Energetisch journaal na de ‘Full Moon’:

 

Een golf van bezinning zal naderen of je zit al in deze energie.
Het voelt als een soort van verstilling terwijl er van alles in en om jou beweegt! Je verleden komt omhoog, je voelt de energie sterker dan voorheen en de verbindingen die je nu maakt zijn puurder dan voorheen. Eigenlijk zal je ‘offers’ moeten brengen, wat laat je achter en waar richt jij je op! Met alles vasthouden blijft je hoofd vol en zal je de stilte nimmer ontmoeten. Het beste kun je alles wat energie kost achter je laten. spiegeltje

Je hebt namelijk een doel, een missie waar je heen wil. Focus op jouw doel en als je het niet weet, keer dan eens naar binnen. 
Er is ook een ‘gezamenlijk’ doel, waarom jij en ik, en jij hier op deze aardbol zijn. We willen ontdekken, ervaren hoe onvoorwaardelijk liefhebben voelt. 

Als je nooit hebt ‘vastgehouden’ hoef je niet los te laten maar alles wat in je geest is opgeslagen als ‘verwachting hebben over’ is voorwaardelijk. Dit is een proces waarin je energie mag loslaten. 
Het is nu belangrijk waar jij je ECHT op wilt richten.

 

Na de volle maansenergie zal de bezinning je meenemen om processen die lopen op te lossen. Dat heet berusting, waardoor je innerlijke rust zorgt dat je geen aandacht meer hoeft te schenken aan negatieve gedachtes of negatieve situaties. 
Het zal niet altijd makkelijk zijn maar weet dat er ‘voorlopers’ zijn die met je meelopen.
Nogmaals, het is zo belangrijk hoe jij creëert. Leer in te zien dat alle gedachten kracht zijn en dat het universum goed of fout NIET kent. Zij geeft jou onvoorwaardelijk wat je uitzendt!

 

Het is de tijd van gunnen, gun anderen net zoveel als dat je zelf zou willen. 
Leer anderen te zien in schoonheid, liefst zonder al te veel oordelen. Al mag je wel mens zijn en mag je echt wel zeggen als je iets voelt of ziet wat niet fijn is. Zo open je andermans ogen ook!

Iedereen is op weg en iedereen maakt fouten. In plaats van die fouten veroordelen kun je de ander ook helpen en juist bijstaan. Juist als je de ander zijn/haar daden zou willen veroordelen, kun je helpen. We veroordelen vaak iets te veel! Kijk naar Estelle Gullit en Badr Hari in de media, dat wordt zo opgeblazen en wat voor verhaal is nu echt? Zoek een middenweg en dat werkt het beste als jij je niet bemoeit met andermans leven. 

 

Richt je energie op jouw weg en help mensen onbaatzuchtig, omdat het beiden een goed gevoel geeft! Stop EXTRA energie in de medemens en biedt helderheid aan. Heb de moed om je hart te openen omdat jij OOK nodig bent in dit collectieve proces! Je hebt ervoor gekozen om te zijn wie je nu bent! 

 

Deze tijd vraagt om PUUR jezelf zijn en 100% verantwoordelijkheid dragen voor je gedachten, gevoelens, emoties en je daden!
Laat je zelf zien zoals je werkelijk bent, dat is het mooiste geschenk wat jij jezelf en anderen kunt geven!

Liefs Annemarie