rose-gross

 

Ik zal eerlijk bekennen dat ik het boek 50 tinten grijs niet heb gelezen al vind ik erotiek een mooie energie. De kleur grijs sprak mij niet aan. Bovendien wat de massa leuk vind, vind ik nooit zo bijzonder. Maar was de titel 50 tinten roze geweest dan was ik wellicht ervoor gevallen. Ik hou van Roze want ze is de kleur van liefde, zoetsappig, warm, kinderlijk en bovenal mijn levenskleur. Hier in huis wemelt het van roze spullen en jawel ook de wanden zijn roze aan de binnen en buitenkant van het huis sprankelt in zacht roze. Ik hou van de passievolle roze dagen, dagen met inspiratie, liefde en vooral veel tinten roze in veelzijdigheid. Vorige week was ik in gesprek met de liefste Filez aan onze beroemde keukentafel en het ging over echtheid en puurheid. Ze vertelde dat ze iemand had gesproken die twijfelde aan mijn echtheid. Voor ik het wist daalde mijn energie want zeg nu zelf, wil jij het horen dat iemand aan jou als persoon twijfelt?

Natuurlijk kun je de theorieën erop los gooien dat we een spiegel zijn en dat het niets met mij te maken had. Het raakte mij persoonlijk dus ik was verantwoordelijk voor mijn energie beheer. Als ik iets binnen laat komen dan is het mijn emotie, mijn energie. Maar wat is dan ‘mijn energie’? mijmerde ik die nacht in bed. Angst & afgunst associaties en waardeoordelen komen door een onbewuste kijk op liefde.

 

Tot ik het antwoord zomaar hoorde van mijn innerlijke, pure stem: ‘je hebt je energie te leen van het universum’.

 

‘What the fuck!!! Als het dan al niet ‘mijn energie’ is’ antwoordde ik wat is dan wel van ‘mij’. Waarop mijn innerlijke, pure stem die ik voor het gemak even ‘het leven’ noem fluisterde: ‘jij bent liefde en dat heeft niets meer nodig. Energie kun je ervaren als elektriciteit. Je gebruikt het wanneer nodig en ben je opgeladen gaat de energie heen daar waar nodig. Er is overvloed dus je hoeft je energie niet te beschermen, ze deelt zich vanzelf en vermeerdert zich als de energieën samenkomen. Dat zijn de hoogtepunten van energie shifts’.

  

Ineens heb ik het inzicht. Wij zijn energie en bepalen zelf onze energie af- en toevoer. 
In 50 tinten grijs zijn de hoogtepunten seks liefst met vele speeltjes en in 50 tinten roze zijn dat verschillende belevingen van rozige energie! 
Hoe meer ‘hoogtepunten’ we beleven hoe rijker onze geest en hoe meer energie wij ervaren! Daarom voelt en ervaart iedereen de dagbeleving anders…. 
Welke tint roze jij kiest in het moment is afhankelijk van je innerlijk energie shifts die je maakt. Dat laat het leven je steeds ervaren! 

 

Eigenlijk vind ik het niet meer erg dat mensen aan mij twijfelen aan mijn echtheid. 
Degene die twijfelt is zich nog niet bewust van het feit van ’50 tinten roze’! 
Er is niemand namaak of niet puur omdat je van nature PURE energie! Hoogtepunten in puurheid zijn energie shifts zonder waardeoordeel en vol inspiratie, liefde en vooral passie! 

Laten we onze gedachten in ieder geval ‘rozer’ maken zodat we de grijze wereld mooier maken en welke tinten jij kiest, dat is aan jou! Een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar! 
We mengen wat liefde door de passie en er ontstaat een overvloed aan kleuren!

 

Liefs Annemarie