Bali was top, magisch en bovenal romantisch.

Iedereen zei je moet het gevoel van Bali gewoon ervaren en dan op laten komen en weer laten gaan.Kinderen lopen in Bali langs de straat Er waren zoveel hoogtepunten en ook een punt wat minder was, een Bali bellie noemen ze dat. Mijn buik was direct van streek maar dat mocht de pret niet drukken.

We starten in Ubud, waar je direct in een plaats van drukte en harde geluiden terecht komt.
De winkelstraat was vol met dezelfde winkels en veel massagesalons, ja ook de aapjes waren er (maar die vond ik niet zo leuk eigenlijk omdat ze agressief waren).

ubud1Hoogtepunt 1: Ubud heeft een prachtige omgeving, vooral de rijstvelden zijn magisch! Hierdoor wordt je direct betoverd door de natuur. Maar ook de mensen wij hadden direct ‘vrienden’ gemaakt!
Hoogtepunt 2: Na drie dagen gingen wij naar Sanur en waar wij waren, dat was een paradijsje en die rust en sprankelende, hoge energie dat was zo fijn. Ik heb hier alle dagen aan mijn boek gewerkt. De titel wordt; Leer, Lach en Geniet.
Een simpele titel die lijkt op Eat, Pray and Love wat ook een deel in Ubud afspeelt. De titel van het boek is ook precies hoe ik in het leven sta en ik heb een boek geschreven over ‘PUUR’ en ‘de energie van WAAR’ die je op elk moment kunt toepassen.holywater
Hoogtepunt 3: Toevallig (nou ja toevallig) heb ik 2 inwijdingen gekregen van dezelfde goeroe uit het boek Eat, Pray & Love waardoor ik de innerlijke rust heb gekregen en een prachtig healing proces heb ondergaan.
gustiHoogtepunt 4: Dat was de ontmoeting met Didik, al meer dan 12 jaar een vriend van mij waarin wij veel hebben gedeeld ook spiritueel gezien! We werden meegenomen uit eten aan het strand van Kuta. En daar hing energie, kijk maar allemaal Orbs. Didik bleef nog drie dagen en zorgende voor de ontmoeting met Guru Gusti maar nam ons ook mee naar de tempel.
Hoogtepunt 5: De tempel die wij bezochten was de dag op de volle maan waar iedereen ‘het heilige water’ doorliep om gezuiverd te worden.
Hoogtepunt 6: was de ontmoeting met de Westi en haar kruiden in haar biologische tuin. Ook de tuin van de regering mag ze gebruiken. Ze heeft 14 mensen in dienst die kruiden plukken en haar puur natuurlijke producten vervaardigen. Hemels.
Een deel van haar producten komen naar Nederland en ga ik hier als groothandel verkopen. Zon hoge energie  heb ik nog nooit gevoeld in natuurproducten. Haar thee is geweldig! Je ‘relaxt’ per direct en is heel wat anders dan de theebuiltje in de winkels hier.rijstvelden
Hoogtepunt 7:  Dat waren de dagen met Arno. Mijn man is werkelijk geweldig, aantrekkelijk en vooral een echte lieverd. Wij hebben elke dag genoten met elkaar en van Bali!

En nog een hoogtepunt: Er komen alleen maar hoogtepunten bij want ik wil iedereen de puurheid en liefde laten voelen die ik nu ervaar. Als ik het kan voelen weet ik zeker dat elk mens in staat is om Puurheid te voelen. Ik ga inwijdingen geven, een keer per maand om de Kundalini energie te laten stromen, een blessing voor het hart en een ‘touch of pure love’!
Deze zijn ‘for free’ inclusief een kopje bali- kruidenthee.

Nog steeds gaan de ervaringen door want direct na thuiskomst was er van alles mis gegaan, niet bij onze kinderen gelukkig. Maar de innerlijke rust blijft bij ons….en sterker nog; wij lachen erom! Heerlijk toch….  Bali dank je wel voor alle magische ervaringen!

 

Liefs Annemarie