De voelbare veranderingen kunnen een explosie geven omdat je nog voor een keuze staat.love space
Degene die de keuze om ruimte te creëren al hebben genomen, voelen een onnoemelijke rust.

De volle maansenergie is deze keer dichterbij dan ooit en de energie zal de mens gaan ‘verzachten’, waardoor er ook ruimte is vrijgekomen dat men meer kan gaan ‘verachten’.
Dat is het leven op aarde, dualistisch. Als er meer liefde vrijkomt dan zal er ook meer ruimte zijn voor angst en donkere energieën.
Het is maar net waar jij je mee verbindt want jij hebt ALTIJD een keuze. Er is geen goede weg maar een ‘andere’ weg.

 

Ruimte creëren doe jij door jouw huis ruimte te geven en oude energieën te laten verdwijnen. Ruim ze op, maar vergeet ook alle kleine  klusjes niet die ‘even’ zijn blijven liggen. Maak jouw huis & tuin compleet en jij zult zien dat jij de rust krijgt in jouw leven.
Als het financieel niet gaat denk ook eens aan ruilen. Wees creatief. Mijn man heeft een auto ‘geruild’ via internet en beiden zijn blij met hun nieuwe auto. Zo kun je met heel veel dingen ‘ruilen’ van energie zelfs zakelijk. Ik ga ook zakelijke diensten via ‘ruilen’ aanbieden.

De komende tijd zal jij merken dat als jij geen ruimte creëert, je bezig bent met grenzen aangeven en grenzen bewaken en dat kost energie.
In het nieuwe ‘voelen’ gaat dat als vanzelf. De weg die je bewandelt verloopt ‘moeiteloos’!
Samen zijn wij op weg om een nieuw level van de evolutie te ervaren en hierbij kunnen oude denkpatronen nog behoorlijk in de weg zitten.
Alle oordelen die je in je hoofd naar jezelf en anderen uit, vormen een blokkade die het nieuwe ‘voelen’ vertroebelen. We zijn nog wel enige jaren bezig om dit bewustzijns-level ‘collectief’ door te hebben.

De klachten die je kunt ervaren als je in de oude energie vastzit zijn:  moedeloosheid, geen uitweg zien, pijn in rug, benen en of voeten. Vaak zijn er dan nog veel conflicten in en om jou heen.  Je kunt beter aanvaarden wat zich aandient dan weglopen en keer op keer hetzelfde proces tegenkomen.

We zullen door de verzachtende energieën milder worden naar ons zelf en ons als persoon beter staande gaan houden.
De komende week regent het ‘universele’ cadeautjes in vorm van inzichten.

Open je innerlijke grenzen door ze niet meer ‘nodig’ te hebben omdat jij in jouw kracht staat door PUUR jezelf te zijn.
Vecht niet langer tegen jezelf, jouw leven en tegen anderen, maar accepteer de situatie zoals ze is en vergeef elke negatieve handeling.
Maak ruimte voor liefde want dat maakt gelukkig en geeft jou GENIETMOMENTEN!

Gooi alle momenten uit het verleden waarvan je ‘last’ hebt in het NU overboord want je hebt er toch niets meer aan.
Leef NU, leef intens en laat je straal van liefde SPRANKELEN!

 

Liefs Annemarie