Als je om je heen kijkt, zie je dat de meesten aan het worstelen zijn met puurheid. Wat voor jou puur voelt, kan voor de ander anders voelen. Zo is het een heel gepuzzel op dit moment waar echte oprechtheid en vertrouwen is. Het kan zijn dat je midden in dit proces zit en dat je innerlijke balans niet optimaal is. Alles draait om liefde. Je kunt niet bij een ander liefde gaan halen als die persoon zelf liefde nodig heeft. Hierdoor kan dus irritatie ontstaan; jij wilt je opladen en de ander ook maar de energie is te laag van beiden.
Je voelt een druk waar je vanaf wilt. Wat je doet is dan gaan speculeren wat die ander zou kunnen denken over jou.
Hierdoor ontstaat er echt een disbalans omdat je gaat handelen naar hoe je denkt.

Deze nieuwe tijd met nieuwe energie vraagt om educatie. Wat we altijd hebben gedaan mogen we afleren. Ons ‘ik’ voeden zal niet meer werken. We zijn een universeel team op deze aardbol en we hebben elkaar nodig om een puur bestaan op te gaan bouwen. Als je strohalmen zoekt om aan vast te houden verdwijnen ze in de stroom en je duikt zelf kopje onder.

Doe je echt wat je leuk vindt, doe je wat je doet elke dag met je hart? Werken je gedachten voor je of tegen je? Kun je het hebben dat de mensen om je heen meer succes lijken te hebben dan jij? Zolang je vooroordelen creëert over een ander zie je dat ook terug in je innerlijk. Je geeft jezelf niet dat optimale geluk waar je eigenlijk naar verlangt!

Waarom zou je niet tijdloos genieten in gaan voeren? Zou je dat willen? Maak dan vanaf nu de keuze om anderen als gelijke te zien, zonder vooroordeel en zonder angst of die persoon met jouw dingen aan de haal gaat. Ook op werkgebied werk MET elkaar in plaats tegen elkaar. Als je elkaar wat gunt, word je blij en blijheid kun je samen delen.
Genieten is een natuurlijk gevoel en misschien moet je er weer even bij stil staan dat je dat juist energie geeft.
De energie van velen is door strijd uitgeput en als je ermee stopt en vanuit je hart leeft, werkt en deelt krijg je energie. Het is slechts een keuze. 
Leer jezelf inspireren door positief en liefdevol te denken, te praten en te handelen.
Deze eenheid zorgt voor bruisende energie waardoor je in deze magische tijd kunt gaan genieten en manifesteren wat je echt wilt.
Onthoud: alles begint in de onzichtbare wereld voor het zichtbaar wordt.

Samen leven betekent voor elkaar zorgen zodat je kunt bouwen. Op dit moment leren wij de bouwstenen liefdevol en kracht kennen. Door elke individuele bouwsteen samen te voegen in een geheel bouw je een universeel netwerk van liefde. Het is ook jouw taak om verantwoording te nemen voor jouw energie zodat je een stralende energie doorgeeft aan anderen.

Het woord liefde heeft geen waarde als je er geen daden aan toevoegt. Laten we samen stralen en met elkaar de mooiste leermomenten delen. Bedank elkaar na elke liefdesles en vertrouw erop dat je weer een stukje verder bent gegroeid. Wees bewust dat de innerlijke spiegel feilloos aansluit op wat je mee maakt en ziet in anderen. Pas als je focus totaal op liefde ligt zal je geen conflicten meer ervaren. Vraag aan het universum wat jij nodig hebt om anderen te verblijden. Geef anderen dat wat jij ook nodig hebt… je zult zien: jullie harten stralen samen van geluk. Elke levensvonk is dezelfde universele vonk alleen in een ander jasje.
Dans door het leven en laat je hart bruisen van geluk zodat anderen met jou kunnen stralen… bouw jouw bouwsteen in tijdloosheid en geniet met elkaar van het leven op aarde.

Liefs Annemarie