De grote transformatie is begonnen, voorheen hebben we gezuiverd, geheeld en nu herinneren wij ons weer wat onvoorwaardelijk lief hebben voelt. In kleine momenten is het gevoel weer helemaal waarneembaar. Je zal het eerst waarnemen bij anderen.  Je voelt zoveel liefde en genegenheid voor de ander en dan voel je dat je eigen hart een sprongetje maakt. Mensen die zich dienstbaar stellen voor anderen zijn niet meer bezig met hun eigen problemen, die zijn er namelijk niet meer. Zij gaan de uitdaging aan om er elke dag een prachtige dag van te maken!

pinkpuzzle


Let wel, er zijn nog veel conflicten waarneembaar en wees op je hoede dat je deze conflicten niet op jezelf afroept. De doseerknop van het universum is een beetje lam geworden namelijk. Je krijgt van alles wat je wenst een ‘stortvloed’ zowel positief als negatief! 


Nu voelt nog niet iedereen zich zo fijn. Afgelopen weekend kreeg ik wel degelijk het gevoel op de paranormale beurs in Rijswijk, dat ik daar niet meer ‘thuis’ hoorde omdat het  een zwaar gevoel gaf om daar te zijn! Ik nam waar dat er wel veel mensen daar waren die zijn blijven hangen en dragen hierdoor hele zware energie bij zich, waardoor de ruimte waarin het plaatsvond erg zwaar aanvoelde. Mijn zesde zintuig is 99% maar daar hoef je jezelf niet perse paranormaal of in andere spiritueel hokje te neer te zetten. Ik geloof niet meer in hokjes! Iedereen die zichzelf in hokjes zet zoals HSP, roker of ondernemer.. doet zichzelf te kort. Je bent op z’n mooist als je kunt zeggen en voelen “ik ben”. Meer is niet meer nodig want je bent alles wat je wilt zijn!

Het universum is aan het ‘vervellen’. Ze gooit haar oude jasje uit en de GoudVloed heeft de UHR veranderd en hierdoor kan je als een tovenaar te werk gaan en alles veranderen! Tante Til van de familie Knots deed het jaren geleden al. Ze maakte van een nare situatie en liefdevolle situatie met haar roze verf. Dat kun jij nu ook! Het enige wat je hoeft te doen is een tikkeltje ‘roze’ denken en de energie verandert direct!
Als je het gevoel hebt dat je zware energie bij je draagt en de bodem is in zicht, je schouders voelen zwaar en je kunt het financieel ook niet meer bolwerken, doe er wat aan. Maak een keuze en sta in je eigen licht. Het blijft altijd een keuze HOE je wilt leven. Op dit moment zijn de energieën zo licht dat zwaar, nog zwaarder dan het zwaarst voelt.

Blijf dicht in je hart want daar is liefde en licht. Aanvaard de situatie zoals die is maar wil je dat het anders wordt maak stappen en begin je eigen weg te plaveien en in te kleuren! Focus je op wat je WEL wilt!… Er openen zich nieuwe wegen als jij jezelf op je missie focust en hieraan daden koppelt. Doelen zijn zo snel bereikbaar geworden omdat alles heel snel manifesteert!
Er liggen zoveel mooie kansen voor je klaar en het enige wat je hoeft te doen is jezelf niet te beperken in overvloed! Jij bent NU nodig om de wereld te veranderen en roze te kleuren!
Je zal de juiste mensen tegenkomen en met elkaar zal je vreugde tot ongekende hoogte brengen. Geef jezelf inspiratie cadeau door de inspiratie zelf te zijn!

Jouw oude jasje verandert in een nieuw jasje  en jij bepaalt hoe jouw jas er uit gaat zien (die van mij natuurlijk roze) je kleed je uit en ook weer aan van binnenuit! Zorg voor een paar mooie schoenen die jou overal heen kunnen brengen. Wees bewust van elke stap die je maakt! Geniet! De grote omslag is NU, eindelijk, daar waar we met z’n allen op hebben gewacht, help mee om onze wereld mooier te maken door jouw uitstraling. Jouw kijk, gedachten en emoties hebben invloed op collectieve vlak.
Heb lief, dans met vreugde en voel je ‘thuis’ daar waar je ook bent!

 

Liefs Annemarie