loveHet stormt en anderzijds is het stil. De energie van deze week waant je innerlijk jou tot stilstand of je nu wilt of niet anders wordt je teruggefloten. Als je door de drukte heen wilt zal jouw lichaam gaan tegenstribbelen maar ook jouw energetisch hart. Hoe dan ook,  dan kom je keihard jezelf tegen.

Blokkades die eerst vastgeroest waren komen nu bovendrijven en het lijkt wel of je inzicht op inzicht krijgt. Op dit moment krijgen veel mensen last van allergie, dat betekent dat je van een deel van jezelf allergisch bent en meestal is dat de drukte waarmee je lichaam & geest overspoelt. Je kunt ook last krijgen van huidproblemen en hier hoort ook verbranden bij van de zon. Dat betekent dat je invloeden van buitenaf nog teveel laat binnen komen en hierdoor hebben anderen nog invloed op jouw manier van leven. Het kan zo maar zijn dat je heen huilbui krijgt en niet eens waarom en dat je de suiker in de koelkast zet omdat je hoofd ergens anders zit dan in jouw lichaam.
Zorgen maken is gif voor jouw lichaam maar op een of andere manier kan het zijn dat jij je ergens ECHT zorgen om maakt. Zoek de kern en jouw (oud) denkpatroon op want zorgen maken is niet uit liefde maar vanuit angst.

Het is tijd om ruimte te maken om jezelf daadwerkelijk vrijheid te gunnen. Hoe zou jij echt willen leven? Wat kom je hier op deze aardbol doen en wat wil jij met de tijd  die je hebt van in jouw leven nog volbrengen? Kortom, deze vragen brengen jou misschien wel bij jouw kern.
De liefdeslessen van relatie tot vriendschap zijn op dit moment erg hevig. Steeds meer mensen kiezen voor nieuwe vriendschappen en relaties. De oude waren vaak gebaseerd op angst en nodig hebben. De nieuwe vriendschappen zijn intenser en puurder omdat jij je liefdeslessen hebt geleerd. De tijd is aangekomen om ECHT te gaan genieten en tegelijkertijd aan je persoonlijke groei te werken.

Inspireer jezelf in stilte, luister wat je hart fluistert.
Maak tijd en ruimte vrij zodat je energie vrijelijk kunt stromen. Luister goed naar de signalen van jouw lichaam en gedachten. Als je ‘vol’ zorg dan voor leegte en stilte.
Hou jouw energie hoog door in jouw hart te leven en sta bewust eens stil bij  jouw ‘level’ van jouw liefdesles. 

Liefs Annemarie