‘Mama jij bent mijn held’ zegt mijn lieve dochter van 16 tegen mij. Waarom ik een held ben? Heel simpel, ik heb haar mooie, favoriete shirtje gewassen die ze net aan wilde doen op deze dag. Wat geweldig toch dat je een held mag zijn. Voor ik er erg in heb zing ik mijn favoriete lied ‘Hero’ van Mariah Carey met de betoverende tekst dat de held in jou zit.
En dat is zo waar…. 

Op dit moment ben je een held als je kiest om je leven  prachtig en vreugdevol te maken ondanks deze zware (economische) tijd.  Er is veel positieve maar ook negatieve beweging in en om ons heen gaande. Er zijn echt mensen die ‘alles’ lijken te verliezen en de wanhoop nabij zijn. Je verliest echter nooit je ziel en hoe zwaar iets ook is, met elkaar samen is het verlies draagbaar en lichter.

Op dit moment rust ook de collectieve ‘zware’ energie ook op jouw schouders. Het is echter niet makkelijk het gevoel van zwaarte van je af te schudden. Maar het moet echt anders en dat kan echt! Je hebt namelijk altijd een keuze hoe je iets wil beleven.

Word een held met veel lef en moed
Versla de drakenenergie om je heen door voor je eigen weg met liefde te kiezen. Laat je niet  (meer) beïnvloeden door mensen die  dingen aanpraten en waar jij je anders en niet goed bij voelt. 
Ga een verbinding aan met je eigen hart en kijk naar waar jouw hart een sprongetje van maakt. Het lijkt moeilijk, maar als je eenmaal begint om de liefdesverbinding te voelen dan gaat het echt makkelijker. Het is een kwestie van gaan doen en ervaren. Niet bang zijn, velen zijn je voor gegaan!

We hebben alles opgeslagen van fouten die we hebben gemaakt in het verleden, dingen die we niet hebben gedaan maar wel wilden, mensen die jou pijn hebben gedaan en die jij wellicht ook pijn hebt gedaan, maar dit alles zijn slechts ‘herinneringen’ uit het verleden.
Ze hoeven niet steeds te worden opgerakeld, want als jij ze in het verleden laat zal je Nu vrijheid voelen. Sterker nog ze zijn nu NIET WAAR meer.

Elke dag maak je nieuwe herinneringen en wat zou het fijn zijn als die herinneringen inspiratie en passie zouden bevatten. 

Een held met lef durft voor zijn/haar innerlijke drijfveer te gaan.
Een held met moed neemt moedige keuzes waardoor de vrijheid zal zegevieren.

super-mom

 

Een held met lef en moed leeft in zijn/haar hart en zal niet afwijken van zijn intuïtieve gevoel.

In deze nieuwe tijd van chaos en verandering kun je niet anders meer dan meegaan met de  snelle veranderingen en dat vergt heel veel energie voor velen. Alleen, er is overvloed aan energie dus je kan nooit tekort hebben, alleen als je denkt dat je tekort hebt.
Als alles energie is kun je creëren wat je wilt en als je het hebt bedacht, heb je het al dan is de uitvoering een kwestie van doen!

Helden zijn altijd in beweging, zijn succesvol in alles wat ze doen, helpen anderen, zorgen ervoor dat ze zijn waar ze moeten zijn en zullen altijd hun passie en liefde inzetten. En als je dat in deze nieuwe tijd  gaat doen zal je zien dat jij je draken gaat verslaan en de schoonheid tegemoet gaat! Alle helden bij elkaar zorgen voor een massaal succes en een overvloed aan daadkracht en passie…!

Word de held in jouw levensverhaal en zorg ervoor dat jouw herinneringen krachtig en kleurrijk zijn. Als we dat massaal doen dan zijn er allemaal helden die een kleurrijk leven beleven. 

Liefs Annemarie Sips