new2

 We horen elke dag wel wat voorbij komen over de financiële crisis; ondergang van het financiële systeem en verliezen op de beurs. Je mag het best weten, ook wij hebben te maken gehad met aandelen die gekelderd zijn. Lig ik daar wakker van: nee. Waarom niet? Omdat geld slechts een ruilmiddel is, mede voor je basis behoeften en financiële vrijheid. (Geld is geen emotie.)

Er is pas crisis als je er een crisis van maakt en andermans paniek en angsten gaat geloven. Als je mee doet met de financiële crisis hype word je een van hun angstige predikers. Je kunt alleen nog maar focussen op wat nu speelt en je blijft vast geroest in je eigen hersenspinsels. Help jij jezelf daarmee gelukkig te worden: nee. Je innerlijke straal is uitgeblust en de passie beweegt niet of nauwelijks.

Zonde als je mee doet in dit bovenstaande verhaal want ook in jou zit veel meer potentieel.

Ik heb jou een ander verhaal te bieden. Het is DE tijd om echt te gaan doen wat jouw hart werkelijk wil. Zakelijk is maar een woord wat onderscheid biedt tussen jou en werken. Werken vanuit je missie is niet zakelijk maar passievol ondernemen. Als je werkt vanuit je hart ben je succesvol, want de synergie is precies zoals het moet zijn. Alles komt samen en zal alleen nog maar meer beweging geven, zowel in innerlijke als materiële rijkdom.

1/ Laat los wat je geforceerd vasthoudt omdat het ‘vroeger’ werkte, laat los wat niet bij je past en wat niet (meer) resoneert met je hart! 
2/ Pas synergie toe. Synergie is een zakelijker woord voor liefdesverbindingen wat samen gaat met passie.
3/ Kijk links en rechts in plaats van alleen recht vooruit
4/ Praat met elkaar en maak samen een idee groot door een ‘wij-gevoel’
5/ Oplossingen zijn gericht op problemen. Uitdagingen maken energie vrij voor mogelijkheden.
6/ Vier met elkaar de dag en voer een ritueel met zegeningen en dankbaarheid in.
7/ Elk compliment wat puurheid bevat vergroot de samenwerking

Maak in 2012 dromen waar door “Out of the box” te denken en vanuit synergie te handelen. Niemand weet wat er gaat gebeuren, maar als je angst voor de toekomst creëert zal het heden nooit zo vruchtbaar zijn. Laat de angst varen en maak je klaar om je mooiste jaar ooit in te gaan. Een bijzonder krachtig jaar met heel veel piekmomenten maar ook heel veel explosies op allerlei leefgebieden. 

Houd er rekening mee dat als jij het levensspel meesterlijk kunt spelen en ook jij anderen kunt ‘besmetten’ met schoonheid, succes en vreugde. Wil je een handleiding om 2012 door te komen; je kunt altijd het boek Magoli lezen. Laat de magie van het leven je netwerk positief raken en zorg ervoor dat passie en vernieuwing in actie blijven, dan kun je elke uitdaging aan met een gulle lach.

Ware levensgenieters vieren het leven elk moment.

Life and Work wil iedereen een succesvol & gezond netwerkjaar toewensen.