Na de Eclips verandert het universum gigantisch snel
om toch te weten wat er gebeurt
zal ik (Annemarie) elke dag een energetisch blog schrijven over

de veranderingen die ons staan te wachten!

Energetische journaals van Annemarie Sips

Lees Annemarie Sips haar journaals , hier of op facebook
Via facebook-love kun je mij volgen

Energetisch Journaal 5 januari 2013: Licht in liefde!

Er heerst een ‘dualistische’ blik bij de mensen, enerzijds ben je bezig met liefde, warmte en samen zijn en anderzijds proberen we elkaar beoordelen in waarde. Door de bewustzijnsshift zijn twee groeperingen ( die  er altijd al waren) zichtbaar verschillend geworden. Namelijk de groep: die zichzelf kan vullen met energie en leven vanuit liefde! Zij kunnen zich moeilijk staande houden door de dualistische energieën in de mens maar blijven vertrouwen houden in liefde.
Het zijn de (energie)gevers!
En de groep die anderen nodig hebben om zichzelf met energie te kunnen vullen…(Hierover schrijf ik  in mijn nieuwe boek 4 hoe dat werkt.)
Je zal ze gaan herkennen.
Ze pluggen in op je energiesysteem hebben eigenlijk een afgunstige en jaloerse kijk op anderen, hebben mooie woorden maar vanbinnen komen ze niet overeen met wie ze zijn. Het zijn de (energie)vragers, ze vragen je ook veel.  Door dicht in je hart te blijven, kun je voorkomen dat je word leeggezogen en maak met elkaar een krachtige straal in liefde. Wees alert op de signalen in jou, dat zegt vaak genoeg.
Door de bewustzijnsshift zijn de zintuigen ook veel krachtiger dan voorheen daardoor heb je meer ‘ helder zicht’ op wat je waarneemt. Het ‘voelen’ is wel 100x sterker geworden afgelopen weken en wordt nog steeds sterker. 
Je kunt ook wat buikpijn ervaren maar het is meer het oprekken van de chakra’s.
Ze worden groter om zelfs gezamenlijk te gaan werken. Er wordt een ‘verzamelpunt’ gevormd voor jouw energiesysteem, dat komt door de ‘upgrade’ Zoals ik al eerder beschreef  zit  in de UHR goud verweven wat door een chemische reactie is ontstaan en ik heb het GoudVloed genoemd. Nou ja, dat woord kwam direct in mij op.
Alles wordt dus VERGROOT waargenomen en je reageert mee in HOE je het waarneemt, dus het kan zijn dat je dingen opblaast die helemaal niet  zo groot zijn maar je emotie vergroot het wel. Hierdoor krijg je een sterkere emotie dan anders te ervaren!

Door IN JE HART te blijven kun je waarnemen wat ECHT is en in wat voor hoeveelheid het werkelijk is.

Gisteren kreeg ik een boze mail waarin stond dat mijn workshop die ze had gevolgd niet aan haar eisen voldeed. Ze was juist degene die dag ( zag ik) die de grootste lol had en met de meeste aha momenten. Ze vond ook met wat ik schreef op de website en mijn beeld op de workshop niet klopte bij elkaar en als laatste schreef ze: ik wens je het allerbeste.

Mijn antwoord: Marjo (andere naam van gemaakt), dat wens je mij niet echt. En daar zit je antwoord. Spiegelen noemen ze dat. Als ik niet puur in mijn hart zou zijn, zouden ze nooit hierboven zuivere boodschappen doorgeven. Wat je tegenvalt is de weerspiegeling van jezelf die je in mij als PERSOON zag. Daar kan ik weinig aan veranderen, dat is jouw zicht/veroordeling op liefde. Ik laat dat zo zijn zoals het is want al die veroordelingen zijn voor jouw gevoel waar.

Haar antwoord: Daar zit wel waarheid in. Hier kan ik wel wat mee. Het raakt me nu ook wat je schrijft. Bedankt voor de les die hierin zit. Onbewust was ik hier denk ik naar op zoek.
Als ik mee was gegaan in haar energie dan had ik niet VOLWAARDIG in mijn kracht kunnen staan en was mij gaan verdedigen. Ik weet dat mijn workshops meer dan goed van kwaliteit zijn en dat het HAAR momentopname van veroordeling was (in zichzelf weerspiegelt in mij). Ze had mij waarschijnlijk als een soort van engel voorgesteld, een bepaalt beeld van geschept. En met al dat roze kan ik dat wel begrijpen hihi. Maar toch dan valt het tegen als je iemand UITVERGROOT en je komt gewoon een mens tegen. Al kan ik wel engelachtig lachen hoor.
Het mooie ervan is dat ze door mijn liefdevolle antwoord ( wat ik ook echt zo voelde)  ook haar antwoord tegenkwam.
Niets is toeval en voor 2013 geldt ook echt LEEF IN JE HART  en versmelt met het licht van liefde door vriendelijk voor jezelf en anderen te zijn. Dat betekent; laat je door andermans perceptie, woorden of energie niet uit balans brengen. Voel en ervaar zelf hoe het IN jou speelt en laat het Licht van liefde sprankelen en voorbewegen in jouw hart voordat je het vermenigvuldigt met anderen. Blijf wel vriendelijk en oprecht en weet dat als je ‘veroordeelt’ jij jezelf met gif besprenkelt. Geef  het licht in liefde de kans de schoonheid te vergroten. Wie ontdekt dat alle geluk in zichzelf zit zal nimmer meer t geluk buiten zichzelf zoeken! Dat is licht in liefde Zijn! Liefs Annemarie

( in liefde geschreven, als er taalfoutjes doorheen zijn geglipt dan is het nog met liefde geschreven)

bloemen-balk

Energetisch journaal 2012 naar 2013 YOU are A GIFT to THE WORLD!

De volle maan energie geeft een geweldige kracht om je NIEUWE INTENTIES uit te spreken! Onthoudt, alles komt voort uit het ‘onzichtbare’ dat zich manifesteert mede door JOUW bewegingen gemengd met het diepe verlangen wat in jou brand o je missie uit te voeren.

Als je beseft dat jij een geschenk bent voor de wereld en je geeft dat ges…chenk een BEELD zodat anderen het kunnen observeren, voelen en ervaren dan zal kun je laten ZIEN waar je voor staat!

Als je weet dat je binnen 8 seconden een intentie zichtbaar maakt dan is 2013 een mooi jaar op de gaan creëeren! 

Maak je dromen waar door positieve intenties de ether in te gooien! Heb je geen dromen creëer ze want een doel nastreven geef je energie en waarde aan dit leven!

Schenk jezelf het ultieme geluk! 

Het universum geeft jou ONVOOWAARDELIJKE LIEFDE, dat betekent dat jij wat je denkt ook werkelijk krijgt. Het universum kan positieve en negatieve gedachten of wat waar je aan denkt wat je niet wil en wel echt wil niet scheiden, dus je krijgt ALLES op je bordje. 

En hier zit nu het punt waarop de een geluk ervaart en de ander het niet te pakken kan krijgen. Het ligt aan wat je uitzend, uitstraalt en wat er diep van binnen in jou gaande is. 

Accepteer je gedachten en je leven NU en verander van binnen wat je niet gelukkig maakt. Denk, kijk en voel ANDERS dan je eerder deed. Als je altijd blijft doen wat je al deed blijf je in die cirkel zitten. Maak er een uitdaging van om je leven elke dag een beetje mooier te maken.

 

Heb jij wensen? Voer ze uit! Ga ervoor en laat geen kansen meer liggen. Er zijn zoveel mensen die zo graag willen, al jaren maar doen juist wat ze niet willen. Het is een kwestie van ANDERS DOEN! 

Ga in je EIGENWAARDE staan en zorg ervoor dat jij in een volle straal met Licht gaat staan. Zo straal je de liefde door, dat is je geschenk aan anderen! Jouw onvoorwaardelijke liefde,zonder verwachtingen, waarin het passievolle leven voelbaar is! 

2013 word het jaar van je hart volgen, in je hart gaan leven en samen de liefde rond sprankelen! 

Liefs Annemarie

bloemen-balk

Het is zover, jawel we zijn wakker geworden op  21 december: Vandaag gaan Ninah en ik symbolisch een tatoeage laten zetten: een hartje wat symbool staat voor WARE liefde, juist op deze dag!
De aarde vergaat niet nu mijns inziens. De kans dat dit natuurlijke verschijnsel van energie verhoging van het universum net als bij Atlantis fout gaat is vrij klein.

Wat kun je vandaag verwachten tot 27 december: een megagevoel van thuiskomen of een gevoel van intense afscheiding, eenzaam gevoel, hulpeloosheid en verwarring ( 85% zal het laatste ervaren). De aarde gaat gedurende  een aantal dagen (aardse tijd ongeveer 7 a 14 dagen) eigenlijk langzamer draaien doordat de inkrimping van energie, dit leidt dat de polen door verandering van magnetisme gaan veranderen. Er is een energie shift nodig om deze ompoling voor elkaar te krijgen. Eigenlijk moet je het zien als een enorm hoogtepunt wat tot ongekende hoogte is gekomen en nu weer afzakt. Het is een natuurlijke beweging net als eb en vloed alleen het duurt wat langer in aardse tijd. Het uitdijen geeft een soort van peristaltische beweging (als je overgeeft gebeurt dat ook in je lichaam naar buiten toe, als je eet en je slikt door maak je een peristaltische beweging naar  beneden toe) Het Hart van het Universum is net als een elastiekje wat is uitgerekt en wil nu de spanning eraf halen. Ik voel de ‘aarde’een beetje zoemen/trillen (=energie) onder mijn voeten….
… De energie voelt krachtig en gespannen en ontspannen tegelijk, de druk is voor het eerst namelijk aan het afnemen. Als je je bloeddruk meet zit de band even HEEL strak om je arm en later neemt de druk af… Zo moet je het energetisch zien.

De Aarde de Zon, de  Maan en Venus staan op een lijn vandaag dat maakt dat het magnetisme natuurlijk ‘afwijkt’ door enorm strak gespannen energie, verder uitdijen kan ECHT niet. Dus het magnetisme neemt als het ware af.
Eigenlijk begint de opbouw van het nieuwe leven. Zoals ik in mijn boek Magoli heb vermeld komen er twee ‘zintuigen’ bij. Het zevende en achtste zintuig (waar ze voor staan lees je in het boek). Deze twee zintuigen zijn door bewustwording en expansie van energie ontstaan. Ze worden belangrijk in 2013, als je het aanvoelt en begrijpt zal je ‘weten’ zich gaan ontwikkelen en meedeinen met het leven zelf… Niets is meer moeilijk omdat je weet hoe het zit. Je zesde zintuig helpt je een handje met beelden en symbolen zodat je in je hart kunt creëren.

Wat kun je VERWACHTEN:
Er verandert voor het blote oog weinig lijkt het maar iedereen (ook als je niet gelooft) gaat voelen dat het anders wordt! Het moment is daar dat de aarde ook het hoger bewustzijn ingaat. Degene die niet mee kunnen zullen zich ‘afgescheiden ’voelen en in proces blijven. Boosheid en frustraties staan op hun te wachten… stampen, energie verlagen en vooral anderen naar beneden halen…. Dat is wat  men probeert maar het lukt niet meer bij Bruggenbouwers en voorlopers. De mensen in balans geven bewust een portie energie af zodat  er niet ‘gevampiert’ kan worden.

Doordat het magnetisme verandert zullen er meer stroomstoringen komen ( bedenk eens hoeveel elektronica er  de afgelopen jaren is gemaakt en wordt gebruikt) en het magnetisme komt in gevecht met de stralingen van apparaten zoals Mobiels maar denk ook de apparaten in bedrijven die straling afgeven. Het zal niet per direct gebeuren maar wel veel meer en steeds meer.. Straling en het ‘nieuwe’ magnetisme botst. Denk ook aan de satellieten die kunnen gaan storen en zelfs uitvallen. Dit gebeurt mijns inziens niet allemaal op een dag maar kan maanden, zelfs jaren duren eer we echt  het gaan merken dat het meer is dan normaal.

DE NATUUR zal ook reageren doordat zonnestormen de natuur wakker maken. Het meest vatbaar is water maar ook de vulkanen die  in verbinding staan met het binnenste van de aardkost staan kunnen toenemen. De enorme temperatuurverschillen die langzaamaan toch zullen ontstaan zullen de natuur toch krachtig gaan prikkelen. De frequenties die door de botsingen van straling en magnetisme ontstaan raken door de war, dus zo kan het menselijk energiesysteem op tilt gaan slaan. Het is dus noodzakelijk goed  je energie te gaan beheren. Ook zal de tijd gedurende de dag sneller gaan en zal je slaapritme heel anders kunnen worden. Bij kinderen zie je al dat  smorgens opstaan problemen geeft. Doordat de scholen te vroeg beginnen  worden ze gedwongen uit hun natuurlijke ritme te gaan en mee te gaan met de onnatuurlijke schommeling van het begrip tijd! We komen in deze energieshift ons hartsgevoel tegen. Als je niet vanuit je hart, de kern leeft zal alles ONNATUURLIJK aanvoelen. Tegen de stroom ingaan geeft verwarring en  geforceerd leven doet pijn en kost energie. In het Hart van het Universum draait alles om PUUR! Binnen een aantal dagen varen we het watermanstijdperk in….. en bij de waterman staat VRIJHEID centraal!

De voorlopers hebben een ‘weten’ dat het is zoals het is en nemen de bruggenbouwers mee. Ook gaan er deze dagen heel wat mensen over omdat de lichamelijke transformatie ook wel een heftig proces is. Het oude lichaam wat niet meer kan vernieuwen gaat zich in het hiernamaals wel vernieuwen.

MAGIE word het toverwoord voor 2013 tijden veranderen omdat er in je hart zoveel ruimte is voor creatie. Weet dat 8 seconden genoeg is om je gedachten tot creatie te brengen. Weet wat je denkt of wenst. Blijf in je hart en daag conflicten niet meer uit. Het hoeft niet meer en het kan ook anders.
Alles verandert, echt alles in een korte tijd. Als mee meevaart op de levenskoers geniet je elk moment van het uitzicht.  Het WIJ gevoel zal sterker als ooit worden en… leef elke dag alsof het je laatste dag op aarde is,dat heb je inmiddels geoefend. Kom ik nog belangrijke informatie of een beeld tegen wat noodzakelijk is dat jullie het weten dan zie je vanzelf een berichtje. Hou van elkaar en laat ieder zijn eigen gedachten tegenkomen in de ander. Vanaf nu gaan we dansend door het leven en de  PASSIONELE levensdans is op z’n mooist als jij ook meedoet! Samen maken WIJ het verschil! Wij zijn een GROOT hart van LIEFDE!

Voor NU Geniet!

Ik heb genoten van bijna elke dag een nieuw journaal te schrijven. Ik ga lekker een paar daagjes ervaren hoe het is en wat ik ‘binnen’ krijg aan informatie om te delen…  Na de kerst komt ik terug met een prognose voor 2013( en heel misschien wel weer met de voorspellingen, notabene ik schrijf al jaren journaals hihi dus daar ga ik mee door) Ik wil mijn gezin bedanken omdat ze vaak moesten schuiven voor het energetisch journaal. Ook de mensen die met hun enthousiasme zo gesupport hebben wil ik bedanken.  Ik ben dankbaar voor de nieuwe ‘bijzondere’ ontmoetingen die afgelopen tijd niet voor niets zijn geweest. Net nu ik dacht geen vriendschappen buiten mijzelf meer nodig te hebben kwamen ze op mijn pad dieper en mooier als ooit! Iedereen  bedankt, bedankt, bedankt …

Al mijn journaals (ook van jaren terug) zijn te lezen op www.annemariesips.nl dat na aanleiding van een super gezellig gesprekje met Lisa onder begeleiding van heerlijke appeltaart dit jaar mijn eigen naam/label wordt, tenslotte durf ik nu ook mezelf te laten zien en hoef ik mij niet meer te verschuilen onder een bedrijfsnaam toch. Dank je wel Lisa!
En als laatste bedank ik ‘het Value team’ wat een synergy bij elkaar, daar gaan we mee door en we gaan met ons nieuwe team (wat nu maar liefst 10 mensen telt) het bedrijfsleven op z’n kop zetten want ook door mag wel eens gebeuren in positieve zin!

bloemen-balk

Energetisch Journaal 20 december: Als ik schrijf zit er een duif voor mijn raam elke keer weer, vandaag voor het eerst waren het er twee. Wat prachtig!
Er is veel angst over de dag van verandering maar weet dat deze veranderingen allang in gang zijn gezet in fases. Je voelt in en buiten jou de verandering die gaande is. Gisteren waren we in een schoenenwinkel en mijn dochter kocht schoenen, die ze vervolgens in een bak stopte om de beveiliging die via magnetisme ging eraf te halen. Er bij vertelde ze dat het zou kunnen dat de beveiliging vanzelf weer aan ging door de verandering van magnetisme in de atmosfeer. En dat klopt, de magnetisme  het universum dus ook van de aarde verandert en nu heel snel. Dat betekent dat de Goudvloed in de UHR daadwerkelijk de energie verandert en dat betekend een Grade Up van levensenergie (orgon genaamd). De felblauwe honingraatjes (UHR) maken plaats voor een Goudvloed van Energie.

Vandaag zullen de voorlopers al de ‘diepdalende’ innerlijke rust ervaren en in momenten voelt men ‘thuis’. Een ‘sereen’ gevoel inside!
De Bruggenbouwers zijn de balans aan het zoeken en als ze in angst schieten gaan ze in proces. Hierdoor zijn we al in de nieuwe tijd beland….

Wat gaat er veranderen? Door de inkrimping van energie ga je je lichter voelen. Het kan zijn dat je meer wil aarden en meer wilt eten. Ook kan het zijn dat je wat huiduitslag krijgt, met name in het gezicht. Hoofdpijn krijg je door teveel kosmos energie en heb je last in de buikstreek dan heb je een tekort aan kosmosenergie. Zoek de balans in het tempo waarmee je de dag doorbrengt. Je gaat meer rustpunten zoeken en hart zal eerder spreken. Weer kom ik op PUUR Zijn uit. De dualiteit is groot en weet dat wat jij als waarheid aanneemt bij een ander niet zo hoeft te voelen. Het respect dat je naar elkaar toe draagt is belangrijker dan ooit. Laat ieder in zijn/haar waarde.
In je buikstreek zal je de aarde en kosmos energieën samen voelen gaan dat resulteert in een wat boller (boeddah) buikje.
Je zal meer en meer ( ook zakelijk) aansluiting hebben op het ‘universeel’ netwerk. Je wordt geleidt als je niets meer hoeft en forceert.
Alles gaat zoals het gaat en het is zoals het is.
Je MOET niets meer… Het enige wat je mag doen is zorgen dat jij geluk uitstraalt waardoor je kunt genieten en anderen kunt inspireren door jouw liefdesstraal met fijne energie!

Een goed en fijn mens wat zichzelf  en anderen verblijdt is gelukkig van nature. We hebben collectief zoveel ruis om ons heen gemaakt ook in negatieve zin, dat mag je laten varen. Zet je PURE koers IN je HART weer uit en vaar op ‘weten’.
Stop met zeuren, klagen en twijfelen en maak  het ‘onderweg’ naar je zin. Verrijk jezelf met de mooiste lessen, de beste ervaringen en ga op je doel af, dat wat in je hart leeft breng het naar buiten.
Laat anderen proeven van jouw missie, vermenigvuldig je krachten door met elkaar te werken aan een positieve, krachtige levensmissie waar men samen jubelt en harten sprankelen van geluk! Het kan, jazeker kan het… de ‘innerlijke shift’ is NU! Morgen de dag van de ommekeer waarin het ‘voelen’ en ‘beleven’ verandert en je perceptie naar het leven toe ook. Daag jouw ratio uit om ‘soulmates’ te zijn met liefde. Samen sta je sterk!

bloemen-balk

Energetisch journaal 18 december: De Universele RESET.
Er zijn vele mensen bang en ook verdrietig, deze angst is heel goed voelbaar. Ik schreef al eerder als dit je laatste week zou zijn hoe zou je het invullen, met angst of liefde?
Lieve mensen vul deze week met enorme liefde, verwen elkaar met liefde, liefdevolle woorden, liefdevolle blikken zelfs aan degene die je eigenlijk niet leuk vind, geef en ontvang liefde.  Je lijf, je geest, je hele wezen vraagt erom. Je hebt het ook nodig!

Wees ‘de ware’ voor jezelf en sluit vriendschap met je gedachtes. Er komt een grote universele Reset aan, er gaat van alles verschuiven! “back to basic’ en dat is niet anders dan in het HART van het universum gaan zitten en VERTROUWEN te schenken. Wat is, is en wat gebeurt, gebeurt… geef je over. We groeien door samen te werken!

Ik noem het altijd een aanraking van het universum als ik een vraag stel aan het leven en krijg antwoord terug.
Mijn vraag aan het leven is: wat staat er te gebeuren op 21 december?
Wees niet bang maar vertouw Annemarie.  Het universum verandert en de GoudVloed in de UHR is bijna door heel het universum verweven.
De tijd breekt aan dat het universum de hoogste trillingen zal uitbrengen met de puurste klanken ooit, zie het als een bevalling op dit moment. Liefde zal zegevieren en dat betekent dat het universum niet verder meer kan uitdijen en een ‘inkrimping’ in werking zet. Hierdoor ontstaat een nieuwe ‘kracht’ doordat de GoudVloed is ontstaan verandert de energie.
De energie zal ‘geperst’ worden en dichter bijeen gebracht worden. Deze ‘krimp’ zal voelbaar zijn ook op aarde, dat betekent dat de energie die samenkomt intenser zal zijn en de kracht van energie dieper doordringt. Hierdoor kan het niet anders dan dat we zorgvuldiger met ‘energie’ om mogen gaan. De gouden UHR zal schitteren maar de ‘zwaar’ geladen UHR (Universele Honing Raten) zal zwaarder voelen dan ooit.
Dit is ‘onze’ zorg… de ‘zware geladen’ UHR kan er voor zorgen dat de mens die niet de liefde voelt, zich ‘geladen’ gaat  gedragen naar zichzelf maar ook naar anderen.
Hierdoor kan een ‘andere’ denkwijze dan liefde rare dingen doen dat wat anderen kan schaden. Min en plus zal altijd blijven bestaan. Hoe meer licht, hoe meer donker.

Op aarde komt lichte en zware energie samen en zorgt balans voor het zonnestelsel. Aarde is ‘het ijkpunt’ tussen twee polen wat voor het gemak angst en liefde  ( min en plus) kan worden genoemd. De reset vind plaats zodat het magnetisme even mindert (als de planeten op een lijn komen van de 21ste) De totale omkering kan dan positief worden beïnvloed. Echter als collectief de energie zwaarder is als de plus zal er een ‘kantelende energieshift’ plaatsvinden. De maya kalender eindigt en daarmee is er een nieuw begin gemaakt richting een ‘nieuwe levensfase’ waarin de basis weer belangrijker wordt. Het is al wat meer gebeurt in het universum en het is een natuurlijk verschijnsel. Na het uitdijen volgt er een inkrimping. De natuur echter past zich aan hoe het is. Het ijs zal sneller smelten op de Noordpool waardoor  het ‘lichter’ wordt aan de een pool en de Zuidpool word evenwichtiger dus zwaarder…. De temperaturen zullen ‘switchen’ Zuidpool word kouder en Noordpool warmer. De natuurelementen water, aarde zullen intensiever samenspelen. Hierdoor kunnen vulkanen wakker worden, het water  sterker zich laten zien dan ooit en dan kan de aarde zich herstellen. Alles wat collectief is gecreëerd ook ten nadele van de aarde zal nu opspelen. Ook de natuur heeft karmische wetten en zal terugslaan.

Wat wordt anders dan anders: er verandert weinig voor het blote oog, als je niet wakker wilt worden mag je ‘slapende’ blijven en blijven ontkennen. Er zullen meer mensen inzien dat ze een missie hebben. Dat ze er NU niet voor niets zijn op deze aardbol. Dat er wel degelijk ‘iets’ aan de hand is, een omkering waarin ieder die hier leeft een part speelt. Iets van binnen borrelt, bruist als je de angst laat vieren om anderen wakker te schudden. In het Hart van het universum komen zodat we liefde tegen en zal alles mooier, intenser en rozer maken!

Als je toch gekozen hebt om de aarde te helpen een standje hoger te ‘hevelen’ dan mag je jezelf ook upgraden!
Ga in 2013  in de beste versie van jezelf staan. Leef als een goed en puur mens en help anderen een puur mens te worden! Maak van ‘ik’ een ‘wij’! Geef elkaar de hand en deel de liefde.
Inspireer elkaar  door de onzekerheid te laten wegebben.
Geef er ‘waarde’ voor in plaats. Laten we massaal elke dag leven alsof het de laatste dag op aarde is, bewust, passievol, met elkaar en de levensdans van liefde inzetten! Zullen we samen dansen?
Liefs Annemarie

Lieve mensen ik heb dislectie en zie dat hier heel wat fouten staan.. het is in liefde gescheven en ook met aandacht… ik hoop dat jullie erdoorheen kunnen kijken. x

bloemen-balk

Energetisch journaal 17 december: Vergaat de wereld? Dat is de meest voorkomende vraag die ik krijg, dan zeg ik jazeker  de wereld vergaat en dan komt er een nieuwe wereld voor terug maar, ik moet eerlijk zeggen dat er een kleine kans zou kunnen bestaan dat er toch wel iets gebeurt omdat het magnetisme van het universum 180 graden draait… De planeten van ons zonnestelsel komen op een rechte lijn te staan waardoor het magnetisme veel minder grip heeft! Als de zon in die tussentijd  de zonnevlammen intenser maakt heeft dat  zeker wel invloed. De natuur kan hier heftig op reageren. Tussen 21 en 24 december kan de aardbol wat sneller om zijn as gaan draaien en wat gaan ‘tollen’ wat dat voor effecten heeft krijg ik wel te zien maar is het wel slim om uit te leggen want veel mensen zijn bang.
Wat je kunt voelen door de veranderde energie en de veranderde voelbare magnetisme is dat  je in je aderen dat opgepofte gevoel hebt terwijl je hartslag zo mooi vertraagt is. Je voelt als je bent gereïncarneerd in je ‘hernieuwde’ lichaam nog wat onwennig en  het is net of je weer op verkenning uit bent. Ik heb al een paar keer mijn bloeddruk opgemeten maar dat is oké maar het voelt opgezwollen. Ook kun je ineens intens verdriet hebben terwijl je daarvoor net nog inspirerende momenten hebt gehad. Stemmingen veranderen heel snel en iedereen loopt op zijn teentjes, er is weinig ZEN meer te bekennen. Ik liep gister in de stad voor kerstcadeautjes en vroeg mij af of mensen wel plezier hadden in wat ze aan het doen waren. Ik gok dat de meeste mensen haast hadden en ‘gauw’ iets gingen halen.
Kortom de wereld draait door als je in proces bent en als je eruit stapt voel je de schoonheid, liefde en sta je volop in je licht. Ook hier heb je weer een keuze in!
De voorlopers zullen de signalen heel goed voelen maar zij weten eruit te stappen door 100% de verantwoordelijkheid te nemen. In mijn boek Magoli staan drie cruciale leefregels en zij weten dat puur leven onbaatzuchtig is zonder dat je je eigen grenzen overgaat! Je bent een inspiratie voor anderen, deelt liefde en vind het ook heerlijk alleen te zijn en weer op te laden. Je slaapt heel veel en de nachten slaap je al dromende door, in een hele diepe slaap! Je bent bezig met ideeën om de mensheid van dienste te zijn met jouw producten of diensten. Je zal gaan broeden op nieuwe plannen die magisch zijn want het is jouw toewijding groots maken vanuit het hart MET elkaar! Het wij-gevoel creëren.
De bruggenbouwers zullen anderen de hand uitsteken. Wat jij hebt geleerd geef je door en eindelijk profileer jij je als je eigen coach en help je anderen hun eigen levenscoach te zijn!
je kunt nog niet altijd de balans houden maar vind wel de mensen om je heen die je scherp houden! Je lichaam sputtert zo nu en dan tegen en je kunt slaap problemen hebben oor de sterke energieën, je hoofd tolt wat rond met zorgen en twijfels. Ook financieel kan het wat tegen zitten. Weet dat je zelf beeld ook de waarde bepaalt wat je inkomsten zijn. Ga hiermee aan de slag! Heb jij van die 5 euro als 10 euro gemaakt?

De wereld wordt wakker, goed wakker alleen dan is er chaos men komt erachter dat wat  men voelt niet overeen komt met wat er echt NODIG is. Ik vertel je morgen wat de reden is van deze omkering en zal deze keer een PURE channeling van het Universum doen. Normaal vertaal ik het in eigen woorden, aardse woorden.

Het moet ‘anders’ hoe, weten de meesten nog niet maar het moet anders. Collectief is de maatschappij in proces, veranderingen, vernieuwingen daar ligt de focus op. Maar hoe weet de politiek, de maatschappij nog hoe het werkelijk met de leiders die nu aan de macht zijn? Zij zijn slechts een weerspiegeling van onze Chaos net als onze ‘Johannnes’ die niet voor niets op de dag van de opening van de Vortexen werd aangespoeld en niet overleefde door de mensheid… gaan we onszelf vernietigen? Of gaan we samen het levensspel meesterlijk spelen? Aan ons de keus… laten we het leven gaan vieren en intens de liefde verspreiden. Ik zou bijna zeggen leef deze weken eens alsof het de laatste dagen zouden zijn, hoe zou je dat invullen? Wie zou je nog wat willen zeggen? Wat zou je veranderen aan de dag die je leeft? Geef elkaar een cadeautje in liefde, lieve woorden, lieve trillingen doen wonderen…..

ps: nogmaals haal geen gedeeltes van de tekst eruit om te verspreiden, hou de tekst bij elkaar. Ik vind het jammer als men geen pure trilling verspreidt door zinnen eruit te halen en er een eigen versie van te ver-vormen.

bloemen-balk

Energetisch journaal 14 december (15 en 16 december)
Elke gedachte geeft kracht en creëert. Het universum onderscheid niet wat je wel of niet echt wilt want dat kan energie niet. Energie vormt zich naar wat je de ether inzendt.  

Het is nu van belang om je gedachten voor je te laten werken en niet meer tegen je. Een vriendin van mij is zooo dapper, ze gaat haar laatste dagen in en toch hoopt ze nog op een wonder en blijft haar yoga oefeningen doen. Ze is in het nu en toch bezig met de energie positief te wenden. Zij mag angst hebben en mag zich rot voelen omdat ze pijn heeft maar degene die redelijk gezond zijn mogen hier een voorbeeld aannemen.
Ga LEVEN, je droom achterna en ga IN JE HART, daar sprankelt de liefde, de warmte, je toewijding, je missie en vooral het samen delen van passie. Bekrachtig de liefde om haar te Zijn! GENIET van elk ogenblik in je leven.

De ‘gouden’ energie weeft door heel het universum gouden draden en overal kom je GoudVloed tegen. Toen ik heel diep in mezelf dook om de juiste woorden te tikken, kwam ik tegen het onbaatzuchtig weer eens tegen. Het onbaatzuchtige in de mens maakt mooi, maakt je pure uitstraling  als een diamant! Je ZIET de mens die straalt! Je ziet de mens die ondanks alles wat er gebeurt toch voor het geluk kiest. Als je stopt met de focus op een pijnlijk verleden te focussen en je focust je op een NIEUW begin, begin dan de liefdevolle zaden te voeden met positieve elementen.

De voorlopers zijn er wanneer nodig en hebben de lessen der liefde geleerd, zij zullen gaan ‘uitvoeren’ en zijn ‘universele coaches’. In dienst van het universum zullen ze zijn waar ze kunnen zijn met eigen identiteit. Ze inspireren en zoeken de mensen op die hun inspireren. Ze zijn te herkennen aan hun uitstraling van liefde. Ze genieten en zijn de aardse engelen die anderen mee nemen… Veelal zijn de mens in proces geweest en zijn hun liefdesproces door. Nog wat laatste loodjes misschien maar het ziet er bruisend uit. Op naar de mooiste en tevens ook de pittigste les die je kunt leren, onvoorwaardelijk liefhebben. Op dit moment slapen ze veel, worden wat dikker in de buikstreek (oeps), hun zesde zintuig werkt net als  Intuïtie zo goed, hebben mooie dromen, gaan samenwerken  en genieten met volle teugen. Wel nemen ze tijd van bezinning om hun nieuwe ‘universele taak’ te gaan uitvoeren en zijn bezig met hun nieuwe balans van lichaam & geest!

De bruggenbouwers bevinden zich in een ‘nieuw’ proces ze kunnen met de voorlopers communiceren en de medemensen die toch niet de level van onvoorwaardelijke liefde ingaat… Ze gaan  een brug slaan en toch proberen de medemens te helpen ervaren dat liefde niet pijn doet. Dat liefde geen kwelling is en dat als je je hart opent er de mooiste dingen ontstaan. Zij zullen opleidingen en trainingen volgen waarbij zij hun diensten op wat voor manier zullen aanbieden. Zij zullen  nog problemen hebben met slaapritmes, ook met liefdeslesje die geleerd mogen worden voor inzichten, hebben volop ideeën, bruisen van energie en dat wisselt af met moeheid. Zijn positief ingesteld maar merken wel dat ze op en neer zwieren van hoge naar lage golf. Vreemd genoeg hebben ze er vrede mee. Ze voelen enerzijds afwijzing en anderzijds verbondenheid. De kracht van de GoudVloed is voelbaar omdat ze van gevoelig naar zeer gevoelig zijn gegaan. Zij zijn waar dan ook de helpende hand!

De mens in proces is in proces, soms zal een van de bruggenbouwer/ voorloper in proces zijn  en dat mag  op deze aardbol. Door de nieuwe energieën zal je zien dat je proces niet alleen hoeft te doen. neem je tijd in de liefdeslessen in onvoorwaardelijkheid te ervaren en te beleven. Haal je inzichten eruit en deel je inzichten weer met een ander die het op dat moment nodig heeft. Je zal heel snel weer kunnen deelnemen in hoge vibratie!
 Uiteraard zijn er mensen die niet zijn opgetild en deze mensen zijn in hun hart ‘stervende’ zij leven namelijk uit angst en willen dat blijven doen. Dat is hun manier van leven. Klagen, twijfelen, boosheid, frustratie, bij een ander het gras groener zien, hebben het altijd druk (in hun hoofd) en problemen blijven aantrekken. Dat mag alleen het is vervelend als je met de mens in proces  leeft, samenwerkt of een team vormt. Ze trekken de energie  naar beneden. Het is namelijk zo dat de energie zich in een ruimte aanpast op de meest collectieve energie dus is de energie hoog in de ruimte zal toch die ene persoon de energie kunnen bederven. Helaas is de energie niet van die persoon want we ‘delen’ energie dus het komt hoe dan ook bij je binnen. Je kunt er wel voor kiezen het te laten of om de ruimte te verlaten.

Het word een spannende tijd vol met prachtige deel momenten. Ik geef nog een prognose voor volgend jaar maar reken ook op veel chaos en veranderingen van de natuur. Toch, als je hart straalt kun je de focus leggen op LIEFDE en daar draait het om! Heb lief, dans met het leven en leef je PASSIE! Hou van jullie!

Energetisch journaal voor 12 en 13 december: “GoudVloed”
De stroom is uitgevallen hier en kan het dus niet direct online zetten, bizar he? Dit is wat het lijkt maar als je daadwerkelijk kijkt wat er is dat de stroom voorziening gewoon doorgaat behalve in onze buurt. De toevoer van stroom is overal gewoon nog aanwezig. Ze werkt het ook in het universum als je innerlijk vuurtje niet optimaal brand wil het niet zeggen dat er geen levensvuur meer in je is. Het is ‘tijdelijk’ minder. Op dit moment lijkt het ook of je op reserve leeft, door de ascentie kan het lijken of je lichaam moe is maar ook opgezwollen, dat je het bloed in je aderen voelt en dat je de race tegen de tijd niet kunt winnen.
De dag gaat op gevoel zo snel dat je letterlijk rondtolt maar goed er is een reden… we zijn op het punt aangekomen vandaag dat er ‘baringsweeën’ voelbaar zijn,. De aarde drukt alle pijn en opgeslagen verdriet eruit! Het kan dus zijn dat je zomaar een onverwachtse huilbui krijgt omdat er iets ‘voelbaar’ is maar je weet niet wat. Ook jij drukt alle versleten pijn en oud zeer uit je lichaam, daarom kan het ‘bol en opgezwollen’ voelen! We zijn dus op het punt gekomen om het nieuwe te verwelkomen als het oude eruit is.

In mijn boek Magoli vertel ik hoe de energie zich voorstuwt. Energie heeft geen wil maar is een kracht wat bestaat uit ‘magische’ onderlinge verbindingen. Magie is een twinkeling die alle kanten op kan gaan. Het komt precies op de plaats waar het moet zijn.
Daar vertel ik ook dat het zevende en achtste zintuig heel belangrijk worden en de 21ste december is dat ook een must deze te kennen en herkennen.
Zorg ervoor dat je goed weet zoals in mijn boek beschreven hoe de menselijke ‘osmose’ werkt dan kan de energie vrijelijk in en uit stromen.

Energie komt voort uit wrijving tussen twee polen en DAT is nu de verandering die we voelen, een enorme snelheid aan ‘beweging’ zodat er vernieuwing kan gaan plaats vinden. Hoe sneller je wrijft hoe meer energie. Gevoed door passie en kracht zal de energie exploderen en ontspruiten tot iets nieuws. We noemen dit de ervaring van het leven ook wel ‘wedergeboorte’ genoemd. De wedergeboorte gebeurt op het moment wanneer er meer wrijving ontstaat en vernieuwde energie ontstaat. En dat is nu NU!
Het zevende en achtste zintuig zijn gevormd en dat betekend dat universeel gezien ook de UHR verandert. Er is een mààr aan; het achtste zintuig,  je kunt het niet beheersen, noch rationeel begrijpen laat staan verklaren. In mijn boek verklaar ik het nader.

In het kort: beschrijf ik dat het universum opgebouwd is in ‘lichtgevende honingraten’ waarin energie doorgegeven wordt. Deze zijn lichtblauw met groene stipjes erin ( zo neem ik dat waar).
Energie is eigenlijk een netwerkverbinding door heel het heelal. De UHR is de constante factor van het Universum maar….

Wat ik heb mogen ervaren tijdens een uittreding is dat er ‘een goudstroom’ is ontstaan in de UHR doordat er hartsverbinding- energie is vermeerdert ( zie Magoli) waardoor Orgon
(levensenergie) is gaan veranderen (chemisch proces van groei). Dat proces gaat door heel het universum.
Er zijn Gouden draden aan het vormen die de UHR doen glanzen en sprankelen waar door de Universele Honing Raten een GoudVloed uitstralen!

Een nieuwe level van bewustzijn is aan het ontstaan en dat viert het universum met een wedergeboorte! Als de samenkomst van energie tot eenheid komt zijn alle energieën uitbundig aanwezig en zullen er nieuwe energieën samen gaan bundelen, dat word de nieuwe level!
Wat betekent dat voor de mensheid, dat vertel ik je later want de planeten gaan namelijk ook anders werken doordat het magnetisme tijdens  de ‘bevalling’ rond 21 december op een lijn komen… Dit is even genoeg om te weten, te voelen en te ervaren. Het lijkt namelijk een heel zweverig verhaal maar kijk maar eens naar buiten, de goudgloed is zelfs in de lucht aanwezig. Van de week zagen Arno en ik een heel raar fenomeen een regenboog recht omhoog, en elke dag zie ik het weer nu ik erop focus…. Dat is de schittering van de goudvloed van energie.
Liefs Annemarie

Ps  het liefst de boodschap bij elkaar houden en verspreiden en niet alleen gedeeltes

bloemen-balk

Energetisch Journaal 9 december

Wat gaan we verwachten de komende dagen naar de 21 ste toe.
Ik ging zitten om te schrijven en ineens zie ik het energetische ‘kliksysteem’ voor mij; innerlijke kliks door uiterlijke kliks.

Het is ANDERSOM lieve mensen; door ONVOORWAARDELIJKE liefde  te geven ONTVANG je vanzelf. Maar wel als het vanuit een onbaatzuchtig hart is. Als je liefde geeft om het terug te willen krijgen dan zal het niet werken om je eigen hart met liefde te vervullen.
 
Je hoeft niet langer meer bij jezelf te blijven, die term heeft ook nooit zin gehad. Je kunt namelijk niet bij jezelf blijven want dat ben je al… Energie is om te delen en kan niet anders dan delen en van vorm veranderen -uitdijen of inkrimpen-. We zijn geforceerd bezig geweest met ‘ik’ en toen is collectief gezien ‘wij’ vergeten om te voeden.
We zijn allemaal individuele eilandjes geworden met een aantal eerlijke verbindingen en wat mensen om je heen verzameld omdat het wel ‘handig’ is. En dat maakt dat je hart ongelukkig was.
Door anderen op afstand te houden en heb je je eigen hart ‘afgewezen’. Als mens heb je een keuze maar de pijn van afwijzing zit niet in anderen maar in jou zelf. Wij hoeven geen pijn te ervaren als we liefde onvoorwaardelijk laten.

Geef, deel je liefde ZONDER verwachtingen door puur jezelf te zijn en te stoppen met twijfels vind hij of zij mij wel aardig en leuk. Je BENT leuk zoals je bent en door IN JE HART te zijn ben je een engel op aarde. Help daar waar nodig is, adviseer en inspireer anderen waardoor de stroom ook op gang komt naar jou zelf want de energie vermenigvuldigt.

Hoe dan om te gaan met energie vampieren: Die zullen er altijd zijn en je gaat de mensen herkennen door bijzonder gedrag. Kijk uit als mensen klagen, zeuren, ondankbaar  spuien en een negatief oordeel over anderen uiten uit afgunst vaak verbloemd. Of als je voelt in een gesprek of in bijzijn de energie verlagen en  als men kijkt met een bepaalde blik. Energie slurpers zijn vaak aanwezig waar veel mensen zijn, ze hebben een drang om mensen te ‘ontmoeten’ en hebben het altijd over ‘hun’ belevingen.
Binnen een aantal sec. voel je de energie uit je lichaam trekken. Nu is het wel zo dat iedereen in een bepaalde ‘ongelukkige fase’ energievampier is. Doordat het is gebeurd zal je vanzelf wel zorgen dat je de persoon niet meer aankijkt.

Het is nu de tijd dat je WEET dat je PUUR bent. Een puur persoon draagt 100% de verantwoordelijkheid voor het leven wat hij/zij leidt en dat kan alleen als we onzelfzuchtig zijn!
Deze fase is niet makkelijk want we zijn altijd ‘ik gericht’ geweest en de nieuwe fase gaat naar ‘wij’. De karmische energie verandert mee en de bruggenbouwers/voorlopers hebben het al doorlopen. Zij zijn in ‘wij’ gaan denken en bundelen hun krachten/liefde en missie. Ook in ondernemersland zie je het bundelen steeds vaker.
De mens in proces komt ‘de karma’ NU tegen in vorm van heftige liefdeslessen. Je bent niet slecht als je je liefdeslessen ervaart. Het is een kwestie van energie gelijk trekken. Laat het gebeuren en weet dat als je vanuit liefde je verantwoordelijkheid op je neemt en aanvaard in plaats van anderen te beschuldigen je proces is geheeld!

Deze dag staat in tegen van rust, bezinning en innerlijke kracht in liefde. Je doet het geweldig zoals je nu doet en vecht niet langer om te willen veranderen. Kijk niet naar anderen om te vergelijken, kijk in je hart en zie hoe mooi je bent! Ja HEEL mooi!

bloemen-balk

Energetisch journaal 8 december

Sommige ervaren een turbulente tijd,andere zijn helemaal in ‘the mood’ van hun nieuwe weg die ze hebben ingeslagen. Het is heel dubbel, de een is zielsgelukkig en de ander baadt zich in ongelukkige situaties. Degene die gelukkig zijn op dit moment hebben allemaal voor de keuze gestaan om hun hart te volgen en hebben het gedaan!
Elke dag opnieuw maak je  zoveel keuzes, wat je wilt eten of je boodschappen gaat doen, welke boodschappen je gaat halen, welk merk etcetc. Op emotioneel gebied is het ook steeds gaande. Elk moment maak je de keuze hoe jij je voelt en op welke situatie. Wat een bezigheden he.. Ik wil een voorbeeld geven Robin Sips is  mijn zoon. Hij doet precies wat anderen niet doen en leeft zijn eigen leven en dat voor een 21 jarige! Dat is een keuze die hij heeft gemaakt, niemand van buitenaf bepaalt meer zijn leven. Dat relateert erin dat volwassenen hem vragen hoe die dat doet!
Op dit moment is er maar een keuze nodig en dat is de keuze: leef ik gelukkig met wat ik elke dag doe? De energieën na 12- 12 zijn meedogenloos echt alles wat niet puur is word verwoest en zekerheden vallen weg, nou ja niet alle want je hart weet de weg. Het enige wat je hoeft te doen is een verbinding maken zodat je in je hart kunt leven
Er komt een soort innerlijk energie shift aan. Je kunt het merken aan de WOW factor als je nu iemand tegenkomt, de verbinding kan mega intens zijn. Het is een bijzondere tijd waar magische vriendschappen ontstaan die geen twijfel of angst meer hebben. Ze zijn er zoals ze zijn PUUR en INTENS! Terwijl aan de andere kant mensen van wie je houdt los moet laten omdat je niet meer op elkaars level zit…heel bizar! Er is een soort van chakra/draaikolk aan het groeien voor ons hartchakra wat op een KLIKsysteem lijkt! Ik vind het heel moeilijk te verwoorden maar dat Kliksysteem zorgt voor dat intense WOW effect bij ontmoetingen, twee harten smelten een deel voor een deel ineen. Ik denk dat dit de straal van liefde is die echt gaat verbinden, die verbindingen worden een straal met kracht en liefde. Meer hierover later als ik meer informatie heb.
De komende dagen merk je in jezelf dat je pure golfbewegingen ervaart, wat ‘groei’pijnen in je lichaam en vooral zintuigenpijn. De zintuigen staan op scherp ook je huid kan ineens wat uitslag krijgen of wat rood zijn. Of wat oor of hoofdpijn kan voorkomen. We worden klaar gemaakt voor een nieuwe weg vol met power.
De mens in proces wordt zich hier bewuster van. Zal met wat slaap problemen kampen waarschijnlijk door zorgen. Zijn ze het waard? Vraag je af of het niet anders kan.. er zijn zoveel manieren om je leven te re-stylen.
De bruggenbouwers/voorlopers maken slaapuren. Dus je kan wat moe zijn, geef er aan toe…

Kortom een  prachtige tijd vol magie! Geef liefde aan jezelf, je medemens en maak je niet druk om dingen die rondom jou gebeuren wat niet jouw proces is. Blijf op je eigen weg en volg je hart!

bloemen-balk

Het energetisch Journaal voor 6 en 7 december

De energie woelt door en door en het kan zomaar eens zo zijn dat wat je denkt een WARE creatie wordt. Wees voorzichtig in doem denken want elke gedachte heeft kracht. Alles wat je uitzendt vermeerdert in jou maar ook collectief!
Het mooiste is als we alleen maar mooie intenties zouden uitspreken en denken en vanuit een open hart zouden handelen zonder frustraties.
Helaas is het nog niet zo dat wel elkaar alles durven en willen gunnen en dat maakt de samenleving erg ongemakkelijk en dualistisch. De mensen die het goed voor elkaar hebben durven het bijna niet meer uit te spreken omdat ze gelijk in een hokje worden geplaatst. Afgunst wat wordt verspreid is gif voor elk hart en het is onmogelijk te vermijden als we zelf ook pijlen met gif naar anderen afvuren. Hoe krijgen we het voor elkaar dat we elkaar als gelijke zien en elkaar inspireren?

Het word tijd om het heft in eigen handen te nemen en 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen zonder te klagen, te twijfelen en vooral zonder te vergelijken. Ik ken een jongeman Oscar Zeelenberg genaamd, brengt zijn leven door in een rolstoel zoals meer mensen dat doen. Ik heb hem nog nooit een woord horen klagen. Staat positief in het leven terwijl hij degene is die zou mogen klagen. Voor mij is hij het grote voorbeeld dat klagen geen zin heeft en dat zonder te klagen je leven ondanks misschien wat gebreken erg mooi kan zijn! Laat Oscar het grote voorbeeld zijn!

Als je hooggevoelig bent zal je ervaren dat alles wat niet gebaseerd is op liefde langzaam verdwijnt of radicaal. Maar radicale beslissingen zijn niet meer nodig. Als je van een persoon afscheid wil nemen in je leven kan dat ook liefde vol zonder allerlei verwijten wat die ander  fout heeft gedaan in jouw ogen. Onvoorwaardelijk betekend iemand  de ruimte geven om fouten te maken zodat er vrijheid ontstaat in groei e bewustwording. Het is niet nodig om alles voor te kauwen en iedereen ziet zijn leven toch anders. Soms is het handiger om te zwijgen

De bruggenbouwers/voorlopers zullen naast hun berusting ook nog een de  puzzelstukjes in elkaar zien vallen en hun intuïtief gevoel alleen maar sterker zien worden. Ook het kleine beetje onzekerheid wat er speelt wordt onderzocht een aangepakt. Je missie wordt duidelijker en duidelijker en je gaat ervoor. Jouw PURE inzet is nodig om de zware energieën die  collectief wordt afgevuurd in de ether te verzachten. Je doet steeds minder mee aan veroordelingen en durft te prediken over liefde… je raakt elkaars harten liefdevol!

De mens in proces komt ‘vergelijking’; tegen.. is het gras wel groener en beter als bij jezelf? Je kunt erg hard aan het gras gaan trekken maar het groeit toch echt door de wortels te voeden. Het proces ‘vergelijken’ is wel nodig voor inzichten en je bewustwording. In feite is het ervaren en observeren door steeds meer te leren dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen levensstijl. Liefde is de basis en bij elke ‘slechte’ gedachte kun je altijd  jezelf afvragen: wat zou liefde doen”.  Je blijft hoesten en sniffen zolang je het proces  wat onderhuids werkt niet oplost. Het zou kunnen dat jij je net zo als een wentelteefje voelt… maar wentelteefjes die prachtig bruin zijn gebakken en hebben een intense smaak als ze met liefde zijn ‘omgewenteld’. Vertrouw je  hart en laat de passie de angst een hand geven, zo ontstaan dromen die werkelijkheid worden.

Wat heb jij nodig om je droom waar te maken naar een prachtig leven vol mooie  momenten? Wat heb jij nodig om in te zien dat ook jij mooi groen gras in je tuin kunt hebben….?
Wat heb jij  nodig om het leven om te wentelen…?

De zes december energie maakt mild en liefdevol en toch doortastend en magisch. Het is net een sprookje wat alle kanten op kan gaan door de keuzes die gemaakt worden en stukje lot wat zorgt dat het einde altijd goed afloopt… We zijn bijna aan het eind van het sprookje voor er een nieuwe liefdessprookje (een nieuwe level) ontstaat. Het vervolg kan pas plaats vinden als het einde van het sprookje goed afloopt…
Laten we liefde bijeen brengen zodat je nooit meer twijfelt aan de liefdes energie die het Hart van het Universum laat kloppen en voortbewegen. Het voorbewegen van energie zal gloeien en de intentie van ‘samen groeien’ wordt meer en meer en komt tot een kokend hoogtepunt! Laat je energie kolken van plezier en ga heerlijk met de stroom des levens mee…. Heb het leven lief met elkaar!!!

bloemen-balk

Energetisch journaal 3- 4 en 5 december
Een bewogen week wordt het vol met situaties die de aandacht krijgen. Ik hoor dat er veel auto ongelukjes zijn ontstaan, beerputten die open getrokken worden, familie splitsingen, veel conflicten en voor moeilijke beslissingen staan. It is all in the game. We staan voor 12-12-12 en het is nog even bikkelen voor we echt de nieuwe dimensie ingaan! De grootste Vortex ooit waarna de omkering van 21-12-2012 kan beginnen!

Niets is voor niets en karma is nu eenmaal een boemerang en het is ‘pay back time’ zoals dat mooi heet. Je krijgt emotionele situaties op je bordje waarbij je denkt dat je afgestraft word maar denk alstublieft zo niet want het is echt de evolutie die weer de energieën van afkomst doen scheiden.
We bestaan echt wel uit dezelfde soort energie maar in andere moleculesoort, dat betekent dat ‘soort zoekt soort’ zich gaat bundelen….en sterker wordt!. Het dualisme is al erg te voelen in de maatschappij. Zelfs in families zie je de splitsingen voortkomen omdat het niet meer als ‘gelijke’ voelt, al heb je een bloedband. Ik heb twee jaar geleden ook de beslissing genomen om mijn familie te verlaten omdat het mij intens verdrietig maakte, een hele stap maar ik kreeg zoveel lichamelijke klachten en trok het niet meer. Ik moet zeggen, al hou ik intens veel van ze, het heeft mijn verlost van alle lichamelijke klachten en mijn waarde van het leven verhoogd. Die ‘verwijten’ had ik niet meer nodig om te groeien, had mijn les hieruit geleerd!  Ik was eindelijk geen blok aan hun been meer (zo voelde het). Wat een (h)eerlijke verlossing.
 
Het leven bestaat uit PURE keuzes maken die je doen dansen in het zonlicht en doen verbinden met het maanlicht! Als iemand veel licht & kracht in zich heeft kan er, als je er niet bewust va bent heel veel energie worden afgetapt en dat maakt je leeg. ‘Vampieren van energie’ komt overal voor en iedereen doet het zolang je nog in ‘onbewustere’ staat leeft. Dus hoe je energiebeheer in balans door zo bewust mogelijk met je hoofd in je lichaam te zijn.

De bruggenbouwers & voorlopers zijn klaar voor de sprong en merken dat deze week alles word losgelaten wat niet meer belangrijk is, wat is afgewerkt en hebben ruimte gemaakt voor DE quantum sprong!! Voelen waarschijnlijk de kriebels en hebben berusting dat ze personen van wie ze houden niet mee kunnen nemen naar het level: ‘onvoorwaardelijk liefhebben’. Iedereen komt er uiteindelijk want dat heet evolutie heb geduld en weet dat van wie je houdt altijd energetisch lijntje loopt. Jullie verliezen elkaar nooit! Ook al doet iets erg pijn qua liefdesles, weet dat je hierboven met elkaar hebt afgesproken dat  jullie elkaar de les ‘onvoorwaardelijk liefhebben’ zouden leren… Als de overgang  zich weer aandient en je komt weer in de sferen terecht zul je elkaar de hand schudden en in elkaars armen vallen. Juist omdat de liefde tussen jullie zo groot is kon deze les worden geleerd!

De mens in proces: jullie staan voor een keuze, ga je mee of blijf je in je trilling zitten. Je twijfelt, angst heeft je in de greep! Je voelt dat je een keuze moet maken. Het maakt je moe, grieperig, zelfs ziek, neerslachtig en je ook stress voelen in je lichaam. Keuzes kunnen radicaal zijn, bijv in relatie sfeer of  zelfs in loslaten in ieder geval heb je de ruimte om een keuze te maken? Overal zijn de bruggenbouwers aanwezig om je een hand toe te steken…. Liefde is overal, voel je niet (meer) afgewezen! Jij mag er zijn en jij bent het waard om het beste leven te verrijken met de beste versie van jezelf!

Het wordt een prachtige week vol inzichten en enorme zuiveringen. Zoals het weer wisselt is er niets zo veranderlijk als de mens. Laten we allen niet oordelen in het verleden, elkaar helpen in het nu en met elkaar de intentie van liefde verspreiden, DEAL? Liefs Annemarie

bloemen-balk

Energetisch Journaal 2 december 2012
Deze dag staat in teken van saamhorigheid, liefde verspreiden en tegelijkertijd bezinningsmomenten.
Het is een druilerige dag die je dwingt om de warmte vanbinnen te voeden ( =voelen).
Samen Zijn met jezelf of met anderen kan blij maken, niet iedereen kan er met volle teugen van genieten maar het is wel een berusting dat de geluksmomenten er altijd zijn als je ze nodig hebt. ‘Tekens’ in vorm van aardse engelen zijn er als je ze nodig hebt.
Het hart zegt “raak mij in liefde” en wil zo graag de PURE liefde zonder verwarring weer voelen, laten doorstromen en delen… het snakt erna…

Het UNIVERSELE Hart ‘weet’ dat de liefdevonk altijd als een vuurtje het lichaam bestookt met warmte. Dat ‘vertrouwen in je hart’ zou iedereen mogen herinneren.
Wat heb je nodig om jouw hart weer te verwarmen en wat heb je nodig om je geluksmomenten weer ECHT te ervaren als inspiratie, passie en volop energie? Deel je gevoelens in woorden. De mens heeft een drang van binnen anderen te willen helpen. Zo kun jij weer een ander helpen. Laten we afspreken dat je elke dag iemand helpt met een beetje liefde, zou je dat willen?

Iedereen is een geschenk voor de wereld, welk geschenk deel jij uit?

Kijk naar de voorlopers/bruggenbouwers ze zoeken elkaar nu op, inspireren en geven hun hart volledig zodat na 21 december harten kunnen samensmelten, ‘eenworden’ en samen een grote straal van liefde bekrachtigen.
Ooit las ik James Redfield – De celestijnse belofte. Ik ga het boek weer opzoeken, hij heeft gelijk namelijk… de fases die hij als inzichten beschreef zijn uitgekomen. Nu gaan we het ‘elfde inzicht’ bereiken met elkaar! Dat is SAMEN de energie herstellen. Het kan niet meer anders dat ook jij meewerkt als we de hemel op aarde willen bereiken. We hebben allemaal een vrije wil en als wij die inzetten gaat het lukken!

Lieve mensen in proces, bruggenbouwers, gelovigen, ongelovigen.. Alleen SAMEN kunnen we de evolutie positief bewerkstelligen.
Iedereen is puur  en DAT is mijn nieuwe inzicht wat ik wil delen, alleen niet iedereen is er zich nog bewust van en gedraagt zich dan nog onzeker.
Help elkaar door er te zijn zonder oordeel en iemand niet te veroordelen. We gaan het proces ‘onvoorwaardelijk’’ in dus al gaan die beerputten stinken, al overmannen jou enorme gevoelens, observeer maar kijk wat is ‘your business’en wat niet van jou is, laat het zijn zoals het is… Jouw proces is om niet te oordelen en onvoorwaardelijk voor de ander in nood te zijn… Word niet makkelijk maar samen kunnen we het! I know SURE!

bloemen-balk

Energetisch journaal voor 27 en 28 november:

De maansenergie brengt gevoelens naar boven. Ook oude gevoelens die ergens nog onderhuids speelden en komen spontaan met beelden of symbolen opzetten! Overal vliegen de tekens om je oren, tenminste als je bewust er van bent zoals: iemand zegt een woord, zin of een lied wat je hoort maar denk ook aan vrachtwagens die een tekst op de trailer hebben. Vergeet

ook de witte veertjes niet. Bij mij loopt er al dagen een duif voor mijn raam te dartelen, erg leuk! Ook de kleur oranje valt erg op en begin het zowaar mooi te vinden. Ik merk dat ik langzaamaan mijn ‘pure’ toewijding zo diep in mijn tenen voel en niet meer erom heen wil draaien omdat anderen het ‘zouden kunnen zien’ als een ‘zweefcircuit’ waarin ik leef en werk. 

Denk maar wat je denkt ineens doet het er niet meer toe in welk hokje dat je mij stopt! Ik ben er wanneer nodig om een liefdesspiegel voor je te zijn, zoals jij voor mij! 

 

De verbinding die ik voel voor de mensen die op mijn pad komen zijn overweldigend! Ze nemen mij zoals ik ben en ik hun zoals ze zijn! Eigenlijk zou ik namen willen noemen maar weet je dan doe ik mensen tekort… ze weten het zelf! 

 

De voorlopers/bruggenbouwers twijfelen niet meer over verbindingen die ze maken, die gaan ze onvoorwaardelijk aan of het nu met de mens is,een project of een situatie waarin ze zich bevinden. Houd er rekening mee dat oude vriendschappen weer op je pad kunnen komen en anders dan in het verleden kunnen voelen. De maansenergie zorgt voor een rustige energie en ‘go with the flow’ dag met allerlei kansen en tegelijkertijd hoogtepunten. Je voelt dat je een nieuwe Leven met vertrouwen ingaat! Steeds meet ‘weet’ je wat je te doen staat! Liefde bruist!

 

Mensen in proces: hier lopen de processen uit een, de een is ziek, de ander een burn out en weer een ander is mentaal sterk maar een lege portemonnee! Hoe je het went of veel mensen zijn bezig om een uit weg te zoeken om uit deze benader situatie te komen. Nogmaals vraag een ander om je mee te helpen. Zoek een motor voor de komende tijd die je helpt je energie hoger te houden. 

Alle problemen worden anders als je het proces door hebt waarin jij je bevindt! Geef niet op, blijf leren en doorgaan! Het gaat je lukken… probeer onvoorwaardelijk voor jezelf te zijn door jezelf geduld te geven!

 

Verder zal je zien ondanks de tollende energieën dat er een momenten van ‘bezinning’ zijn. 

Liefdesmomenten en oplaadmomenten.. niet altijd kun je ze voelen maar ze zijn er voor je! 

Mijn leerproces een dezer dagen die ik wil delen: We vergeten vaak dat echte liefde onvoorwaardelijk is dus waarom zouden we oordelen over andermans daden? 

Houd je eigen weg aan, daar is nog genoeg aan te sleutelen! 

Liefs Annemarie

bloemen-balk

26-11 Energetisch journaal

Het word een magische week met bewogen momenten en je begint te merken dat de tijd gaat tollen, snel, snel en nog eens snel en als je niet bewust de rust neemt gaat hoofd en lichaam meetollen. Je MOET niets, alles is een keuze zelf om naar je werk te gaan of wanneer je eet en wat je eet. Elke keuzes heeft we gevolgen. 

Heb de moed om de regels van het boek Magoli ECHT te…

bestuderen en te bekijken of het wat voor jou is. Neem 100% je verantwoording, wees eerlijk naar jezelf en op het moment van keuze: wat zou liefde doen? Echt, je zal merken dat je in je hart kunt blijven! Er gebeuren vreemde dingen die door snelheid verkeerd gaan zoals de jongen van 17 die is neergeschoten. Snelle reacties komen door gevoel van angst! Hoe meer angst er gaat leven hoe meer oordelen, hoe meer wantrouwen en hoe meer angst. Neem het leven zoals het is en de mens ook! het verleden is het verleden laat het rusten als je er niets meer aan hebt! Leef nu!

 

De mens in proces tolt rond vandaag en er komt weinig uit handen. Het lijkt wel of je er niet bij bent met je hoofd en lichaam sputtert tegen. Je wil zoveel maar het lukt niet goed. Misschien kun je wat doen wat oplucht, bijv. bewegen in de natuur of een inspirerend boek lezen? Het geldprobleem word een echt probleem bij sommigen.

De lege portemonnee vult zich niet vanzelf, wist je dat? Heb je van die 5 euro de 10 euro gemaakt of was dat teveel moeite? Dat is namelijk de eerste stap, nadenken hoe dat zou lukken? Blijf je kniezen of neem je de uitdaging aan… Als je eenmaal je hart open om een geldmagneet te zijn komt het geld letterlijk overal vandaan! Het is ook een keuze die je maakt!

 

De bruggenbouwer/voorloper in proces: je nadert al de nieuwe level een deze dagen en je lichaam maakt zich klaar de hoge energieën te kunnen ontvangen! Het is een gevoelige week vol met verrassingen van het universum die je energie doen verhogen! Omdat we normaal gesproken maanden deden over een nieuw level te bereiken gaat het nu binnen een aantal dagen ( aardse tijd) dus wees alert en bewust wat je nodig hebt. 

Zoek gelijkgestemden om elkaar te inspireren en vooral maak veel lol! Vermijd ernstige gesprekken zij halen je uit je energie. Je zal weer met de spiri-veger door familie en vrienden gaan, soms moet je ‘loslaten’ om ieder hun weg te laten gaan! 

 

‘Beerputten’ die open gaan: lach erom en zet er niet teveel lading aan want het verleden heeft pas lading als je het naar het NU gaat halen, laat het lekker gaan als je er NU niets meer aan hebt! Elk mens verandert en leer en fouten zijn pas fouten als je die situatie zo veroordeelt! Mooie beproeving om onvoorwaardelijk te reageren! 

Liefs Annemarie

bloemen-balk

Het energetisch weekendjournaal 24  en 25 nov.

De komende dagen staan in het teken van ingevingen en sprankelende ideeën. Ze komen spontaan op en geven je een ‘drive’ vanbinnen zodat de passie gaat flowen! Mits je de energie ervoor wil maken en je de kansen pakt! Geuren die ineens opkomen en spontane, rare situaties beleven blijven aanhouden. Ik hoor van velen dat  ze vreemde dingen ruiken en dat er vooral wat kleine ongelukjes gebeuren.

Toch het overal ‘rommelig’ zo voelt het dat komt omdat alles vliegensvlug gaat. De tijd bestaat niet maar het lijkt of de dag zo om is. Ook vannacht zal meningmens een aantal keer wakker zijn geweest of vroeg wakker. Dat komt omdat de gevoelige mens de ‘woelige’ energie voelt en al laat je het niet binnen toch is het wel waarneembaar. Je kunt je schouderstreek voelen en een wat onrustige ademhaling hebben, dat kan echt te maken hebben met de energieën die voorbij suizen. Ook je lichaam is totaal in de war dus het kan zijn dat je wat onverklaarbare momenten beleeft, kleine steken in het lichaam, pijntjes en vooral wat onrust (bij aanhouden altijd naar arts)
De dag maak je het fijnste met elkaar zodat je heerlijk de energie kunt delen met elkaar of een weekend zonder ‘overprikkelingen’ kan ook werken, dus zover mogelijk alleen door brengen. Het gevoel van ‘down en loom voelen’ kan je overmannen maar weet dat je energie ook zo weer hoog kan zijn. De schommelingen in energie komen door de inzet van de energetische herstelperiode die 12-12-12 de vortexen opent! Gebeuren er nog leuke dingen jazeker, het is een leuke, spannende tijd en als jij jouw energie hoog kunt houden zal het leven zegevieren.
De mens in proces: net als voorheen, je tobt wat aan en zoekt dingen om je aan vast te houden. Door oververmoeidheid kan het zelfs zijn dat je even niet meer kunt nadenken. Je hebt de neiging om je zover mogelijk weg te trekken uit alle ellende. Maar als je niet zegt wat je nodig hebt kunnen anderen je niet helpen. Praat en geef aan wat voor jou nodig is. Als het geld is, ga niet kniezen omdat je te weinig hebt maar kies de weg van overvloed. Verzin een plan hoe je geld aan kunt trekken. Maak er een uitdaging van om van 5 euro zeker 10,00 euro te maken. Ga niet in bed liggen maar ga naar buiten, beweging doet wonderen. Probeer eens te kijken of je gelukkig bent en als dat niet zo is, schrijf eens op wat  je verandert wil zien. Misschien krijg je ingevingen.

De voorlopers/ bruggenbouwers zullen ook de ‘woelige’ energieën waarnemen en het kan zomaar zo zijn dat je hierdoor geraakt word en dat is voelbaar in je lichaam. Toch staan de komende dagen in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Je ontdekt dat je kracht nog groter is dan je dacht en je komt je ‘volwaardige’ ik tegen. De rust,wisselt zich af met onrust en het krijgen van ingevingen. Je merkt dat je zintuigen op volle toeren draaien. Je hoort ineens geluid harder of je ruikt ineens iets wat er niet kan zijn en je voelt kippenvel terwijl het niet koud is. Dit komt omdat alles gezuiverd word. Je merkt ook dat je anders gaat eten, veel bewuster en dat je niet zo goed meer tegen bepaald soort eten kunt. Ik ben geen fruit eter maar deze week snak ik elke dag naar een mandarijn en eet ik niets meer waar fructose (melksuiker) inzit…Doordat ik ging kijken naar mijn veranderde eet patroon kwam ik erachter dat ik dat intuïtief al deed.

Weet je dat je op z’n mooist bent als je puur jezelf kunt zijn! Verander wat je wilt veranderen maar weet dat je elke dag, elk moment toch in de verandering van het leven meedeint. Het gaat vanzelf als jij je mee laat voeren met de stroom van het leven! Keep it Simpel!

bloemen-balk

23-11 Energetisch Journaal: Het word een drukke dag met heel veel ‘dingen’ die even moeten tenminste de energie schiet alle kanten op en als je eraan toegeeft vlieg je van hot naar her met je gedachten en dan wordt het aardig druk in je hoofd. Je kunt ook pas op de plaats maken en het ‘anders’ doen! Wat heb je echt nodig vandaag? Wat ‘moet’ echt? 

 

Je zal zien als je diep in je hart gaat kijken dat

er weinig moet maar dat jij dit jezelf hebt opgedragen. Anderen kunnen niet zien wat jij nodig hebt dus misschien kun je het aangeven? Als je woorden gebruikt dan weet de ander wat er in jou omgaat want niemand kan voelen of weten wat er ECHT in jou speelt. Wees duidelijk en helder. En dat is nu wat de ‘energetische’ herstelperiode nodig heeft om te kunnen groeien: 

HELDERHEID en DUIDELIJKHEID. 

Door duidelijk te zijn en eerlijkheid erbij te mengen wordt menselijkheid weer aangeraakt. Op dit moment is de maatschappij behoorlijk oordelend naar elkaar toe (al word het vaak niet uitgesproken) laten we lief zijn voor elkaar. Doe jij vandaag iets onvoorwaardelijk voor jezelf en ook voor een ander? Geef het door…..

 

De stank die naar boven komt zal aanhouden eveneens dat er dingen fout gaan. Gisteren in een uur tijd had ik bijna 4 auto ongelukken kunnen hebben… Mijn auto reed vanzelf weg op de parkeerplaats omdat ik ze niet in de handrem had gezet en net stootte ik zon overheerlijk geurflesje om, het RUIKT hier nu heerlijk, dus geuren zijn nog steeds collectief belangrijk.

Ze openen ook de zintuigen. Je zal zien dat de komende weken je veel meer voelt, ervaart en meemaakt als voorheen.

 

Er komt iets leuks vandaag op je pad, surprise van het universum… Soms kunnen dat kleine dingen zijn maar GROOTS voelen.

 

Als je in proces bent raak je de bodem goed en lijk je vast te zitten maar het kan ook zo zijn dat je net de bodem niet wil raken en dan raak je uitgeput van het vechten, geef aan je gevoel toe en als je gedaan hebt wat je hebt gedaan en het werkt niet, misschien tijd om het eens anders te gaan proberen. Er is altijd een uitweg op alle vlakken alleen met alleen denken kom je er niet. Er hoort actie bij stappen zetten…100% verantwoordelijkheid nemen is het antwoord. Niemand is de schuld .. je hebt deze situatie gecreëerd en nu wil je anders dus anders creëren als anders kan helpen. Moe, pijntjes, grieperig gevoel en een lege portemonnee houden aan.

 

De bruggenbouwers/voorlopers hebben het niet makkelijk op dit moment omdat hun licht word ‘gevampiert’ door anderen. (vampieren is opslurpen en leeglopen van energie door een ander, voor je er erg in hebt) 

Dat geeft op zich niets want energie is van iedereen maar we hebben wel energie nodig om in je kracht te blijven en om je missie te doen. Wees nog bewuster van wie je aankijkt, verbinding mee maakt en wat er om je heen gebeurt. Het is van belang dat je tijd met jezelf door brengt en krachten bundelt met andere bruggenbouwers. 

Heb lief, zonder oordeel en durf jezelf meer en meer te laten zien zodat je jouw missie goed kunt uitvoeren. Het word een dag met tegenstellingen en tegelijkertijd leer je de energie goed te beheren! Je krijgt een sterke ingeving doe er wat mee! 

 

Kinderen zijn meer onrustig, druk en tegelijkertijd kunnen ze uitgeblust zijn. Zijn moe en energiek tegelijk…. Voor ouders is dit een teken om zich aan te passen wat het kind nodig heeft. Je ziet dan je spiegel in hoe je zelf op dit moment staat. Schreeuw niet naar het kindmaar hou je spraak rustig en bedeest. Zo hou je de sfeer beter en je je kind voelt precies aan hoe het is. Geef eens wat vaker complimentjes, een kind houd ervan!

bloemen-balk

Allereerst zoveel dank van Arno en mij voor jullie liefde & warmte. Elk woord, gebaar is binnengekomen! Wauw!

Energetisch Journaal 21-22 november

‘Stank’ is het sleutelwoord de komende dagen, alles wat broeit verrot komt naar boven. Zo kan het zijn dat je ergens loopt of bent en de boerenlucht komt je tegemoet. Er gaat dus ook van alles kapot of er moet ‘herstel’ worden uitgevoerd!
Vandaag viel bij ons de elektriciteit uit in de straat en kwamen ze de riolering in de straat nakijken. De man van de elektriciteit zei: het gaat meer gebeuren dat de stroom uitvalt want de elektriciteitskast van Noordhoek is aan ‘vervanging’ toe en dat waren ook de woorden van de heren die de riolering nakeken.

De ‘herstel’ periode  komt langzaamaan op gang op collectief gebied!.
Energetisch gezien komt  merk je dat aan dat alles naar boven en dus zal er letterlijk een beerput worden opengetrokken. Ook in de maatschappij zal je het meer en meer zien, kijk maar naar het nieuws. De dader van M. Vaatstra is gevonden en zo zullen nog heel wat geheimen naar de oppervlakte komen. De collectieve energie zal  ‘in de herstelmodus’ aankomen en zal na 12-12-12 in volle vaart te werk gaan!

Dat betekend ook dat het lichaam veelal zal tegensputteren en dat merk je als eerste aan de darmen en als je hoofd vol zit aan schouder en hoofdpijn. Ook acute pijntjes en infecties kunnen zich snel openbaren! Let goed op je eten voordat je het klaarmaakt dat het vers is en let goed op geur van het product! Hoe dan ook ‘geuren en voelen’ zullen heel goed
samenwerken aankomende dagen! Je zal zien dat je sterker zal gaan ruiken.

Ondanks alles is er ook een fijne, rustige kant en als er spontaan wat gebeurt kun je vaak ook beter plaatsen. De toestand van Zijn is afhankelijk HOE je reageert. Bij de meeste situaties geldt; blijf rustig en behoud je energie. Wat je niet kunt veranderen is de situatie maar je kunt wel je energie beheer in balans houden waardoor elke situatie toch leefbaar is.
Onthoudt: je bent niet gek als je ‘voelt’ en al is iets niet zichtbaar dan wil niet zeggen dat  het er niet is! Blijf in je hart en dat wil ik steeds benadrukken, daar is overvloed aan liefde!

De voorlopers/bruggenbouwers. Het is een bijzondere dag voor jullie, zoals ik al in het vorige journaal schreef er kan explosief iets gebeuren op de dag zowel positief als negatief! Het kan je in je hart raken op een overweldigende manier! Ook een intense vriendschap of gebaar kan meer binnenkomen als voorheen, omdat het ‘voelbaar’ is. De energie word intenser warmer en puurder… en dat  zal je door alles invoelen en dat is nodig in de ‘herstel en vernieuwingsperiode’ die nadert!
Verbinding, liefde en passie komen samen als harten samen tot ‘hoogtepunten’ komen en zullen een straal van kracht vormen. Jij zal je energie goed weten te bewaken en vergeet niet dat dromen heel intens en voorspellend kunnen zijn!

De mensen in proces: jullie raken de bodem een dezer dagen en een uitweg lijkt er niet meer te zijn. Alle problemen stapelen zich op en geven een zware energie die onthoudbaar wordt. Je  wil liever de dag in bed doorbrengen en je hebt weinig energie om iets te doen.  Misschien kun je lekker even bewegen in de sportschool of een wandeling maken, dat zal je goed doen.
Weet dat je de komende dagen een teken zal ontvangen in vorm van een aardse engel die je inzicht en verheldering geeft.

Voor iedereen is er overvloed aan licht. Alleen jij bent het zelf die het licht in mag stappen. Er komt een chaotische tijd aan met heel veel versplintering van energie maar tegelijkertijd is er nog nooit zoveel liefde ‘voelbaar’ geweest en gedeeld op deze aardbol! Let’s spread THE LOVE TOGETHER!

bloemen-balk

20-11 Vandaag zal je merken dat je er met je hoofd niet bij bent, je bent wat aan het doen en je kunt vergeten wat ook alweer…er gaat dus veel fout vandaag (maja wat is fout) Het is een rustige vooral LOME dag die plots om kan slaan, er komen allemaal dingen tussen door en het kan zijn dat er zelfs een explosieve energie in de dag verschijnt. Blijf rustig en bedenk wat zou liefde doen? Je hebt altijd een keuze…..

De bruggenbouwers/voorlopers zullen zich meer en meer gaan ontplooien en hun passie inzetten om hun plannen door te zetten. Er zullen tegelijkertijd ook splitsingen komen want het is niet zo dat iedereen op hetzelfde moet gaan zitten. Er zullen universele teams komen die op allerlei doeleinden hun sporen zullen na laten misschien ben je al gevraagd of ben je bezig om iets op te zetten. Missie: verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Laat je inspireren en deel vooral ‘the good vibes’! Er zal zo nu en dan een ‘beproeving’ komen in de vorm van een mens die de energie even in de war gooit, nogmaals oordeel niet maar wees er bewust van dat ieder mens op verschillende vlakken ‘onbewust’ is. De verbeterpunten kun je vaak met een klein woordje of een lieve daad laten ervaren, zo leer je van elkaar! Deze week zal jij je wat afzonderen van de massale menigte om jezelf voor te bereiden dat doe je door zo min mogelijk negatieve prikkelingen in je omgeving toe te laten.

 

In proces: Je sleurt jezelf door de dag heen, niet alleen je lichaam maar ook je psyche laat het afweten en je ziet het donker in allemaal. Je voed je zelf met anderen problemen die door medegenoten word verteld en de energie kan zakken tot een dieptepunt. Uitzichtloos kan het voelen… maar is dat werkelijk ook zo?

Zo gaat het maar door elke dag opnieuw vecht je voor hetzelfde, maar wat eigenlijk? En weet je, het houdt niet op want als je altijd blijft doen wat je altijd doet, blijf je op je pad ontvangen wat je altijd krijgt. Is het niet eens tijd om naar de signalen te gaan luisteren en verandering door te voeten of blijf je liever in deze staat zitten?

 

Voor de ondernemer is het ook verdeeld; het ene bedrijf ziet mogelijkheden en bloeit op terwijl een ander bedrijf vastzit. Vooral ZZP-ers kunnen het zwaar hebben. ( natuurlijk kun je altijd contact met mij opnemen voor mogelijkheden) De put is diep en je valt hard als je geen andere met name POSITIEVE handelingen uit gaat voeren. Als je het voor jezelf niet weet , help eens een andere ondernemer dan krijg je misschien inzicht voor jezelf. Win- win.

 

Al met al een afwisselende week met botsende energieën die naar explosief kunnen switchen. Anderszijds komt er berusting en inkrimping van energie aan die de gemoederen gaan bedaren. De dualiteit is erg voelbaar!

bloemen-balk

19-11 Energetisch Journaal.

De BOTSENDE energieën blijven voelbaar maar wisselen ook snel af met fantastische NU-momenten waarin alles even op z’n plaats valt. Geef je over vandaag aan het leven en doe de dingen die je wilt doen vanuit je gevoel. Forceren lukt vandaag niet dan loop je jezelf voorbij, zwaai dan even naar jezelf en roep jezelf terug. Het is vandaag PAS-OP-DE-PLAATS dag!

Voorbij lopen.

Door sneller te willen gaan dan je kunt geeft onrust! Je gedachten springen van hier en daar en zijn uit het hier en nu, dus je ervaart stress, innerlijke onrust en dat geeft conflicten! Mijn advies is: praat bewust eens langzamer, las adempauzes in tussen gesprekken en VOEL elkaars energie. Dat geeft ‘verbinding’. Weet dat je elkaar in gevoel altijd bereikt via het hart!

 

De bruggenbouwers /voorlopers hebben inspiratie in alle rust. Dat betekend dat ze vandaag de energie ervaren zoals die is en de inspiratie hierop aanpassen. Ook kan het zijn dat je even alleen wil zijn en deze week afspraken afzegt of bewust geen of minder afspraken hebt. Zo kun je in balans je universele werk doen zonder overprikkeling van de collectieve energie! Vertouwen wordt weten. Je lijkt bewuster dieper te gaan voelen. Heb je wat keelpijn of je wat last in je buik. Je energie stemt zich af op nog hogere energieën 12-12 komt een enorme shift aan. 

 

De mensen in proces zijn niet vooruit te branden en moeten uitkijken dat ze niet gaan zwart kijken. Door niets aan jezelf goed te vinden wijs je jezelf af… dat is niet nodig want ook jij bent nodig om je missie te verspreiden! Daar heb je vertrouwen voor nodig. Mijn advies is ga eens met een bruggenbouwer praten en laat je inspireren voor een doorbraak! De komende dagen ga je hierdoor een helder licht zien branden want als je 12-12-12 nog zo diep in proces zit dan blijf je lang hangen in deze dimensie… daar blijft alles trager en moeilijker. De brug is moeilijker bereikbaar. De verschillen van trilling tussen de mens zullen dan nog meer voelbaar zijn! Iedereen die dit leest is van nature een bruggenbouwer dus ga op zoek naar je innerlijke waarde en bouw je echte waarheid van leven op liefst MET elkaar!

 

Voor de ondernemer/zzp-er gaat je bedrijf niet zoals het moet durf een stap te nemen en steek de handen ineen! Doe wat bij je past, dan zal de energie (weer) PUUR stromen! Geld is energie dus als je energie goed stroomt zal de financiële rijkdom flowen. Weet dat je niet meer kunt verdienen dan dat je innerlijke waarde is. Weet je te onderscheiden ook in de coachingswereld, ieder mens is in feite coach, zorg voor een goed -haalbaar- einddoel! ‘Onderneem’ met hart & ziel.

bloemen-balk

 

18-11 Energetisch journaal. Vandaag zal je ‘dubbele’ energie ervaren zelfs overprikkeling van je systeem kan voorkomen en dat komt omdat energieën overal BOTSEN. Liefdevolle energieën en angst energieën zijn BEIDE even sterk en omdat het zo verdeeld is zal het lijken of er een energieoorlog gaande is op sommige momenten. Ook voor de vooruitlopers en bruggebouwers word het een flinke beproeving in …

het hart te blijven als je wordt uitgedaagd. Het feit dat beiden even sterk zijn wil zeggen dat collectief gezien heel veel mensen in proces zijn en daarbij kun je anderen helpen, niet door er tegen in te gaan maar vragen te stellen? Stel de mens in nood de vraag: 

‘wat zou liefde doen’?

 

De mens in proces voelt zich down en alles is teveel, huilbuien kunnen voorkomen en voelt de neerwaarste spiraal, alles voelt dubbel en zwaar. Het lijkt wel of je niet geslapen hebt en voeral kleine kwaaltjes die ook erg lastig kunnen zijn. Je weet hoe het moet en je weet dat je het kunt om je energie hoog te houden maar je gevoel zegt NEE. Het word wachten tot de dag weer overgaat al kunnen er momenten zijn dat je even ‘gelift’ word door een ander! Kun je tijd VRIJ maken om jezelf bewust in je hoge energie te zetten?

 

De bruggebouwers/voorlopers kunnen vandaag wat hoofdpijn of wat andere pijntjes in het lichaam ervaren, meestal je zwakke plaats omdat de collectieve druk hoog is en dat is voelbaar. 

Neem deze week de tijd om goed te waken voor overprikkeling en breng bij onbalans tijd alleen door. ‘Verenig’ je energie met anderen om de ‘brug van synergie’ sterker te maken….Desalniettemin voel je de HOGE vibraties van het leven erg goed en zal je energie voor sommige ‘als een STUITERBAL’ aanvoelen. Dat kan zelfs afgunst veroorzaken en men kan je arrogant vinden. Dat ‘oordeel’ komt altijd van de medemens die nog niet bewust is van zijn/haar eigen kracht!

 

Kortom, een dag om te vieren en tegelijkertijd bewust te worden van wat botsende energieën doen! Liefs Annemarie

bloemen-balk

17-11 Energetisch journaal: Vandaag doe je inspiratie op waardoor inzichten tot je komen. Aha momenten van ‘begrijpend’ voelen en een innerlijk glimlach zijn het gevolg. Al is het maar een klein lichtpuntje het is er… de dag gaat snel lijkt het dus haal ‘haast en snelheid’ uit je dag en probeer de rust te bewaren in jezelf.

 

Vraag je af of je gedachten VOOR of TEGEN je werken en bereid je licha…

am

voor om de nieuwe tijd in te gaan zonder sluier.. elke gedachte die je uit je lichaam haalt kan stress veroorzaken. Heb je al eens naar je intenties gekeken die je uitstraalt? Als je klaagt, twijfelt of ondankbaar bent trek je namelijk deze mensen ook aan. Soort zoekt soort is het in de energiewereld. 

Dus wil je je welzijn verbeteren, bekijk dan eens wat je op jezelf afroept. Zou het niet beter zijn juist de mensen op je af te roepen die je welzijn verbeteren. “Fake it till you make it”word er wel eens gezegd en dat is ook zo, doe alsof en laat je lichaam & geest wennen aan je ‘nieuwe denken’.

 

Voor degene in proces. De moeheid sluimert door tussen sommige momenten van ‘ik kan het wel door en je onzekerheid word weer eens bevestigd en op de proef gesteld. Je gaat op zoek hoe jij liefde kunt voelen en ervaren want je voelt je in de steek gelaten zo nu en dan. En hoe harder je roept hoe minder dat er thuis zijn. Hoesten, griep gevoel blijft aan! Ook pijn in je lichaam kan voorkomen en ook kun je snel op je tenen getrapt zijn omdat je overprikkeld bent. Je zit midden in een proces/probleem. Veel te vroeg wakker of niet meer kunnen slapen doet ook nog geen goed. Zoek vandaag een lichtpunt waar je energie van krijgt.

 

Voor de bruggenbouwers en voorlopers: het is vandaag een feestje en je zal het vieren ook. Wat heb jij een plezier en je deelt jouw inspiratie en inzichten! Je blaakt van zekerheid door liefde deelt met anderen. Echter; let wel op je energie want er zijn mensen in je omgeving die energie nodig hebben en voor je het weet ben je leeggezogen. 

 

Er komt na maandag (aardse tijd) ‘bezinningsenergie’aan. Collectief ,dus iedereen, niemand uitgezonderd keren we diep naar binnen. Pijnlijk, heftig en toch vernieuwend!

bloemen-balk

16-11 Energetisch Journaal:
Oude herinneringen komen spontaan je gedachten in vandaag, dat komt omdat de oude lagen misschien nog iets van zuivering willen. Het zou kunnen dat even een (kleine) irritatie of frustratie je aan het wankelen br…

engt omdat het je raakt. Hierdoor kan je energie gaan schommelen maar tegelijkertijd krijg je ook berusting. 

Pure intentie is het medicijn om je energie hoog te houden. 

Weet dat iedereen vandaag ‘last’ heeft van het niet optimaal kunnen verbinden omdat het collectief is.

Met je hoofd uit je overal zijn behalve als eenheid bij jezelf. 

 

Onthoudt dat de komende dagen aanhoudt met zuiveren. Het beste is het gevoel te laten zijn en te laten komen. Je kunt onbelangrijke dingen kwijtraken. Onbelangrijke gedachten of dingen die je moet onthouden zullen gewoon worden vergeten. Het hoort bij de komende tijd dat je je niet meer focust op dingen die zinloos voelen. Probeer ook niet te oordelen over andermans leven of daden want dit word het grootste ‘energetisch’ proces komende weken.

 

Voor de bruggebouwers en voorlopers: jullie kunnen behoefte hebben aan stilte en zijn bezig met rust & balans te behouden in deze drukke dagen. Je vecht niet meer tegen de tijd maar soms overmant je wel even dat drukkend gevoel van ‘aardse tijd’. Zoek ‘gelijkgestemden’ om je energie te verhogen! Werk je aan een plan, deel het want overal is ‘synergie’ nodig. Je komt precies waar je zijn moet, vertrouw!

 

Voor degene die in proces zijn:

Het lijkt niet mee te zitten, de energie is laag en de moeheid word extremer terwijl je dat niet wilt. Ook je slaapritme kan flink verstoord zijn. Word het niet eens tijd om te kijken: ‘wat voed ik elke dag?’ Hoesten, verkouden en grieperig gevoel kan je de komende week overvallen omdat je cellen nog volop in beweging zijn alles eruit te gooien wat er niet meer bij hoort. Stel jezelf de vraag: ‘wat is mijn geschenk voor de mensheid’. Kijk eens of je ergens een missie kunt vinden waar jij energie zou krijgen om 15 minuten per dag aan te werken.

 

Kinderen: zij kunnen in de ochtend niet goed meer uit bed, worden hangerig en komen meer energie halen dan ooit (ook door zeuren en ruzie maken). Ze raken vermoeid van het vele ‘doen’ op school en raken emotioneler door een ‘kleine’ situatie. Ze zijn geneigd om naar slecht voedsel te pakken om hun energiepeil te verhogen. Help ze door uit te leggen dat wat er gaande is, dat alles sneller gaat en dat we in een verandering zitten, dat ouders er ook last van hebben.

bloemen-balk

15-11 Het Energetisch journaal voor vandaag: hoe kan het ook anders het regent ‘cadeautjes’.
De ontmoetingen die je hebt zullen niet voor niets zijn en hebben invloed op de komende dagen. Vandaag staat een belangrijke ontmoeting op het spel namelijk de ontmoeting IN je hart. Er komen nieuwe inzichten aan het licht en degene die de energie goed beheren zullen inspiratie krijgen en energie vermeerderen. …

Kijk goed om je heen er worden ‘energetische’ samenwerkingsverbanden gelegd.

 

Degene in proces zullen een bezinningsdag ontvangen waarin de moeheid goedvoelbaar is en op zoek gaan naar enige verlichting. De persoon die je het eerst ‘ontmoet’ waar dan ook mag via Social media al een boodschap voor je hebben. 

 

Op weg naar puurheid zal je eerst je winterjas (schild) mogen verlaten. De sluier in de kosmos word langzaamaan dunner en het uitdijen van het universum is voltooid, nu gaat de energie weer samenballen….de peristaltische beweging van het kneden van energie is VOELBAAR. Geef je over….of geef je over. Dij op de stroom van ‘leven’. Het diepe weten in jou geeft je het universele vertrouwen.

 

De buitenlucht doet wonderen, de stilte is aanwezig. Op alle niveau’s is de harthealing voelbaar… We keren binnenkort het tij (nog even doorzetten) en gaan van de chaos – PURE verbinding maken.

.Engel1

14-11
Na de E-clips kun je twee dingen ervaren:

Voor degene in proces: zware vermoeidheid, vaak wakker en vooral een zware energie die de dag moeilijk maakt. Het lijkt wel of alles op je af komt en dat je geen
helder lichtpuntje meer hebt.
Tot overmaat van ramp valt vanalles uit je handen en lijkt het wel of je hoofd overal is behalve in je lichaam… het mag er zijn… vecht er niet tegen maar laat het los….
Voed je zelf niet teveel met andermans zware verhalen en probeer in je hart te gaan door je af te vragen “hoe voed ik mijn hart en waar word ik blij van”.

Voor de bruggebouwers, de voorlopers: Een boost aan energie en tegelijkertijd innerlijke rust. Het zal wat onrustig kunnen zijn in de buikstreek omdat de zonnevlecht echt optimaal gaat zuiveren en helen.
Het is zoals het is en je geeft je over aan je missie/toewijding met een lach.

Kinderen hebben het meeste last van deze omwentelingen, niet omdat ze last hebben van de tollende energieën maar omdat de ouders/leraren en omgeving onrustig is en ze kunnen het niet plaatsen. Geef je kind extra aandacht en probeer te luisteren naar wat ze nodig hebben… neem er de tijd voor.

belopen

bloemen-balk

 

13-11 

We stappen de nieuwe belevingsLevel van ware liefde in…. 

Wat je denkt en waard bent daarmee zul je verbinding maken dus je krijgt heel veel levels in waarheden en gevoelens. HOUD je enrgie HOOG door je innerlijke KRACHT! 

Ga niet mee in je innerlijke strijd en laat anderen ook in hun waarheids-waarde. 

Daarmee bedoel ik verbind je op je eigen level of hoger, ga in elkaars goede ‘vibe’ zitten zodat de energie heerlijk hoog blijft… 

De nieuwe level zal innerlijk goed haalbaar zijn (mooi woord is 5de dimensie en zelfs 6de dimensie is haalbaar) maar houdt er rekening mee dat collectief gezien de nieuwe level nog niet voor iedereen BEWUST voelbaar is en dat depressie, moeheid en het niet meer weten of totale oerangst het gevolg kan zijn bij je medemens. 

 

Oordeel niet maar vertel wat je weet en verspreid je wijsheid daar waar nodig is. 

Wat ‘tijdelijk’ in duister leeft kan geen fel licht verdragen dus dim je licht door je woord en gevoel aan te passen als je liefde verspreid. 

Onthoudt, wij zijn een en dezelfde energie ondanks er levels zijn gecreëerd door de mens…..Ware liefde heeft geen ‘levels’ al ervaren we het zo wel, niemand is verder in bewustzijn maar is op een andere belevingsplek daar waar EENHEID op het 

middenpunt een ijkpunt! is.

 

bloemen-balk