Blog: Het magische gevoel.

De afgelopen maanden heb ik mijn werk vooral gericht op het bedrijfsleven.
Ik wilde zien of het bedrijfsleven klaar was voor de echte verandering en transformatie, maar mijn hartje van binnen werd er niet blij meer van… Het kostte mij erg veel energie. Het bedrijfsleven wil direct resultaat, maar mensen moet je niet niet hoeven te overtuigen, persoonlijke ontwikkeling heeft tijd nodig. De een krijgt in een paar minuten een Aha moment en de ander heeft dat dagen later.

Als je zesde zintuig optimaal werkt en je collectieve “wij”gevoel heel sterk is, dan kun je niet anders dan een transformatie van liefde ondergaan.. Ik heb echt 1000den mensen het magische universele gevoel mogen laten ervaren en dat geeft verbinding, rijkdom en wat harten die een sprongetje maken. Wijsheid zit in iedereen… en daar gaan we…..

Het magische gevoel door de verschuiving der verschuivingen

Wij zijn verheugd dat we weer onze ‘energetische’ informatie kunnen delen. Met wij bedoel ik, jij en ik en alles wat leeft en ‘is’.
We naderen in aardse tijd 6 juni en daar gaat het op aarde gebeuren, de verschuiving der verschuivingen. In het universum is, op de aarde na, de verschuiving al geïntergreerd naar een hoger bewustzijn. 
We zijn nu nodig om met elkaar de vibraties van de aarde te herstellen en te verhogen. Dualiteit speelt parten, macht heeft de collectieve energie in de hand waardoor er meer naar anderen wordt gekeken dan in je eigen hart.

We zijn een goddelijk vuur en met elkaar bereiken we de hemel. Wordt het niet eens tijd om nu je hart te volgen en ECHT jouw missie uit te voeren? 
Jullie zijn allemaal coach en adviseur van elkaar. Geef elkaar verbinding en werk met passie aan je eigen kracht. Ontvangen van energie hebben jullie al geleerd en dat hebben jullie meer dan genoeg in de praktijk gebracht. 
Vergeef jezelf je wonden, je pijn waarin je liefdeslessen hebt mogen leren. Ze waren een geschenk aan jou zelf. 

Glimlach naar jezelf en zet de woorden “wat zou liefde doen?” in om je helingsproces in gang te zetten. Daardoor kun jij je ook inzetten om de collectieve liefdesstroom voort te laten bewegen. Hoe meer je geeft, hoe meer energie vermeerdert. Door te delen krijgt energie meer kracht en wordt de collectieve energie ook krachtiger…. 
Hoe meer kracht, hoe meer verbinding in liefde. Geef anderen het voorbeeld hoe je kunt ‘geven’

Als 6 juni de subtiele energieën van Chrisma (Christus -Maria energie) opnieuw de aarde naderen dan zal je ziel je opnieuw laten herinneren wat je hier komt doen op aarde. Wat jouw missie is en wie jij werkelijk bent. Je zult erachter komen dat ‘ik ‘een illusie is…. 
‘Wij’ zijn een straal van liefde. 

Tot 20 december aardse tijd is jullie taak om te geven geven in plaats van te nemen, zodat de helende kracht van samengebalde liefdesenergie zorgt voor een verandering van leef omstandigheden. 

Er zal veel chaos zijn om je heen en in jou als je tegen de stroom inzwemt. Als je nog individueel denkt en voelt, heb je de volgende klachten: je terugtrekken in je schulp, moe en zelfs uitgeput zijn, verschillende klachten in darmen, organen en keel. 
Bereik je de nieuwe transformatiefase, dan ontvang je de chrisma-energie en zal je tijdelijk een enorme onderrugpijn kunnen ervaren en een (tijdelijke) verandering van stem. Het leven lacht je toe en je komt gelijkgestemden tegen. De sluier wordt dunner tussen kosmos en aarde. Zoek de universele leraar in elkaar. 

Weet dat elk oordeel over een ander een oordeel in jou zelf is waarin je liefde ontkent. Je hartslag daalt en je ervaart momenten van innerlijke rust. Gedrevenheid maakt plaats voor ‘weten’. Je weet wat je moet doen, dus het kost je minder moeite. 
Na deze fase zullen er momenten zijn waarop je overvallen wordt door het magische gevoel van ‘één zijn’. Deze momenten zullen steeds langer aanhouden. Dat magische gevoel geven wij door, terwijl niemand op aarde dit gevoel nog heeft gevoeld. Deze betovering evenaart niet wat jullie aan vreugde kennen. 

Laten we samen dansen en elkaar omhelzen omdat we liefdespartners zijn die elkaars Licht aanschouwen. Geef elkaar de hand en beleef de mooiste magische momenten samen… Het universele Licht is immens groot en zal uiteindelijk iedereen weer laten herinneren aan ‘Thuis’ 

It’s the Light we Share Together!

Liefs Annemarie