Er wordt veel geschreven over kinderen die op school of in hun omgeving worden gepest. pesten
Maar volwassenen kunnen er ook wat van.
Kijk maar eens als er een scheiding plaatsvindt en dan kan je worden gepakt op emotionele en financiële vlakken.
Waar je ooit zo van hield is verandert in een uitmuntende pester die je leven zuur maakt.
Je leven is niet aangenaam met deze zwaar drukkende lading van negativiteit.
Maar niet alleen in liefdesrelaties is het zo, ook in vriendschappen of werk gerelateerd zijn er volwassenen die anderen pesten.

 

Iedereen is wel eens bewust of onbewust een pester geweest, zeker in andermans ogen.
Wat ik deed als ik gepest werd door woorden of door andermans daden, dan liep ik van de situatie of persoon weg.
Met het vervolg dat de ene pester ophield en er een andere voor in plaats kwam. Ik had niet in de gaten dat mijn UITSTRALING deze energie aantrok.
Doordat ik het niet oploste bleef ik ‘ze’ tegen komen. Met name vrouwen omdat ik zelf niet inzag hoe krachtig en mooi ik was.
Mijn afstemming van energie was dat ik dus waardeloos was ik straalde dat uit en zo trok ik mijn aangename pesters aan.
Die meestal eerst dichtbij kwamen en hun vriendschap aanboden. Onder pesten versta ik iemand bewust treiteren en bewust met negatieve woorden en daden besmeuren.

trienOp dit moment hoor en zie ik het steeds meer, de mensen die elkaar lief hadden treiteren elkaar, ook via social media.
Ook het oneerlijk zaken doen want ook ‘zakelijk pesten’ behoort tot deze categorie. Bijvoorbeeld rekeningen niet betalen, niet komen opdagen, toch met een ander in zee gaan of kwaad spreken over een bedrijf.

Ik ben naar binnen gekeerd (aantal jaar geleden) toen ik in mijn naaste omgeving weer eens flink werd ‘gepest’ door een ex-cursist, zelfs naar de supermarkt deed ik liever niet meer alleen. Die boze ‘lading’ ontliep ik liever.
En toen kwam ik erachter dat de pester onzeker en afgunstig was en zo mijn energie ‘vampierde’, dus ik gaf het dus gewoon weg!
Logisch als men zelf tekort kwam dat je het bij een ander ging halen en als het zo makkelijk gaat, waarom niet!
Zo ontstaat de volgende en de volgende en weer de volgende keer! Totdat je het zelf doorbreekt! Ik besloot de ‘lading’ van boze energie niet meer te ontlopen en mijn angst in te ruilen voor PURE liefde voor mijzelf. Mijn uitstraling werd anders en voilà, ik trok alleen maar mensen aan die graag bij mij waren die ook puur en liefdevol zijn en nog steeds eigenlijk.

Natuurlijk komt er nog wel eens een pester op mijn pad, maar dan herken ik het.
Doordat ik het herken en in mijn pure liefdesenergie blijf kan ik de energie omdraaien en de spiegel weerkaatst terug.

Ik denk dus dat pesten kan worden opgelost op het moment dat je inziet dat wat je ECHT uitstraalt zowel zakelijk als privé.

 

Wordt je gepest en je beleeft een negatieve aanraking?
Blijf in jouw hart, blijf oprecht en probeer niet te oordelen (zodat je pure gedachten blijft houden).
Dus ga ook niet die ander zwart maken bij anderen want dan doe je hetzelfde!
Ook in dit stuk geldt: karma is een boemerang dus daar hoef jij weinig aan te doen, dat overkomt de pester vanzelf. E
n dat is de enige remedie om je niet uit het veld te laten slaan door negatieve daden, gedachten of gevoelens.
Wat betreft alle volwassen die graag bewust een ander kleineren, uit het veld willen hebben of vinden dat een ander moet boeten: bedenk dat het anders kan. E
r zijn altijd meerdere manieren om iemand wat duidelijk te maken en op een fijne, liefdevolle en vooral PURE manier geeft iedereen het meeste voldoening!

 

Oja en de ouders wie hun kind worden gepest: zorg ervoor dat je puurheid uitstraalt, jouw emoties, pijn en verdriet zijn voor jouw kind voelbaar! pesten op het werk
Niet fijn om te horen maar hiermee kun je wel jouw rugzak opschonen waardoor de kinderen hun uitstraling –dat wat ze echt voelen- kunnen veranderen!
En vergeet niet; als jij jezelf, bedrijf of kind als slachtoffer ziet zit je altijd lager in energie en is het voelbaar voor anderen.
Woorden van vergeving kunnen het gevoel wat jou negatief heeft geraakt niet meer wegnemen maar je kunt wel je energie veranderen zodat je als waardevol persoon jou zelf en anderen lief hebt! In mijn boek Magoli schrijf ik drie regels: wees eerlijk, wees 100% verantwoordelijk voor jouw leven en leef met de vraag; wat zou liefde doen?
Deze drie regels zijn een leidraad om in jouw hart te zijn en je leven in vreugde te beleven, elk moment!  

Sta in je eigen licht en dan raakt jouw pure kracht van liefde andermans hart!  


Liefs Annemarie

 

Ps in deze blog heb ik mijn uiterste best gedaan zonder oordeel te schrijven maar het kan zijn dat je door woorden wordt geraakt. Lees het zo puur mogelijk van uit jouw hoogste Zijn alstublieft!