thinkhappy

Er breekt aan een tijd aan van eenzame momenten. 
Je bent genoodzaakt om eerst in jezelf te duiken voor je echt vanuit je hart kunt verbinden. Afgelopen maanden hebben we al een voorproefje gehad, waarbij het verbinden met anderen niet altijd even soepel is verlopen. 
Je weet dat je elkaar nodig hebt maar één of meerdere afwijzingen doen pijn in elke vezel van je lichaam. Steeds vraag jij jezelf af wat er niet goed is aan deze verbinding(en) en wat je nog zou kunnen doen om deze verbinding wel succesvol te leggen. De onzekerheid komt in plaats van de liefde en daardoor wordt de stroom van de verbinding geblokkeerd. 
Je voelt je onmachtig want je kunt niet forceren dat anderen van je houden. Afwijzing is de ergste pijn die je in je hart kunt voelen. Immers elk mens wil van nature liefhebben en ook geliefd worden. 

Waar ligt je focus; op de pijn of op liefde? Het geheugen (pijnlichaam) onthoudt het gevoel van pijn en hierdoor wordt het moeilijk om het verdriet van afwijzing niet te voelen. Verlaat het verleden en blijf in het heden, daar zal de liefde zegevieren. Er zijn geen dieptepunten maar slechts leermomenten die je leven kunnen verrijken!

We gaan een nieuwe transformatiefase in op 12-12 2012. 
Voor deze tijd zal het leven flink wentelen in conflicten die nog mogen worden opgelost, zodat we vervolgens echter kunnen gaan leven en bouwen met én voor elkaar.
Het merendeel van de mensen op aarde is nu wel bewust dat er iets mag gaan veranderen en zal actief deelnemen om bewust de transformatie in goede banen te leiden door zichzelf te ‘upgraden’. Het belangrijkste word nu ‘puur’ met anderen omgaan. 
Want als jij een oordeel over de ander hebt, is dit ook het oordeel van die ander naar jou toe. De ander weerspiegelt jou exact en jullie denken beiden hetzelfde over elkaar alleen wijs je de ander aan. 
Iedereen staat eens aan die hemelpoort en wat neem je dan mee? Je kunt beter een verrijkte geest meenemen en een aantal mooie ervaringen dan bepaalde herinneringen omdat je anderen (onjuist) veroordeelt hebt of een ander wat hebt aangedaan. 
Energie houdt nooit op te bestaan maar kan wel veranderen. 
Zo zijn we nu in een transparante overgang gekomen waarin ‘puur met puur’ het collectieve proces gaat worden voor iedereen, niemand ontkomt hieraan.
De mensen die je nu uit je leven haalt komen altijd weer terug zolang een proces voortduurt of het nu hier of elders is. 
Alles is ontstaan uit PURE energie en zal uitdijen, versplinteren en vermeerderen en in meer intensheid PUUR ineensmelten. Dat heet spirituele evolutie.

Als je dit leest dan ben jij ook nodig omdat jij ook een taak in het universum hebt. Vindt en versterk je levensmissie en help anderen met hun levensmissie te vinden en te versterken.
Zet je hart open. al is het vaak gekwetst. Laat de liefde stromen en maak elke dag tot een succes!
Hou op met klagen en kijk naar de mogelijkheden die er wel zijn; kijk naar wat je wel kunt en weet dat jij altijd een keuze hebt HOE jij je voelt. Door steeds de keuze te maken met de vraag: ‘Wat zou liefde doen?’ zal jouw innerlijke en materiële rijkdom zich verspreiden.

Elke sprankeling die je een ander geeft verspreidt de energie die inspiratie, passie en liefde bevat! Forceer niets, laat de ander zijn eigen weg belopen en jij neemt de verantwoordelijkheid voor jouw succesvolle weg. 
Deel jouw inspiratie, rijkdom in wat voor facetten dan ook! Elke dag is succesvol als jij groeit, inzichten vergaard en een nog betere versie van jezelf kunt zijn en dat zal collectief zichtbaar worden. Creëer bewust en wees bewust van elk moment wat waarde heeft voor jou, voor ons en ‘al wat is’. ‘Upgrade’ je mee?

Liefs Annemarie Sips