hartjeDe collectieve ruimte zit op dit moment vol en dat is voelbaar. Je ziet dat veel mensen even een time-out willen nemen en weer even tijd willen nemen om in hun hart te zijn. Het is allemaal even ‘teveel’. De energieën zijn zo wispelturig en slaan je vaak rond je oren, omdat alles zo wordt losgetrild en aan de oppervlakte van het bewustzijn terecht komen. Alles wat vast, veilig en diep was opgeslagen, wordt naar boven getrild. Zo ontstaat er op dit moment een vastere collectieve energie die nodig is om juist nu ruimte te creëren op dieper vlak. Alles wat aan de oppervlakte komt kan worden gezuiverd!

Van de week sloeg ‘s nachts mijn hartslag op hol nadat Seryljo en ik een gave Think Pink seminar hadden gegeven. Ik werd met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Dat was een flinke waarschuwing. Met mijn hart was alles goed maar de cardioloog dacht aan een onbewuste stroom van stress. Door de adrenaline die vrij kwam na de seminar werd de onbewuste prikkel bewuster en maakte mijn lichaam mij duidelijk dat er spanning moest worden afgevoerd. Deze week neem ik de ruimte en voel langzaamaan daar waar ik naar verlangde, de echte pure kracht….

Wat ga je tegenkomen een dezer dagen: hoofdpijnen, druk in lichaam, alles wordt te veel, onverwachtse (exploderende) situaties en rare seintjes van je lichaam die je waarschijnlijk niet goed kunt plaatsen. Ook rust, balans, ruimte en veel liefde. Je zal merken dat jouw lichaam veel sneller reageert en veel gevoeliger is geworden. Ook jouw denken is zo sterk geworden dat het zo maar eens kan zijn dat je denkt dat je voelt, maar eigenlijk voel je met jouw denken. Denken en voelen is toch echt iets heel anders…

 
Wij zijn afgelopen maanden, zelfs jaren zo bezig geweest met ons mentaal sterk te maken dat het hart er onder heeft geleden.
Het hart stuwt de levensenergie aan en zorgt dat het bloed door heel het lichaam komt zodat alles kan functioneren. Het is belangrijk dat wij niet uit het oog verliezen dat wij lief en leed mogen delen, maar dat ‘liefde delen’ onderdrukt wordt door ‘leed delen’. Hierdoor raakt de energie uit evenwicht en voelt zwaarder dan voorheen.
Leer te ontladen van dat wat je niet meer nodig hebt. Het zijn vaak oude patronen die jou nu pijnigen. Heeft het zin om deze emoties, beelden en gevoelens steeds op te rakelen? Maak een keuze om alles in het verleden te laten en niet meer mee te nemen in het nu!

Vertel elkaar eens liefdevolle verhalen en wat er wel goed gaat op een dag. Inspireer elkaar met levensverhalen en leer luisteren naar de Alziel, waar wij allemaal een stukje van  ervaren.
Het kan zijn dat er van alles uit jouw handen valt, dat je dingen kwijt raakt die niet belangrijk meer zijn. De grote loutering is bezig waardoor je echt verwart kunt raken en tegelijkertijd WEET je dat het nodig is.
Er is ook zoveel om van te genieten want hoe bewuster de mensheid gaat leven hoe fijner het bij elkaar is. Laat  de personen die niet (meer) bij jou horen maar gewoon los en laat ze hun eigen zielengroep vinden. De een past  bij jouw frequentie en de ander past weer bij een andere frequentie… Forceer jezelf niet om jezelf ergens tussen te wurmen om erbij te horen.

Er ontstaan ook leuke situaties bijvoorbeeld dat wat jij hebt gewenst spontaan op jouw pad komt. Dit komt omdat creatie geen tijd meer nodig heeft. Tijd bestaat ook niet in de energiewereld, alles gebeurt in het hier en nu.
Wat denk je van je zielsverwanten tegenkomen en pure liefde voor elkaar, is dat niet enig?
Het nieuwe voelen dient aan. Ieder mag zijn wie die is en mag vanuit het hart leven. Verklaar elkaar maar wat vaker de liefde, dat mag in deze vernieuwde tijd! Dans met elkaar, vier het leven en deel de schoonheid van mens zijn met elkaar!!!

Liefs Annemarie