Een kerstgedachte, blog met liefde, overpeinzingen, vertrouwen en nog eens liefde.
Wat een magisch jaar was hebben we beleefd en bijna is het einde van 2012 nabij! Dan ga je terugblikken.

bloemen-balk

Heb je de goede keuzes gemaakt en waren er dingen die je anders had kunnen doen. Alles draait om keuzes maken en aan elke keuze zit een ‘offer’ omdat je andere wegen niet hebt bewandelt. Ik heb dit jaar gekozen voor liefde, 100% verantwoording nemen en bij keuzes maken: wat zou liefde doen in te zetten.

Wat beschreven in mijn boek Magoli.

Dat resulteerde in een hoop bekendheid en succes! Hoe kwam het dat als je jaren energetische blogs schrijft en niet word opgemerkt en nu wel. Het antwoord is PURE uitstraling! Wat je uitstraalt is VOELBAAR! Maar ook mijn onzekerheid heeft plaats gemaakt voor zelfvertrouwen en hierdoor is mijn innerlijke waarde sterk gestegen! De pure liefde en de zuivere innerlijke kracht samen maken een explosie passie los die gemengd wordt door ‘samen’ delen. Normaal hoefde ik de media niet in, komend jaar heb ik gekozen om het geschenk wat ik heb voor anderen te delen.
Mijn boodschap You are a gift to the World’ ga ik uitbreiden door het jou en jou te laten ervaren! Ik neem meer lezingen aan en zal de boodschap verspreiden dat jij er ook toe doet.

Ik schrijf mijn boek in 2013 af met de titel; ‘Van waardeloos naar waardevol’. Ook de bedrijfstrainingen Train your Value” met het Value team gaan in 2013 van start!
Als ik van een waardeloos gevoel als persoon af kan komen en als waardevol persoon een bijdragen kan leveren aan anderen, kun jij het ook!
Mijn missie is JOU in je KRACHT te zetten! Dat ga ik doen ook!

Het is bevrijdend en heerlijk om echt jezelf te kunnen zijn zonder al die prikkels uit te hoeven delen uit angst en verdediging. Ook zit er een andere zijde aan de medaille daar waar puurheid en jezelf zijn er is, niet iedereen kan er mee dealen! Dat respecteer ik en ook deze mensen die je lief hebt mogen hun keuzes maken. Zo ben ik oma geworden maar heb het kind niet mogen zien.

Mijn oudste zoon heeft de keuze gemaakt dat ik een ‘slecht’ persoon ben…en zoals hij het zo mooi zegt ‘als ik die kop van jou al zie dan krijg je al haatgevoelens’. Hij besloot dat hij mij nooit meer wilde zien. Ja, dat is minder om te horen maar voor zijn gevoel realiteit. Ook hij heeft recht op zijn eigen leven. Ik heb hierdoor geleerd om de Magoli regels toe te passen en zowaar het werkt! Ik heb de verantwoordelijkheid genomen en puur in mijn hart gekeken en kwam geen slechtheid tegen maar ook niet bij hem. Het is zoals het is. Het is een beeld en vaak ook door anderen gevoedt wat hem tot die keuze bracht. (veroordelen met gelijkgestemden) Daarom ben ik blij dat Magoli is geschreven en dat we in 2013 echtheid mogen gaan toepassen! Wat je denkt of voelt: het mag er zijn! Het is een keuze!

Hierdoor kies je de weg die het beste bij jou past. Ik ben trots op alle drie mijn kinderen juist omdat ze hun eigen weg vanuit hun beleving kiezen! Weet je, het geeft mij een gevoel van vreugde, niet meer van pijn en verdriet! Hoe mooi is het dat je als moeder zijnde je kinderen de onvoorwaardelijke liefde ECHT kunt schenken. Je geeft ze de vrijheid om te doen wat ze willen met hun leven…. Het accepteren van keuzes van anderen wordt gemakkelijk als je er geen lading verdriet of angst er meer aan hangt. Zo kun jij ook jouw PURE keuzes maken die jou op het pad van groei, bewustwording en liefde houden. En weet je, afwijken mag en ooit daarboven val je elkaar liefdevol in de armen. Weet dat de mensen die jou de grootste liefdeslessen geleerd hebben jouw leraar zijn geweest. Dat kan alleen als jullie liefde voor elkaar zo onnoemelijk PUUR is!

Iedereen is namelijk PUUR van nature! Al zie je dat nu niet altijd in, maar als je lichaam is verlaten en jij pure energie bent, zal je elkaar voelen en elkaar de hand schudden en dan zeg je tegen elkaar: dat hebben we goed gedaan he, wat een ervaringen hebben we elkaar gegeven… Wij zijn trots op elkaar!
Ik heb DOOR dat onvoorwaardelijk liefhebben een kwestie van acceptatie is. Het opblazen van verdriet en angst is een keuze maar ‘wat zou liefde dat ook doen’? Ik heb de weg van liefde gekozen en mijn eigen hart verwamt met de woorden die ik ooit eens las en deze woorden geef ik aan jou door: “Alles heeft ze, al valt alles om haar heen in scherven. Ze heeft altijd nog haar eigen hart vol liefde…”

Laat ik jou dat in 2013 wensen een hart vol eigenliefde! Maak je dromen waar, weet je nog: “You are a gift to the World”. Wat is jouw geschenk aan jezelf en tevens aan de wereld? Volg je hart en maak je droom tot waarheid. Verblijdt anderen en jezelf met de hoogste versie van jezelf. 2013 is het jaar van je hart volgen! En dat is!

Liefs Annemarie

ps Ik heb met de puurste zorg mijn blog geschreven, normaal liet ik die verbeteren maar ik heb nu eenmaal dyslectie en heb besloten dat ik de blogs ook puur publiceer zonder verbeteringen.