blokkade vrijheid

Jarenlang heb ik gedacht dat ik blokkades had omdat iedereen dat maar riep en was er dagelijks mee bezig ze op te lossen. Hoe meer ik er mee bezig was hoe meer ik er kreeg! Ik volgde mee met de rest want je wil immers toch een gelukkig mens worden en zijn.
Nieuwe inzichten maken je immers rijker. Er zijn volop technieken, methodes om je blokkades af te leggen of je gaat naar een therapeut. Die zijn er ook genoeg en willen je graag ervan afhelpen, immers hoe vaker je komt en hoe meer blokkades je tegenkomt hoe beter het voor hun is.
Maar waarom zouden hebben we blokkades hebben en waarom moeten we dat dan veranderen?

Vanaf vandaag gaan die gedachten de prullenbak in! Er zijn geen blokkades dat hebben wij ons wijs laten maken om therapie te volgen. Inclusief mijzelf ook ik heb die gedachten gehad.

Mijn nieuwe inzicht is: Jij bent goed zoals je bent en jij en jij…. Ja ook jij! Je kunt door inzichten groeien, bewuster worden en gaan leven zodat je nog gelukkig wordt en nog meer passie in je werk kunt stoppen en nog meer liefde in relaties en vriendschappen.

Ik wil niet meer heel mijn leven bezig zijn met blokkades en ik merk dat ik dat al maanden niet meer doe gelukkig want met het schrijven van het boek Magoli merkte ik al wel dat je de kwaliteit van het leven erg kan veraangenamen. 

Richt je op synergie, liefde en nog meer met elkaar delen en verbinden. 
WEG met Blokkades! 

Als je je focus zet op blokkades dan beleef je je leven anders dan dat je  je focus op uitdagingen zet.

Door elke uitdaging in het leven wordt je leven rijker als je hiervoor kiest. Je kunt denken in overvloed, vreugde en samen de kracht van passie versterken. 
Je kunt dan voelen of je in harmonie bent als je deelt, verbindt en de passie deelt….
Blokkades zijn uit, harmonie is in…..
Volgens mij is dat pas echt vrijheid beleven.
Zonder blokkades de gedachten dat je blokkades hebt is je weg vrij om echt te bruisen als een bruistablet en weet je dat je jezelf alleen nog krachtiger en mooier kunt maken!

thee met liefde

Sprankel, lach en dans door het leven laat je vrijheid niet meer beperken door  angst gedachten. Voel en leef je vrij en geef anderen het gevoel dat ze goed zijn zoals ze zijn!

Joehoe en deze woorden zijn nog wel geschreven op complimentendag! 
Liefs Annemarie