Ik kwam gister een lieve, leuke jongeman tegen tijdens mijn lezing in Moergestel en die zei de geweldige woorden: “ik ben fan van jou” En weet je, ik was direct van fan van hem…
Dank je wel Ronald voor onze PURE ontmoeting. De wereld gaat nog veel van jou horen..
Je bent gaan staan en je gaf je zelf even een podium toen jij jouw woorden uitsprak!


Dat bracht mij op het volgende idee dat ik wil delen met jullie:
 

Ik ben fan van mij en van jou!Als we nu eens allemaal fan van elkaar gaan worden (mooi doel toch?) en elkaar de hemel in prijzen, liefhebben en samen met elkaar een grote fanclub maken. Spreek hardop je waardering eens uit of zeg een oprecht lief woord op het moment dat het even ‘fout’ gaat. Ook als je zo nu en dan die persoon even niet aardig genoeg vindt, of als die persoon twijfelt, geen keuzes kan maken, rare trekjes heeft of misschien wel anders is dan anders.
Dat betekent dan ook met alle positieve en negatieve waarnemingen die je bij die persoon hebt!

Ik dacht aan JOU! Begin eens bij JEZELF Wordt fan van jezelf en je hebt een onvoorwaardelijke fanclub om je heen want het is nog altijd zo binnen, zo buiten!
Als jij de grootste fan van jezelf wordt zal je anderen net als jezelf weten te inspireren hoe leuk je bent! Juist door jezelf te zijn val je op en laat je zien hoe ECHT jij bent!
Kleur je innerlijk roze zodat de buitenkant ook liefde uitstraalt!… Laat de roze frequenties op de wereld los en begin met je zelf.
Durf open te zijn en prijs jezelf en anderen dagelijks!
Maak er een ‘nieuwe’ gewoonte van je grootste fan te zijn. Dan ben ik fan van jou!
Liefs Annemarie