We maken ‘collectief’ een reis naar binnen en buiten tegelijk, niemand uitgezonderd! creeerafstand
Het wordt avontuurlijk omdat we bij ‘lagen’ aankomen die erg ver zijn weggestopt, die in alle donkerte onder een laag stof liggen. 

Eerder konden we er niet bij maar  nu we door de doorbraak zijn aangekomen ontmoet licht het donker. De goudvloed is door chemie ontstaan. Het universum is betoverd door ‘verbindend netwerken’.
De UHR wordt flexibeler en transparanter waardoor er ’samensmelting’ ontstaat in het gehele  universum dus ook in de mens waardoor eerst de ‘innerlijk chaos’ ontstaat … De herinneringen die ver zijn weggestopt komen boven drijven!
Door elkaar te helpen en steunen ontstaat ‘verbroedering.

Ik heb de afgelopen 2 weken een heftig innerlijk avontuur beleeft. Enerzijds ben ik er blij mee om dat het puzzelstukje wat ontbrak nu helder en aan de oppervlakte is en hierdoor zijn er direct positieve veranderingen gaande. Maar tegelijkertijd ben ik door elkaar geschud en trilt er van alles naar de oppervlakte. Ik herzie mijn nieuwe realiteit:  spiritualiteit  is voor mij geen levensweg meer van persoonlijke groei want voelen kan net als liefde in verschillende gradaties.

Mijn waarheid nu is dat spiritualiteit een hokje is waarin ik of jij jezelf of anderen plaatst, zelfs religies zijn in mijn ogen een hokje waarin je jezelf of anderen plaatst. Hokjes vallen weg als je eenmaal herinnert dat wij ‘al wat is en al wat niet is’ zijn!
Alles draait om de SAMENSMELTING van de samenleving IN LIEFDE. Misschien is dat wel het overkoepelend woord om met elkaar verdraagzaam te kunnen leven….
Zoals de eerste en laatste woorden van het woord spiritueel zeggen: SPEEL!

Ik ben er achter gekomen dat ik een ‘gever’ was geworden omdat mijn pijn die ik heb ‘ontvangen’ te onverdraagzaam was om te dragen.
Ik ben een ontvanger van liefde die ik graag deel als universeel pionier!

De komende weken die eraan komen gaan jou compleet wakker maken en voel je een trillend lichaam wat alles wat vast zat los gaat trillen. De laagjes die  niet bewust waren, trillen naar het bewustzijn en dat kan als niet prettig worden ervaren.

 

Dat betekend dat er collectief gezien veel boosheid en frustraties los gaan komen en de ‘energie oorlog’ in volle gang gezet wordt! Er zijn genoeg mensen die hier niet mee om kunnen gaan en niet kunnen vertalen wat er werkelijk in zichzelf gebeurt.
Ze zijn in zo’n onbewuste staat waardoor ze onbereikbaar zijn.
Hierdoor kan het zijn dat mensen  nog meer toevlucht zoeken in religie of een ander hokje en weg willen lopen van de pijn. 
Er is geen ontkomen meer aan, de universele pijn trilt nu eenmaal door alles en iedereen heen. 
Wat er gebeurt heftig en veel in korte tijd. Het gaat een malle molen in en buiten jou worden.
Dit is nodig om een doorbraak in het universum te kunnen bewerkstelligen namelijk: SAMENSMELTING.

 

Donker ontmoet licht en licht ontmoet donker…. 
Deze energieën kronkelen om elkaar heen als ontdekkingsreizigers en zoeken naar verbroedering.  Afstoten en aantrekken. En dat gebeurt ook in jou. 
Dat betekend dat je zomaar misselijk kan worden,  kotsneigingen kunt hebben, dat je maag omdraait of dat  je eigen gedachten vreemd voor je zijn. Dat jij jezelf denkt kwijt te raken en je merkt misschien ook wel dat je hartkloppingen hebt en dat je lijf zo tegen sputtert.
Je voelt letterlijk dus ook fysiek de DOOR-BRAAK. 

 

Dit heeft allemaal te maken dat licht en donker zich niet mee herinneren  hebben om samen te ZIJN!
Er is in elk land minstens een universeel pionier die het universum vertegenwoordigt. Zie het maar zo dat wat er gebeurt vertaald wordt in woorden zodat  de geest deze woorden kan opnemen en voelen. Hierdoor zal je verlichting door herkennen voelen en aanvaarden. 
Ook in de muziekwereld zullen er boodschappen worden doorgekregen en worden vertaald in voelbare trillingen van liefde.

Wacht even, we zijn niet gebroken, enkel verbroken.
En we kunnen leren weer lief te hebben
Staat in de sterren
Het staat geschreven in de littekens in onze harten
We zijn niet gebroken, enkel verbogen
En we kunnen leren weer lief te hebben….

 

WIJ kunnen leren van elkaar hoe het is om WARE liefde te Zijn. 
Creëer afstand dichtbij en de wereld zal stralen in donker en in licht!

 

In liefde, 

Anne