Het universum verandert en vertrouwt op de processen die het ondergaat. De mens heeft er moeite mee want de veranderingen gaan zo ontzettend snel. Wij hebben onze ‘mind’ zo sterk ontwikkeld dat het voelen achterblijft. Enkelen lukt het om uit de collectieve stroom van angst te onttrekken. Ontvonk je innerlijke zon en laat de humor je grootste vriend zijn. Lach met samen en deel met elkaar een kaneelstok! Het kan zomaar een bewust moment van genieten zijn!
Het leven in het hier en nu wordt overmand door angsten en hersenspinsels die we elkaar vertellen. De ene situatie lijkt nog erger dan de andere. Ook het geld = energie blijkt totaal in chaos te zijn. Er is een spreekwoord wat zegt: ‘geld moet rollen’ en dat is ook zo… De energie mag in beweging blijven en zo houden we de economie levend. Maar we zijn wel allemaal verantwoordelijk voor deze beweging.
Verdien jouw energie met jouw missie.
Ga doen wat je echt leuk vindt en zorg ervoor dat  de collectieve energie in balans komt. Liefde hebben we allemaal nodig en er is overvloed!
Laat los wat jij niet meer nodig hebt en stop met oude patronen te geloven. Hierdoor maak je ruimte zodat je helder kunt creëren en positieve ‘nieuwe zaden’ kunt planten.
Ga leven in overvloed en haal je voldoening  uit jouw eigen kracht. Zorg voor jouw eigen levensstroom zodat je alles aantrekt op jouw levenspad. Het kan echt maar dan is het nu echt de tijd om te stoppen met jezelf te veroordelen. Je kunt alles wat je echt wilt bereiken, zet jezelf in beweging.

Als je tegen de levensstroom zwemt kom je het volgende  tegen: je wordt moe, creëert chaos in je leven, je trekt armoede op alle facetten aan, je krijgt een negatieve mindset en je ziet alles zwart in plaats van roze. Je krijgt ‘kleine’ lichamelijke klachten die overal opspelen en diepe angsten kunnen paniekaanvallen veroorzaken waardoor  de gedachten overuren maken in jouw lichaam.
Bij wie in zijn/haar hart zit gaat rondom de buikstreek, veranderingen plaatsvinden. Ik ben al gezonder en anders gaan eten, precies wat bij mij past. Let op de bloeddruk want doordat je levensdruk mindert wordt je bloeddruk lager en dat kan wat duizeligheid veroorzaken. Je slaapt beter dan ooit en je wordt uitgerust wakker. Je hebt energie voor 10.  Jij trekt precies aan dat wat jij nodig hebt voor jouw missie.

Je helpt elkaar met het ‘grote Plan’. Ook in ondernemersland is een collectieve reorganisatie bezig omdat de mensen die werken allemaal veranderen.
Een mening hebben mag maar kijk uit wat je veroordeelt.
In de aankomende weken zal pure uitstraling voelbaar zijn. Volg je hart maar wijs andermans hart ook niet af. Samen kun je bergen verzetten en alleen lukt dat niet. Je hebt elkaar nodig om het geluk te vermenigvuldigen. Dat is nu extra hard nodig want de intentie is sterker dan ooit. Wat je denkt, ervaart of voelt is direct creërend.

Pak je 100% verantwoordelijkheid, wees eerlijk tegen jezelf en ook het liefst tegen anderen en hou de liefde hoog door liefdevolle gedachten in jou zelf te laten rond circuleren. Jij bent uniek net als ieder ander… Keep up the HIGH energy!

kaneelstok