kunt delen. Vaak heeft de emotionele energie zuiger zich bij anderen al ingedekt door valse roddels te verspreiden dus zorg dat je niet hetzelfde doet. Behoud je energie.

Als de energiezuiger ziet dat jij sterker bent gaat die toch de aanval in en zal nooit toegeven dat die fout was. 
Excuses worden niet gemaakt tenzij het nodig is voor het ego zodat anderen gemanipuleerd worden.

Heb geduld want ze vallen uit eindelijk door hun (eigen) mand. Ze kunnen heel goed verbinden en in je hart kruipen maar als ze er eenmaal zitten dan gaan ze hun slag slaan. Ze gaan manipuleren op een onopvallende manier. Ze weten heel goed geloof waardig over te komen.

Het zijn vaak mensen die dragen een ondragelijke pijn mee ( vanuit het verleden) en kunnen niet zien dat ze anderen nodig hebben om zichzelf beter te voelen.

Ik noem het hebbeding liefde…. Liefde die lijkt of het echt is maar het is de hartsverbinding vanuit pijn! Die stroomt niet zoals bij pure liefde omdat het ego deze liefde nodig heeft!

Waar kun jij voor zorgen?
Zorg ervoor dat je bewust raakt dat je het zelf niet doet. Dat is wat jij er aan kunt doen. 
Zorg ervoor dat je je eigen energie leert beheren, al is de energie niet van jou maar universeel. 
Doe wat je doet vanuit het hart en vanuit onzelfzuchtig gedrag. Wees bewust wanneer jij je ego voed en wanneer je iets doet voor je zelf wat anderen schaadt. 
Leer PUUR leven op alle vlakken…..en inspireer anderen!

Zo maken we de wereld een stukje puurder en mooier! Laat je hart stralen en zorg ervoor dat je anderen harten raakt uit puurheid.
Verspreid de liefde en zorg voor synergie door je innerlijke sfeer te vergoten en je hart laten stralen.
Speel het levenspel meesterlijk en haal er je pure succes(sen) uit!

Liefs, Annemarie Sips

trans.gif